Seuraa 
Viestejä9265

Ostin muutamia päiviä sitten sellaisen pienen laitteen joka laitetaan veden alle ja se höyrystää sitä vettä jollain ultraäänellä. Sillä saa tehtyä hienon usvalähteen.

Laitoin äsken huvikseni sormen siihen pieneen vesinoroon jonka se pinnalle nostaa, josta sitä höyryäkin sitten "pulppuaa". En tiedä mitä kävi, sattuipa aivan saatanasti sormeen. Sainko sähköiskun vai johtuiko se siitä värinästä joka sitä vettäkin hajottaa? Muualta vedestä ei tule mitään tälliä että ei tuo vesi ainakaan sähköistynyt ole..

くそっ!

Sivut

Kommentit (31)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Niinkö.. kerro lisää. Tuleeko tuosta bakteeripesäke?

Jos et sitä puhdista, niin kyllä. Tuo kun ei oikeasti höyrystä sitä vettä, vaan levittää sen pienenä sumuna ympäriinsä, joten se vesi on tasan niin puhdasta kuin se laitekin on.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Näh, turhaa hysterisointia. Ihmiset on nykyään niin pöpökammoisia että ei ihmekään kun kaikenmaailman allergiat ja astmat vaivaa. Minä hengittelen tuota sumua vaikka olisi levällä vuorautunut koko vaasi. Kerron sitten kuolinko bakteerimyrkytykseen. Minun veikkaukseni on että elän vain terveempänä ja pidempään.

くそっ!

Vekottimeen kannattaa laittaa suolavettä, bakteerit ei pääse riehumaan.
Suolahuonehoidosta on ollut hyötyä mm. astmaatikoille jonkun tutkimuksen mukaan, höyrystin voisi olla tehokkaampi vaihtoehto.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Kun se ei varsinaisesti ole vekotin jonka sisään vettä laitettaisiin.. vaan tuollainen.. tuikkukynttilän muotoinen ja vain vähän sitä isompi mötikkä.. joka on tuolla lasivaasissa veden alla.. mutta että suolaa sinne veteen siis? Hoituu.

くそっ!

Ronron
Kun se ei varsinaisesti ole vekotin jonka sisään vettä laitettaisiin.. vaan tuollainen.. tuikkukynttilän muotoinen ja vain vähän sitä isompi mötikkä.. joka on tuolla lasivaasissa veden alla.. mutta että suolaa sinne veteen siis? Hoituu.Suolavesi voi ehkä aiheuttaa korroosiota, älä jätä sitä pitkäksi aikaa lillumaan veteen.
Tee 30% NaCl liuos, kokeile miten se haihduttaa suolaa jos jaksat.
Kiinnostaisi tietää kun tarkoitus oli kehitellä joskus suolahuonetta parempi vaihtoehto.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Voisi kokeillakin. Mutta miten tehdään 30% liuos, siis, 30 massa% suolaa vai?

Tuleeko tästä asunnosta sitten ihan suolainen, onko sitä suolaa joka paikassa parin viikon kuluttua?

Ruostuuko se laite ihan pilalle jos siinä vedessä on suolaa?

くそっ!

Ronron
Laitoin äsken huvikseni sormen siihen pieneen vesinoroon jonka se pinnalle nostaa, josta sitä höyryäkin sitten "pulppuaa". En tiedä mitä kävi, sattuipa aivan saatanasti sormeen. Sainko sähköiskun vai johtuiko se siitä värinästä joka sitä vettäkin hajottaa?No, ruumiistasi 70% on vettä, niin että vettä haihduttava vekotin voi tehdä kipeää.

petsku
Seuraa 
Viestejä1473
Neutroni
petsku
Kossu varmaan tappaisi huolen pöpöistä.Siinä tulee äkkiä paloturvaongelmia, kun höyrystää kämppäänsä muutaman desilitran kossua.

No Plan B on nauttia kossu oraalisesti. Eiköhän tämäkin säännöllisinä annoksina pöpökammon tapa.

Voihan sitä home-, levä- ja bakteerialtistusta ajatella ikäänkuin siedätyshoitona tai rokotuksena, jolloin se onkin terveellistä. Kossu kannattaa käyttää muuhun.

Pullollinen kolme päivää ennen ensimmäisiä oireita pitää taudit loitolla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat