Seuraa 
Viestejä13176

Jos saa alle 2 eurolla jotain kohtuu tukevaa yritystä, niin kannattaako yleensä ostaan. Jos on nyt kurssit pudonneet varmaan laman takia.

Kai noi tosta nousee? Vähällä rahalla kuin sijoittaa, niin hajautuskin tulee automaattisesti. kuin tarkkaan miettii. Oon siis kaikkee ostanut mikä eniten miinuksella.

Sivut

Kommentit (75)

tli
Seuraa 
Viestejä1144

Kyllä tiäremiäs on nyt osakekeinottelijana vähän jälkijunassa, kuten tavalliset kansalaiset yleensäkin ovat pörssikeinotteluun sortuessaan. Alimmillaan pörssin osakeindeksi oli viime vuoden alkupuolella n. 4000 pisteessä, mistä se on nyt jo noussut tuonne 7500 pisteen tienoille eli osakkeiden hinnat ovat keskimäärin lähes kaksinkertaistuneet.

Joillain yksittäisillä yrityksillä on saattanut olla vielä monin verroin suurempiakin nousuja. Itse en usko enään vastaavan tasoiseen nousuun lähitulevaisuudessa, mutta sitähän ei tietysti kenenkään tarvitse uskoa.

Vierailija

Kursseihin on olemassa yksinkertainen sääntö, milloin ostaa ja milloin myydä. Matematiikkaa jonka minäkin hallitsen.
Hinta ei ole oleellinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
make58
Seuraa 
Viestejä60
Carloz
jees
Kursseihin on olemassa yksinkertainen sääntö, milloin ostaa ja milloin myydä.Kerro meille muillekin.Ostaa silloin, kun hinta on alimmillaan ja myy, kun se on kalleimmillaan.
Ainoa ongelma on, että tuon hinnan halpuuden/kalliuden tietää vasta jälkikäteen

Make

make58
Carloz
jees
Kursseihin on olemassa yksinkertainen sääntö, milloin ostaa ja milloin myydä.Kerro meille muillekin.Ostaa silloin, kun hinta on alimmillaan ja myy, kun se on kalleimmillaan.
Ainoa ongelma on, että tuon hinnan halpuuden/kalliuden tietää vasta jälkikäteenNo niinpä. Jos esimerkiksi osakkeen hinta on kaksinkertaistunut ostohetkestä, ei ole mitään takeita sille, että se ei voisi vielä tästä vaikka kymmen- tai satakertaistua.

Ei siis ole olemassa mitään yhtä sääntöä sille, koska ostaa ja koska myydä, koska tulevaisuutta ei voi ennustaa.

Paras neuvoni on:
1. Tee markkinahajautus eli osta useamman toimialan osakkeita.
2. Tee ajallinen hajautus eli älä laita kaikkia rahoja kiinni samalla kertaa vaan pidemmän ajanjakson kuluessa.

Joko tai...

Jokuhan laski että jos aikoinaan olisit ostanut kaljatehtaan osakkeiden sijasta kaljaa ja juonut kaljan mutta säilyttänyt tyhjät pullot niin olisit tehnyt kunnon tilin verrattuna osakkeiden ostoon...

Itse hommasin aikoinaan osto-oikeusia Elisan osakkeisiin kun halvalla sai. Kun noiden arvo on nykyään jotain sentin osia niin harmittaa kun noita ei ole painettu paperille. Olisi paperilla enemmän arvoa kuin osto-oikeudella.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
tiäremiäs
hyvät rahat saa jos 2 euron osake nousee vaikka 10 euroon.Eihä se oo ku 5 prossaa vasta!


kuin ei hae hirveitä voittoja niin pääsee jo hyviin rahoihin vähemmälläkin ostin 400 eurolla 200 osaketta.Sijoittamisen onnistuminen selviää vasta osakkeiden myymisen jälkeen. Itse olen harrastanut erittäin pitkäjänteistä sijoittamista, ja erittäin hyvältä näyttää ylä- ja alamäistä huolimatta n. 25 v. ajalla. Suosittelen kaikille, kommareillekin...

En ole menettänyt sekuntiakaan yöuniani useiden suurien lamojen vuoksi, koska en ole odottanut/kaivannut lyhyiden aikavälien voittoja.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Osta silloin, kun ilmapiiri on katastrofaalinen. Myy silloin, kun kaikkialla toitotetaan kuinka hyviä sijoituksia nyt voit osakkeita ostamalla tehdä.

Näitä seuraamalla olisit myyntisi ajoittanut suht lähelle huippuja alkuvuodelle 2008 ja ostot loppuvuodelle 2008/alkuvuodelle 2009. Siinä olisit jo kunnon tilin tehnyt.

... Tällä hetkellä päällä on tuota päättelyä seuraamalla tosin aika vahva "myy"-signaali, josta yhtenä esimerkkinä on tiäremiehen rikastumishaaveet.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Tiäremiäs on oikeilla jäljillä. Yksi perussääntö on ostaa laskevien hintojen ja myydä nousevien hintojen aikaan.

Mitä tulee vuosikymmenten mittaiseen osakesäästämiseen, alkuperäinen sijoittaja tuottaa mammonaa usein vain perikunnalleen. Hyvä niinkin...

Jotuni
Seuraa 
Viestejä9534
Hubsu
Osta silloin, kun ilmapiiri on katastrofaalinen. Myy silloin, kun kaikkialla toitotetaan kuinka hyviä sijoituksia nyt voit osakkeita ostamalla tehdä.Siksi ei kannata muiden mukana mennä vaan päättää omasta sijoitusstrategiasta ja noudattaa sitä.

Nyt on ihan hyvä aika ostaa osakkeita. Korot ovat alhaalla, kurssit nousevat hienoisesti viikko toisensa jälkeen, joka kertoo, ettei ole suurta epävarmuutta. Talous on kääntynyt hienoiseen nousuun. Ilmeisesti vieläkään kaikki 2008-2009 myyneistä ei ole ostanut osakkeita takaisin, joten irtonaista rahaa on vielä.

-

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat