Seuraa 
Viestejä45973

Mafioso-isä murtui

Koiravaljakko-onnettomuudessa kuolleen 14-vuotiaan Sabrinan isä on tunnettu italialainen mafiapomo.

Isä ei suru-uutisen kuultuaan kyennyt hillitsemään kyyneleitään, laajalevikkinen italialaislehti Il Mattino kertoi eilen. Tornion traagisesta valjakkoturmasta ja onnettomuuden uhrin isän mafiakytköksistä kertoi eilen myös Italian uutistoimisto Ansa.

Italialaislehden mukaan napolilaistyttö Sabrinan isä on kuuluisa mafiajohtaja Giuseppe Mallardo, joka istuu tällä hetkellä elinkautista Aquilan vankilassa Italiassa.

Tieto tyttären kuolemasta saapui vankilan muurien sisälle vasta toissa päivänä. Mallardo, 52, aavisteli heti pahinta nähdessään suuren joukon omaisiaan vankilan vierashuoneessa.

- Miten ihmeessä teitä on näin paljon? Mitä haluatte kertoa minulle, Mallardon kerrotaan kysyneen ennen musertavaa uutista.

Isän tuska on kenties sitä suurempi, sillä hänen oli määrä tavata ainoa lapsensa ensimmäistä kertaa elämässään juuri tänään. Äiti Gilda ei ollut koskaan kertonut tyttärelleen, että tämän isä kuului Napolin pahamaineiseen mafiaan, camorraan, ja että isä oli vankilassa.

Sabrina eli tavallisen nuoren tytön elämää äitinsä ja isovanhempiensa kanssa onnellisen tietämättömänä perheen verisestä historiasta.

Äiti oli kuitenkin päättänyt, että Sabrina olisi valmis kohtaamaan isänsä vähän ennen 15-vuotissyntymäpäiväänsä, joka olisi ollut tammikuussa.

Kohtalo päätti kuitenkin toisin: Mallardo ei saa koskaan katsoa tytärtään silmiin ja oppia tuntemaan tätä.

Sabrinan ja toisen turmassa menehtyneen nuoren, 17-vuotiaan Ferdinandon, arkut lennätettiin eilen Kemistä Helsinkiin, josta ne matkaavat yhdessä surevien omaisten kanssa tänään Italiaan.

Juu eipä huvittaisi olla tuon safariyrittäjän housuissa..!?

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat