Seuraa 
Viestejä45973

Tässä foorumissa(kin) tuo peräsuoli ja sen käsitteet on yksi eniten keskustelua herättäneistä asioista. Siksi päätin minäkin, että tähän keskusteluun on tuotava digitieteellinen näkökulma, jotta ihmiset osaisivat suhtautua omaan itseensä terveen IT-henkisesti.

Tieteellinen kirjoitus terveellisten ulostustapojen yhteydestä metsätalouteen.

The true Model from Human-computer-Toilet-modulator- symbiosis

Kuten tunnettua, niin meitä ihmisiä on iät ja ajat opetettu syömään tiettyihin aikoihin. Ruokaa siis työnnetään ruuansulatusjärjestelmään pätkittäin. Ruuansulatusjärjestelmässä ruokasula on ikään kuin digitaalisessa muodossa;
Ykköset vastaa ruokasulaa, ruokailuaikoja,
ja nollat tyhjää kohtaa, ruokailujen väliaikoja.

Oletus:
Terveellä ihmisellä eri aikoihin syöty ruoka ei koskaan pakkaudu yhteen. Terveellä ihmisellä jopa peräsuolessa voidaan havaita ruokailukohdat ja ne ajat, jolloin ihminen ei jostain syystä ole syönyt, kuten työnteon kuluessa, liikunnan aikana ja yöaikaan.

Kun peräsuolen pituus jaetaan 24:lla ja saadut osat yhdistetään ihmisen päivärytmiin, saadaan selville esimerkiksi se, missä kohdassa ihmisen päivällinen ja illallinen ovat suolen sisällä.

Oletuksen mukaan päivällisen ja illallisen välillä peräsuolessa on tyhjä kohta. Tyhjä kohta peräsuolessa on täysin puhdas, koska peräsuoli on päällystetty luontaisella, limamaisella aineella, joka hylkii ruskeaa kakkaa.

Väite:
Kun terve ihminen ulostaa, niin hänellä on päivittäinen yhtä monta ulostekertaa kuin hänellä on ateriakertoja. Väitteestä seuraa, että kun ihminen ulostaa esim päivällisensä jätökset, niin hänen ei tarvitse pyyhkiä anustaan, koska päivällisulosteen jälkeen hänen peräsuolessaan on tyhjää ennen kuin se seuraava ateria työntyy ulostettavaksi.

On siis hyvin tärkeää ymmärtää, miten peräsuoleen asti joutuvat ateriat muodostavat siellä diskreettejä paketteja, jotka terve, digitaalisesti toimiva yksilö ulostaa yksittäin luontoon.

Väitteestä huomataan triviaalisti, että terve, digitaalisesti toimiva ihminen ei tarvitse vessapaperia, koska hänen alapäänsä toimii synkronissa yläpään kanssa, jolloin peräsuolen päähän ei jää mitään ruskeaa, jota pitäisi jotenkin pyyhkiä.

Johtopäätös:
Kun ihmisille opetetaan ihmisen aineenvaihdunnan digitaalinen luonne, niin siitä seuraa se, ettei metsiä enää tarvitse tuhota ja tehdä niistä paperia, koska oikea nörtti toimii kuin pakettivälitteinen internet reitittimineen:

Tietokone (Suu) lähettää reitittimeen (Vatsaan) datapaketteja (Aterioita).

Vatsa (Reititin) tarkistaa vastaanotetun paketin oikeellisuuden. Jos paketti on oikea, eikä sisällä virheitä, vatsa lähettää Suulle röyhtäisyn, joka on merkki siitä, että paketti (Ateria) oli oikea ja virheetön.

HUOM HUOM! Tämä on erittäin tärkeää; Jotta toimisit ja ulostaisit digitaalisesti, sinun Suusi pitää saada Vatsalta (Reitittimeltä) tarkistusbitti (Röyhtäisy), koska muutoin aterioiden jäännökset pakkautuvat Näyttöön, eli peräsuoleen, jolloin tarvitset paperitehtaita

Reititin (Vatsa) lähettää paketin (Aterian) edelleen internetiin (Suolistoon), missä se (Ateria) pysyy edelleen pakettina.

Suolisto suoltaa ateriapaketin lopulta Peräsuolen, eli Näytön kautta vastaanottavalle apparaatille, Modulaattorille (kts kuva 1).

Tässä on kuva 1 digitaaliajan ihmisen tärkeimmästä apparaatista, Modulaattorista (Kuvasta huomataan, että apparaatti saa inputin digi-ihmisen todelliselta näytöltä, eli anukselta):

Modulaattori muuntaa ihmisen digitaaliset jätökset paketti-muodostaan takaisin analogiseen muotoon, mutta siitä sitten toiste.
References:
Sinenmaa
http://Sinenmaa.com
http://sinenmaa.blogspot.com/

Kommentit (10)

Väliaikaisesti tallennetut tiedostot ja sivuhistorian voi hävittää paastoamalla. Ruokavaliossa on perustavaa laatua olevia virheitä kun täytyy printata.

hyvin terveellisesti elävien alkusasukasheimojen keskuudessa ei tunnettu pyyhkimistä, koska kakki tuli ulos limapaketissa ilman että paikat tahraantuivat..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alkuasukkaiden ruokavalioita kannattaisi tutkia. Samoin heidän mikrobiflooraansa. Uskoisin että runsas raakaravinto sisältää paljon erilaisia entsyymejä jotka parantavat ruuansulatusta ja mädättäjäbakteerit eivät pääse vallalle. Todennäköisesti huono mikrobi-kanta suolistossa saa kolera-toksiinin tavoin vettä erittymään jolloin tällainen lievä "myrkytystila" aiheuttaa epäsiisteyttä. Peristaltiikka saattaa olla myös riippuvainen runsaasta liikunnasta joten sohvaperunoilla aboriginaali-dieetti ei ehkä yksin toimi.

Gazillion
Alkuasukkaiden ruokavalioita kannattaisi tutkia. Samoin heidän mikrobiflooraansa. Uskoisin että runsas raakaravinto sisältää paljon erilaisia entsyymejä jotka parantavat ruuansulatusta...

Asuin tuossa kymmenisen vuotta metsässä.
Vuosien asumisen jälkeen huomasin sitten, että jätökseni olivat papanoita. Kuten tuossa ulostetyypityksessä se Tyyppi 1, mutta ei siten,
että papanoita olisi muka hard to pass

Metsässä tein paljonkin päätelmiä tosi-ihmisestä, johon kuului myöskin sen omakohtainen toteaminen, ettei luonnon ihmisen tarvitse huolehtia edes perseen pyyhkimisestä, koska papanointi ei millään muotoa aiheuta anuksen suttaantumista.

Luonnossa elävä syö terveesti vaikka söisi mitä ja liikkuu paljon, joka vaaditaan siihen, että vatsalihakset pitävät suoliston kunnossa. Ei ihmistä likaa se, mikä menee suusta sisään, vaan ihminen likaantuu vain siitä, joka tulee suusta ulos.

Itse en pidä sademetsän ihmisiä luonnon ihmisinä; he ovat laiskoja ja he ovat fundamentaalisia uskiksia, joiden tavat ja perinteet vastaavat täysin länsimaisen ihmisen perinteellistä elämää. Luonnon ihminen on täysin vapaa uskonnosta ja perinteistä.

Jos ei kykene täysin kyseenalaistamaan kauan vallinneita sairaita ruokailutottumuksia niin ei voi avoimin silmin etsiä kaupallisen nykykulttuurin ulkopuolelta terveellistä elämäntapaa. Wc-paperi, hammasharja ja hammastahna ovat todisteita elintaso-sairauksien ohella että metsässä kyllä ollaan, mutta ei oikealla tavalla.

Digitaalinen tutkimus tähän materiaaliin riippuen on haasteellista, sillä uloste on sekaravintoisilla lajeilla varsin heterogeenista massaa. Pieniin näytteisiin ei saa koostettua luotettavasti kokonaistilannetta.

Usein omat papanani on jopa aivan erivärisiä, riippuen siitä, mitä kaikkea olen edellisenä päivä syönyt.

jormala
Kun vaihdoin vhh ruokavalioon niin perseen pyyhkiminenkin väheni. Nyt kakka on sellainen "teflon" pintainen joka pujahtaa pönttöön jättämättä jälkiä.Olen tehnyt saman havainnon vhh:lla, jarrutusjäljet pytyssä loppuneet. Tärkkelys onkin tunnetusti hyvä liisteri materiaali.

[quote="mensaani"] Ei ihmistä likaa se, mikä menee suusta sisään, vaan ihminen likaantuu vain siitä, joka tulee suusta ulos.
Itse en pidä sademetsän ihmisiä luonnon ihmisinä; he ovat laiskoja ja he ovat fundamentaalisia uskiksia, joiden tavat ja perinteet vastaavat täysin länsimaisen ihmisen perinteellistä elämää. Luonnon ihminen on täysin vapaa uskonnosta ja perinteistä".

"And Jesus said: Are ye also yet without understanding?
Do not ye yet understand, that whatsoever entereth in at the mouth goeth into the belly, and is cast out into draught?
But those things which proceed out of the mouth come forth from the heart and they defile the man".

Tarkka sitaatti. Lähde fundamentaalisten uskisten King James Version.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat