Seuraa 
Viestejä45973

Onko kukaan tutkaillut/puhaillut/mietiskellyt tälläisen eletronilingon parissa?

vaikuttaa kiinostavalta, eikä näytä vaikealta valmistaakkaan.

Tuolla puolessavälissä juttua kuvakin:

http://guns.connect.fi/innoplaza/energy ... index.html

Ja muutama linkkikin sieltä löytyy.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

jaa-a. Luulin, jotta tää forumi olisi jotenkin tieteeseen liittyvä.. Ja tämä osio vieläpä energiaan.. Eikä täynnä aikakausilehteä tilaavia nippelifilosofeja..

Bye!

ps. saa bannia mut pois.

Pohtija
Seuraa 
Viestejä901

En ole ennen kuullutkaan. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, ellei ole jotain huijausta...

Miksen siis ole aiemmin kuullut tästä, jos kerran toimivia laitteitakin jo markkinoidaan: http://www.lutec.com.au/ Tuolta

Kertokaapa joku viisaampi onko tämä ihan vakavasti otettava juttu. Olisihan tuo mullistava energianlähde.

"Perhosten liihottelu voi näyttää epämääräiseltä haahuilulta, mutta se on harhaa. Ne tietävät tarkkaan, mitä tekevät."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
Pohtija
En ole ennen kuullutkaan. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, ellei ole jotain huijausta...

Miksen siis ole aiemmin kuullut tästä, jos kerran toimivia laitteitakin jo markkinoidaan: http://www.lutec.com.au/ Tuolta

Kertokaapa joku viisaampi onko tämä ihan vakavasti otettava juttu. Olisihan tuo mullistava energianlähde.

Juu kyllä se toimii, olen itse korvannut autoni bensiinimoottorin kahdella tällaisella yksiköllä.Suosittelen lämpimästi...

"Yksinkertaisimmillaan SEG:tä on kokeiltu yhdellä renkaalla rullineen. Moskovan tiedeakatemian tutkijat Godin ja Roschin raportoivat saavuttaneensa yksikehäisellä MEC-koelaitteellaan yli 30% painonpudotuksen."

Taitaa tulla joulukiloille kyytiä.

installer

Juu kyllä se toimii, olen itse korvannut autoni bensiinimoottorin kahdella tällaisella yksiköllä.Suosittelen lämpimästi...

Kahdella kilowatilla meno ei varmaan päätä huimaa.

hangover
Onko kukaan tutkaillut/puhaillut/mietiskellyt tälläisen eletronilingon parissa?

vaikuttaa kiinostavalta, eikä näytä vaikealta valmistaakkaan.

Tuolla puolessavälissä juttua kuvakin:

http://guns.connect.fi/innoplaza/energy ... index.html

Ja muutama linkkikin sieltä löytyy.

Tämä on niitä jenkki Tom Beardenin "Motionless Electromagnetic Generator (MEG)" jälkeläisiä. Siis Bearden alkoi jo vuosia sitten huuhailemaan ns. tyhjiöenergiageneraattoreillaan ja onnistui hetken jopa harhauttamaan Nasan niillä. Hän myös haki MEG -laitteelleen patentin ja sai sen vuonna 2002 ja sillä hän kumppaneineen nykyään ratsastaa. Mutta tuo patentti ei suinkaan myönnetty itse toimintaperiaatteesta vaan generaattorin joistakin teknisistä yksityiskohdista. Beardenin MEG -generaattori "toimii" siis karkeasti sanottuna niin, että energiaa imetään kestomagneeteista, jotka puolestaan ladataan tyhjiön energialla.

Beardenin huuhaajuttuja levittää ja kehittää eteenpäin etupäässä JLN Laboratories, eli komeasta nimestään huolimatta yhden miehen, ranskalaisen Jean-Luis Naudinin netissä toimiva "laboratori" Tässä linkit näiden hörhöjen sivuille:

http://www.cheniere.org/
http://www.jlnlabs.org/

Lisää linkkiä aiheeseen Searl efekti:

http://www.sisrc.com/
http://www.americanantigravity.com/searleffect.html

Tai tältä sivulta pientä taustatietoa itse Searlista (on tuolla muutakin ehkä mielenkiintosta):
http://ourworld.compuserve.com/homepage ... ravity.htm

Lainaus:
In 1952 he constructed a generator, some three feet in diameter, based on this principle. When tested outdoors, it reportedly produced a powerful electrostatic effect on nearby objects, accompanied by crackling sounds and the smell of ozone. The generator then lifted off the ground, while still accelerating, and rose to a height of about 50 feet, breaking the connection with the engine. It briefly hovered at this height, still speeding up. A pink halo appeared around it, indicating ionization of the surrounding atmosphere. It also caused local radio receivers to go on of their own accord. Finally, it reached another critical rotational velocity, rapidly gained altitude, and disappeared from sight.

In the 1980s electrical engineer Floyd Sweet developed a device consisting of a set of specially conditioned magnets, wound with wires, known as the vacuum triode amplifier (VTA), which is designed to induce oscillation in magnetic fields. It was able to put out much more power than it took in, by capturing energy from the ‘vacuum’ (i.e. ether energy). In one experiment it lost 90% of its original weight before the experiment was stopped for safety reasons. Sweet later succeeded in making the VTA hover and accelerate upward, with the unit on a tether. He became very paranoid after an alleged assassination attempt, and died without revealing the full secrets of his invention.

Taidetaan liikkua vaarallisilla vesillä

Taas pelataan samalla väärinkäsityksellä magneettien ominaisuuksista, kuin aikaisemminkin. Mitään eroa Perendev-moottoriin tai MEG tyhjiöenergiageneraattoriin ei ole.

Sivuston kirjoittaja pyrkii selittämään periaatettaan seuraavasti:

Kuvitellaan että katossa on rautapalkki, jossa on magneetti kiinni. Sitten kuvitellaan sen viereen vastaavan tehoinen sähkömagneetti, joka pysyy niinollen raudassa kiinni sähkön voimalla.

Jätetään nämä magneetit tunniksi siihen. Oletus on, että koska sähkömagneetti kuluttaa sähkötehoa vaikkapa 1000 Wattia tuona aikana, se on kuluttanut yhden kilowattitunnin. Loogisesti siis kestomagneettikin on "käyttänyt" kilowattitunnin energiaa ja tämä energia olisi siis jotenkin saatavissa ulos tästä kestomagneetista.

Väärin.

Kestomagneetti ei tee työtä. Sähkömagneetti tekee työtä muuttaakseen sähköä lämmöksi ja sivutuotteena on magneettikenttä. Jonkin kappaleen paikallaan pysymisessä ei tehdä työtä siinä mielessä, että siitä voitaisiin millään keinoin tehoa ottaa ulos.

Kestomagneetti toimii kuin maapallon painovoima. Kun magneetti on kiinni raudassa, sen magneettivuo on pienimmässä mahdollisessa energiatilassa siinä ympäristössä. Aivan kuin kivi maan pinnalla. Magneetti pyrkii reluktanssin minimiin (reluktanssi on ympäröivän materiaalin magneettinen "vastus") ja raudan kautta magneettivuo kulkee paremmin kuin ympäröivän ilman. Magneetti siis pyrkii raudan läheisyyteen aivan kuin kivi, joka tippuu kohti maata - kohti pienintä potentiaalienergiaa.

Magneetti siis pysyy katossa tekemättä työtä ja kuluttamatta, tai tuottamatta energiaa, koska siinä pisteessä siihen vaikuttavat voimat ovat tasapainossa. Magneetin täytyy liikkua, että se tekisi työtä, tai että siihen kohdistuu työtä - eli magneettikentän täytyy olla liikkeessä, että siitä voidaan ottaa tehoa ulos.

Liikkeen vaatimus täyttyy esimerkiksi normaalissa pyörivässä sähkögeneraattorissa, tai moottorissa.

Väärinkäsitys on siinä, että kuvitellaan magneettikentän muodostamiseksi vaadittavan jatkuvaa energian syöttöä kappaleeseen. Asia ei ole näin, vaan magneettikenttä on aineen ominaisuus, samoin kun painovoima on massan ominaisuus.

Asia voidaan todeta erittäin helposti. Sähkömagneetissahan on yleensä rautasydän, jotta se toimii kunnolla. Jos nyt kun sähkömagneetti on katossa kiinni, siihen kohdistetaan tarpeeksi voimakas virtapulssi. Tämä saa aikaan sen, että rautasydämen alkeismagneetit järjestäytyvät pysyvästi kentän suuntaisesti ja raudasta tulee kestomagneetti.

Sähkövirta voidaan kytkeä pois päältä ja magneetti pysyy katossa maailman tappiin asti - kuluttamatta tai tuottamatta energiaa.

Jos puhutaan pelkillä määritelmillä, niin jo niistä näkee ettei homma voi toimia.

Esimerkiksi, energian yksikkö on Joule, joka voidaan ilmaista vaikkapa Newton-metreinä. Siis yksi Newton-metri on yksi Joule.

Tehon yksikkö Watti, joka taas sisältää määritelmässään myös ajan. Yksi Watti on yksi Newton-metri sekunnissa.

Kun magneetti roikkuu katossa, siihen vaikuttaa voima Newtoneina - siis se joka pitää sen katossa kiinni ja vastustaa painovoimaa. Siihen vaikuttaa aika sekunteina, joka lasketaan siitä kuinka kauan se siellä katossa roikkuu, mutta siihen ei vaikuta matkan määre, metriä, koska se ei liiku mihinkään.

Siitä siis tulee Newton-sekuntia, joka ei ole tehon eikä työn mitta. Se ilmaisee vain sen ajan, jonka voima vaikuttaa, mutta mitään työtä ei tehdä, koska pelkkä voima ei merkitse että mitään tapahtuisi.

Käyttäjä16324
Seuraa 
Viestejä3

Olen tutkaillut magnetismiä yleensä , Seg tai. Meg generaattori on mielestäni lähitulevaisuudessa energian kannalta varteen otettava vaihtoehto. Vaikka joka taloon , just katsoin neodyymin hankkiminen on aika hankalaa.kun sais yksirenkaisen generaattorin kokeiltavaksi..

Käyttäjä16324
Seuraa 
Viestejä3

Jos ajatellaan Seg generaattorin koostumusta , reservointi rengas ( neodyymi) teflon rengas magneetti rengas ja kupari rengas sitten pilkottu kiertäjä jossa mgnetinti vaihtuu muodostuu virtaa joka seuraa kiertäjää , virta aiheuttaa kvanttienergian joka suuntaa ionit keskiötä kohti reservointi renkaan sisäpinnalle ja aloittaa uuden kierroksen , tätähän selitettiin pato ja voimalaitos kuvauksella.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46503

T.O.P kirjoitti:
Tuon Godinin ja Roschinin testaaman laitteen?

Äkkiäkös kätevä kaveri tuollaisen värkkää.

Lainaus:
Pitäisikö kysyä Godinilta, missä se on nyt?

Vähän epäilen, ettet saa rehellisiä vastauksia ikiliikkujakauppiailta.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46503

Käyttäjä16324 kirjoitti:
Olen tutkaillut magnetismiä yleensä , Seg tai. Meg generaattori on mielestäni lähitulevaisuudessa energian kannalta varteen otettava vaihtoehto.

No hukkaan on mennyt sekin vaiva.

Lainaus:
Vaikka joka taloon , just katsoin neodyymin hankkiminen on aika hankalaa.kun sais yksirenkaisen generaattorin kokeiltavaksi..

Ei noilla mitään neodyymejä ole. Alumiini käy työmiesmalliin ihan hyvin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat