Seuraa 
Viestejä13176

Kannattaa ennemmin mennä työkkärin kautta työharjoitteluun johonkin työpaikkaan. Esim. suomen suurimpaan hotelliketjuun.

määräaikaisena saat kokin palkkaa vain 15 tunnilta viikossa ja kuukaudessa ei paljon tee rahaa kuin peruspalkka alkaa 9.80 eurosta.

Jos meet työkkärin kautta harjoittelijana saat 551 euroa ja 9 euroa päivä ja ehkä aktivointirahan mikä on 100 euroa. Eli 831 euroa ja 200 euroa asumistukea niin noin yli 1000 euroa.

Kuin jos pääsis suoraan töihin niin saisi vain joku 600 euroa ilman tukiasia. Ehkä hyvä kesätyöraha toi 600 euroa kuukaudessa, mutta ei sekään paljon lämmitä.

Ilmeisesti hyödynnetään yrityksien näkökulmasta ilmaistyöntekijöitä, kuin tarjoitaan verukkeilla matalaa palkkaa. näin saadaan työvoimatoimistosta ilmaisia työntekijöitä.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kannattaa tosiaan laskea palkka ennen kuin menee töihin. Monesti palkka on yhtä paska, ellei huonompi, kuin mitä työttömänä saa. Ja kuka idiootti ilmaiseksi töissä käy?

Huono(palkkaisen) työn voi ottaa kun pyytää hyvän työtodistuksen ensin, jolla voi hakea uutta paikkaa kun tilaisuus koettaa. Jos palkkaa ei saa edes minimiä enemmän, ei asiaa kannata hakiessa kaunistella.
Tukirahat edellyttää työnantajalta velvotteita työkkärin suuntaan ja ne voi olla aika kiusallisia työntekijälle.

Paskat palkat teillä sitte. Olin työttömänä taas vähä aikaa ja KELAN rahoilla. Sain 510e(410) miinus verot ja 293e asumistukee/kuukausi. Eli 703e/kk. Kun on töissä taas tulee ton verran viikossa. Verot ja muut paskat tietysti pois eli ei ihan noin hyvin tu käteen(tai tulee mut ei rahaa). Mutta silti aika paljon paremmin ku työttömänä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat