Seuraa 
Viestejä45973

Umayya Abu-Hannan koko haastattelu:

http://www.talouselama.fi/tyoelama/article391651.ece

Kohokohtia:
"Yhteiskuntaan ei sisälly ajatusta etnisyydestä ja etnisestä oikeudenmukaisuudesta.”

Abu-Hannan mielestä siirtolaiset pitäisi nyt vain tunkea kaikkialle sinne, missä heitä ei ole. Valtion ja kuntien virkamiehiksi, opettajiksi ja muiksi vaikuttajiksi. "Vaikka erillisillä kiintiöllä, aivan kuten naiset ja ruotsinkieliset."

"Abu-Hannan mielestä rekrytoinnissa pitäisi voida kysyä ihmisen etnistä taustaa ja näin korjata siirtolaisten aliedustusta."

”Somalinaiset saavat keskimäärin 4,5 lasta. Viidentoista vuoden päästä Suomessa on 20 000 somalia vaikka maahan ei muuttaisi yhtään uutta somalia”, Abu-Hanna laskee.

"Ennusteiden mukaan vuonna 2025 Helsingin väestöstä noin neljännes on siirtolaisia tai heidän jälkeläisiään."

Kommentit (5)

Chair
Seuraa 
Viestejä2799

Umayyan suusta (Talouselämä):

”Suomalaiselle maahanmuuttaja on polyesterpukuun pukeutunut tanssija tai afrikkalainen mies, joka tekee lapsen isokokoisen suomalaisnaisen kanssa ja häipyy.”

Hauskasti sanottu. Tosin paljastaa, kuinka suppeasti Umayya tietää mitään suomalaisista, vaikka on asunut täällä vuosikymmenet.

Abu-Hannan mielestä siirtolaiset pitäisi nyt vain tunkea kaikkialle sinne, missä heitä ei ole. Valtion ja kuntien virkamiehiksi, opettajiksi ja muiksi vaikuttajiksi. Vaikka erillisillä kiintiöllä, aivan kuten naiset ja ruotsinkieliset.

Ovatpa kaukana käytännöstä tämän palestiinalaistädin ideat. Sukupuoleen ja syntyperään perustuvat kiintiöt ovat huono ajatus (esim. entinen kiintiöministeri Karpela). Ei niissä tehtävissä tarvita erityisesti miehiä tai naisia tai somaleita vaan päteviä ammattilaisia.

Rasismiakin se lisää, että joku pelkän syntyperänsä avulla ohittaa pätevämmän hakijan. Ja mitä muuta se on itsessäänkään kuin rasismia, että pätevyyden sijaan valintakriteerinä toimiikin syntyperä.

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Laitetaan nyt tämän järjen jättiläisen kiteytyksistä esimerkki:
"Ajattele tätä
”Suomalaiset eivät ymmärrä olevansa arrogantteja”, sanoo Umayya Abu-Hanna .

”Moni suomalainen pitää itseään ja Suomea erinomaisena, mutta korostaa samalla omaa vaatimattomuuttaan. Tämä vaatimattomuus on bullshittiä.”

Abu-Hanna haluaa ravistella suomalaisia viidellä kysymyksellä:

1) Muistatko, että saamenkielen puhuminen oli kiellettyä suomalaiskouluissa vielä 1960-luvulla?

2) Suomesta lähti paljon väkeä elintasopakolaisina Australiaan, Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Ruotsiin.

Moniko heistä on yhä maailmalla? Pitäisikö Ruotsin palauttaa suomalaisensa Suomeen, koska Suomi on turvallinen maa ja matka on lyhyt?

3) Joka neljännessä suomalaisperheessä nainen on väkivallan uhri. Kun tätä selitetään somalinaisille, pitääkö syyksi kertoa

a) kristinusko vai

b) suomalainen kulttuuri?

4) Jos suomalainen mies tappaa entisen puolisonsa ja mahdollisesti lapsensa, koska tuntee vihaa ja häpeää jätetyksi tulemisesta, onko kyse kunniamurhasta?

5) Tiesitkö, että alunperin ihminen on lähtöisin Afrikasta, nykyisen Somalian seudulta?nykyisen Somalian seudulta?"

Tällaista "faktaa" taas, olen kai sitten arrogantti kun olen eri mieltä. Ykköskohdasta en mitään tiedä kun en ollut siihen aikaan vielä syntynytkään, kakkoskohta on taas tämän vähälahjaisen ystävämme huonon ymmärryksen tulosta, hän kun ei näköjään tajua mitä eroa on elintasopakolaisella ja työtä tekevällä siirtolaisella. Kolmoskohdan oikea vastaus on tietysti c) feministien valheella. Nelosen kohdalla on hieman vaikeaa nähdä miten vihan vuoksi tappaminen vertautuu jonkin teennäisen "kunnia"koodin rikkomisen kanssa. Tappaako suomalainen hoitajanainen avuttomia hoidettaviaan kunnian vuoksi? Viitoskohdan kysymyksen liittymistä aiheeseen en pysty ymmärtämään, ilmeisesti tämä todistaa Uumajalle jotain tähdellistä siitä kuinka vääriä ja huonoja ihmisiä me suomalaiset olemmekaan.

En pikaisesti luettuna nähnyt A-H:lta yhtään järkevää syytä sille miksi maamme paranisi sillä että lisäisimme syrjintää joillain kiintiöillä. Ai niin, tottahan suomalaisia saa syrjiä. Se on sitä tasa-arvoa ja varmasti lisää myönteistä suhtautumista ulkomaalaistaustaisia kohtaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyypillinen poliittinen puusilmä joka osaa kulkea vain vasenkätisestä ovesta ja haluaa kaikki ovet sellaisiksi vaikka vaatisi joidenkin tai koko kulttuurin tappamista. Odottaa että invaasio ylittää kynnysarvon jossa tapahtuu peruuttamaton murtuma ja jonka kuningattareksi asettautuu.
1. Ei tunne suomea eikä suomalaisia
2. Ei välitäkkään tuntea.

Jotuni
Seuraa 
Viestejä9534
Chair
Rasismiakin se lisää, että joku pelkän syntyperänsä avulla ohittaa pätevämmän hakijan. Ja mitä muuta se on itsessäänkään kuin rasismia, että pätevyyden sijaan valintakriteerinä toimiikin syntyperä.Rasismia se on.

Abu-Hanna on Taiteen keskustoimikunnan rasistisen monikulttuurisuusjaoksen entinen puheenjohtaja. Jaoksen perusti Stefan Wallin jakamaan taiteilija-apurahoja maahanmuuttajille, joka on perustuslain ja yhdenvertaisuuslain vastaista.

Wallin nimitti puheenjohtajaksi Abu-Hannan (ilmeisesti rasistisin perustein) sillä Abu-Hannalla ei ole tietääkseni mitään pätevyyttä taiteessa. Ainoa pätevyys on suomenpalestiinalaisuus.

Monikulttuurisuusjaoksen tämän vuotinen jäsen Alexis Kouros erosi jaoksesta siitä syystä, että jaokseen nimitettiin suomalaisia. Kouros on itse suomeniranilainen. Kouros ja Abu-Hanna vaativat Helsingin Sanomissa, että jaokseen on valittava etnisesti syrjimällä suomenulkomaalaisia.

Kehottivat siis rikokseen perustuslakia ja yhdenvertaisuuslakia vastaan.

Helsingin Sanomille tyypillisesti se ei julkaise vastinetta Abu-Hannan ja Kouroksen rasistista kiihotusta vastaan. Rasistinen toimittajakunta?

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat