Seuraa 
Viestejä45973

Surffailin huvikseni Google Earthilla, ja huomasin että Tambov:n lentokentällä (Moskovasta kaakkoon 420 km) on peräti 60 isoa lentokonetta ja muutama pienempi.

Mitä koneita nuo on, ja miksi niitä on noin paljon lentokentällä?

Kommentit (4)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Pohjoisessa joukko AN-24/AN-26 kuljetuskoneita, yksi IL-76 kuljetuskone, sekä muutama ikivanha IL-18. "Nurmella" AN-12, IL-134ub(x), jota on käytetty TU-22- ja TU-160 pommikoneiden tutkajärjestelmän testaukseen ja lentokoulutukseen. Loput ovat TU-154 ja TU-134 -koneita (suurin osa TU-22 "simulaattoreita", varjo paljastaa). Kaikki ilmeisesti romutettavana tai museioitavana. Mukana yksi SU-25 rynnäkkökoneen raato ja muutama ilmeisesti käytöstä poistettu koulutuskone.

EDIT: Näyttää olevan myös yksi ikivanha IL-28 pommittaja kentän koilliskulmilla.

Ei mitään uutta, ihmeellistä, järkyttävää tai erityisen mielenkiintoista.

Täällä on paljon mielenkiintoisempaa (Engels), Venäjän TU-160 strategisten pommikoneiden tukikohta:

http://maps.google.fi/maps?f=q&source=s_q&hl=fi&geocode=&q=engels,russia...

Venäjän ilmavoimien tukikohdista sen verran: On melko helppo selvittää, onko ao. tukikohta tai onko joskus ollut strategisten ilmavoimien käytössä: Jos sieltä löytyy tämänkaltaisia rakennelmia (yksi tai useampia) tai semmoisten jäänteitä:

http://maps.google.fi/maps?f=q&source=s_q&hl=fi&geocode=&q=engels,russia...

Voitte sitten harrastuksena etsiä moisia. Löytyy myös läheltä Suomen rajoja...

(Sorry vaan pitkistä linkeistä)

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kummut lienee maahan haudattuja kerosiinisäiliöitä. Niitä on 6kpl kentän molemmissa päissä, ja niiden puolivälissä on juna-asema, mistä aine varmaankin pumpataan säiliöihin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat