Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Itella, valtion firma, on tarjoamassa tänä vuonna 57 vuotta täyttäville postinjakajille mahdollisuuden siirtyä eläkeputkeen. Jakoreittien koventumisen myötä 57 vuotiaiden ei ilmeisesti uskota enää suoriutuvan työstään. Samaan aikaan hallitus on nostamassa eläkeikiä (myös postinjakajien) vähintäänkin 65 vuoteen. Ei vaikuta realistiselta ainakaan postinjakajien kohdalla. Vasen käsi ei ilmeisesti tiedä mitä oikea tekee.

Kommentit (2)

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007
valentin
Itella, valtion firma, on tarjoamassa tänä vuonna 57 vuotta täyttäville postinjakajille mahdollisuuden siirtyä eläkeputkeen. Jakoreittien koventumisen myötä 57 vuotiaiden ei ilmeisesti uskota enää suoriutuvan työstään. Samaan aikaan hallitus on nostamassa eläkeikiä (myös postinjakajien) vähintäänkin 65 vuoteen. Ei vaikuta realistiselta ainakaan postinjakajien kohdalla. Vasen käsi ei ilmeisesti tiedä mitä oikea tekee.Kiire häätää 57-vuotiaat talosta enteilee sitä, että eläkeputki sulkeutuu pian.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Näin varmaan on mutta myös kilpailu avautuu ensi vuoden alusta. Raihnaiset halutaan siivota ajoissa pois rasittamasta tulosta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat