Seuraa 
Viestejä25579

NHL:ssä alkavat pudotuspelit. Tänne veikkauksia, miten joukkueet pärjäävät.

Idässä vahvoja joukkueita ovat Washington äärimmäisen vahvalla hyökkäyksellään (maalivahti?), New Jersey, nykyisin löytyy hyökkäystäkin, ei vain puolustusta (ja tiätty Brodeaur), Pittsburgh loistavilla yksilöillään, vaikka epätasainen ryhmä (tosin niin se oli viime vuonnakin).

Lännessä konemainen, mutta henkiseltä vahvuudeltaan kyseenalainen (Thornton, Heatley) San Jose vei runkosarjan, totuuden paikka heille. Erittäin nuori Chicago voi olla valmis, ainakin tulevina vuosina on. Sedinit johtavat Vancouveria ehkä vihdoinkin kanadalaisen joukkueen voittoon ensi kerran sitten 1993, joukkueessa on leveyttä ja loistava molari, mutta onko munaa?

Itse täten esitän arvauksen finaalista Washington - Chicago, 4-3- Washingtonille. En oikein näe mustia hevosia näiden em. joukkueiden ulkopuolella, vaikka ylläreitä aina tapahtuu. Detroitkin kestomenestyjänä on sukupolvenvaihdoksen keskellä, ei lähivuosien mestariainesta.

Harmillisen vähän suomalaispelaajia tämän hetken huippujoukkueissa, mutta onhan siellä Jakke Ruutu, joka voi osoittautua Ottawalle kultakimpaleeksi. Suomalaismolareille, kuten Raskille, Niemelle ja Rinteelle toki toivon onnea.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat