Seuraa 
Viestejä1096

Wikipediasta: "Tapahtumahorisontti on aika-avaruuden rajapinta, jonka takaa ulkopuolisen tarkkailijan ei ole mahdollista saada minkäänlaista informaatiota. Tunnetuin esimerkki on musta aukko, joka kaukaisen ja paikallaan pysyvän tarkkailijan näkökulmasta on tapahtumahorisontin ympäröimä. Rajapinnassa pakonopeus vastaa valon nopeutta. Koska minkään kappaleen nopeus ei nouse"

Eihän tapahtumahorisontti ole mikään ohut rajapinta, sm.säteilyhän etenee joka kohdassa valonnopeudella. Eikö kysymyksessä ole sm. säteilyn liike-energian loppuminen tietyllä matkalla, alhaalta ylös? Tämä jättää mahdollisuuden mustanaukon säteilystä joka ei lähde "pohjalta" ja musta aukko ei silloin ole aivan "musta/pimeä".

Kommentit (4)

Goswell
Seuraa 
Viestejä12938
jeremia2
sm.säteilyhän etenee joka kohdassa valonnopeudella.Jotta voi olla sähkömagneetista säteilyä, pitää olla sähkömagnetismi. Mustassa sitä ei ole, sieltä löytyy vain varauksettomia (ulospäin) neutroneita.

jeremia2
Eikö kysymyksessä ole sm. säteilyn liike-energian loppuminen tietyllä matkalla, alhaalta ylös?Ei ole, ajatuksena mahdoton. Vetovoima heikkenee etäisyyden neliöön, se on voimakkain siellä keskellä, ei sieltä mikään pääse liikkeelle, tämä siis jos singulariteetti.

Singulariteetti on kylläkin vain käsittämätön keksintö.
Ei sellaisia ole, vain neutronitähtiä joilla massa riittää "mustaan aukkoon". Musta-aukkokin on siis yhtä käsittämätön keksintö .

Minun mielestä noin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jeremia2
Seuraa 
Viestejä1096
Goswell

Ei ole, ajatuksena mahdoton. Vetovoima heikkenee etäisyyden neliöön, se on voimakkain siellä keskellä, ei sieltä mikään pääse liikkeelle, tämä siis jos singulariteetti.
.Siellä keskellähän painovoima (vetovoima) on nolla ja jossain "pinnalla " suurin.

Goswell
Seuraa 
Viestejä12938
jeremia2
Siellä keskellähän painovoima (vetovoima) on nolla ja jossain "pinnalla " suurin.Kyllä juur noin. Mutta mistä puhutaan. Virallisesta (väärästä) singulariteetti versiosta. Siis olematon piste, missä kaikkeuden kaikki. Vai siitä mustasta tähdestä. Mustassa tähdessä homma menee juuri noin kuin sanoit.

Minun mielestä noin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat