Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mikä on suhteesi blogeihin? Luetko blogeja? Kirjoitatko niitä? Mitä blogeja luet? Minkä aihepiirin blogeja luet? Onko jokin tietty bloggaus sinulle erityisen merkittävä? Avaudu asian tiimoilta tai linkitä vaikkapa "suosikkiblogejasi" esittelyn ja analyysin kera.

Kohukirjailija Henry Laasanen käsittelee tässä nimenomaisessa blogissaan tasa-arvoa sivuavia asioita YTM:n* karskilla otteella. Muista blogeistaan, niitä on tietääkseni kolme, mainittakoot ihmissuhteita ja tasa-arvoa käsittelevä. Tämän parasta antia ovat suorat linkitykset aihepiirin diskurssissa ilmitulleisiin, surkuhupaisuudessaan kammottaviin, aivopieruihin, jotka yleisesti ottaen ovat naisten tai feministiksi itsensä luokittelevien aikaansaannoksia - mutta minkäs teet, tyhmiä kun pääosin ovat.

Paholaisen Asianajaja pureutuu blogissaan huuhaan ihmeelliseen maailmaan analyyttisellä otteella ja pilkahdus silmäkulmassa. Blogista löytyy ajoittain myös omaelämäkerrallisia otteita, joilla ei varsinaisen aihepiirin kanssa ole hirmuisesti tekemistä sekä tietysti suosikkisarjani Ja taas!

*YlempiTasoinen Mies.

Sivut

Kommentit (38)

Tämä on mielestäni turha äänestys. En lue blogeja kuin ehkä muutamaa joskus.

Lisäksi tätä aihetta sivuava kysymys on jo esitetty legendaarisessa Kysy mitä vain- ketjussa.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä27924
Liittynyt13.5.2005

Muutamia teoreettista fysiikkaa käsitteleviä blogeja (The Reference Frame, Not Even Wrong, Cosmic Variance) on tullut aiemmin seurattua. Tällä hetklellä seuraamiseni keskittyy oikeastaan vain yhteen maahanmuuttoa käsittelevään blogiin (Ajattelemisen pensaita ja puistoja).

Riittoisampi keskustelukumppani.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005

Bloggaaminen ei kiinnosta noin muuten, mutta lähden kesällä vähän jännemmälle reissulle ja ajattelin, jos matkan etenemisestä kirjoittaisi jonkun blogintapaisen.

Puhalletaanpas hieman eloa tähän vaiettuun aiheeseen...

INDIEGAMES.COM. Blogi käsittelee indiepelien ihmeellistä maailmaa ja tuolta on allekirjoittanutkin saanut muutaman helmen pelikokoelmiinsa. Laadukas ja tiuhaan päivitettävä blogi kenties tunnetuimman indiegamessivuston yhteydessä.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

En lue blogeja. Enkä haluaisi kirjoittaa niitä. Miksi minun pitäisi olla kiinnostunut randomjampan tajunnanvirrasta? En kässää.

Hämmentää.

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
Liittynyt9.10.2008

Huumoriblogeja ja ammatillisesti kiinnostavia blogeja tulee luettua säännöllisesti. Kirjoittamista olen joskus harkinnut, mutta riittävän runsasta, omakohtaista ja omaperäistä agendaa ei ole löytynyt. Blogeja on niin valtavasti, että hyviä markkinarakoja voi olla vaikea löytää.

We're all mad here.

Onhan se hyvä, että luette blogeja, mutta laittakaa linkkeinä niitä suosikkiblogejanna - toisaalta, myös inhokkiblogit käyvät. Tiedä, vaikka sieltä löytyisi jotain toisillekin käyttäjille katsomisen arvoista.

Luen lähinnä vain urheilublogeja, tarkemmin ottaen suomalaisten kestävyysjuoksijoiden blogeja. Ei kai sille muuta syytä ole, kuin että kestävyysjuoksu on mielestäni maailman hienoin laji, ja saan kiksejä lukiessani niin kovista äijistä ja muijista, jollainen haluaisin itsekin salaa olla.

Tässä muutamia joita luen säännöllisesti:

Harri Nissinen (maratoonari), taitava kielenkäyttäjä: http://forrestg.vuodatus.net/

Miika Takala (pitkänmatkanjuoksija), henkevä ja sympaattinen kirjoittaja: http://miikatakala.blogspot.com/

Sandra Eriksson (estejuoksija), kirjoittelee avoimesti vähän kaikesta, yrittää myös kirjoittaa urheasti suomeksi välillä: http://www.esteidenylitys.blogspot.com/

Jarkko Hamberg (pitkänmatkanjuoksija), luen koska kehitys kiinnostaa: http://jarkkohamberg.blogspot.com/

Niclas Sandells (maileri), samoin kiinnostaa treenit ja kehittyminen: http://www.niclassandells.com/dagbok.html

Ai niin, sitten olen aiemmin lukenut ahkerasti Christer Sundqvistin terveysblogia: http://sundqvist.blogspot.com/
Nykyisin se on kyllä vähän jäänyt, koska kirjoittaja on alkanut ärsyttää.

Hieman tylsiähän tällaiset harrastusblogit ovat varmaan niiden mielestä, jotka harrastavat jotain ihan muuta. Eipä itseänikään hirveästi kiinnostaisi lukea jotain perhokalastusblogia.

Samat fiilikset Vatkaimen kanssa, ei yksinkertaisesti kiinnosta (ja miksi pitäisi) tarpeeksi jonkun randomin mielipiteet. Ja en omista omaa blogia.

Sakarias
Mikä on suhteesi blogeihin? Luetko blogeja? Kirjoitatko niitä? Mitä blogeja luet? Minkä aihepiirin blogeja luet? Onko jokin tietty bloggaus sinulle erityisen merkittävä? Avaudu asian tiimoilta tai linkitä vaikkapa "suosikkiblogejasi" esittelyn ja analyysin kera.Bloggaus on merkittävä asia. Blogien edut valtavirtamediaan (MSM) verrattuna:

- uudet ja raikkaat näkemykset
- MSM suodattaa ja asennoi uutisia haluamallaan tavalla, jonka voi nähdä pahaenteisenä
- blogit tarjoavat usein lähteet, jolloin kirjoituksen faktojen oikeellisuutta ja yksipuolisuutta on mahdollista arvioida ja se kannustaa muodostamaan oma mielipide
- blogit tuovat ilmiöitä esille jopa vuosia ennen MSM:n uutisointia
- ne osoittavat MSM:n uutisten virheitä

Haitat:

- osittain juoruja
- ns. sinun on käveltävä tie tai tehtävä työ itse, blogit vain osoittavat tien mahdollisen olemassaolon

Mandix
Samat fiilikset Vatkaimen kanssa, ei yksinkertaisesti kiinnosta (ja miksi pitäisi) tarpeeksi jonkun randomin mielipiteet. Ja en omista omaa blogia.EDIT: Korjaan, tulee Yle Areenasta kuunneltua päivän kolumneja... eikös ne oo blogin tapasia.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat