Seuraa 
Viestejä2644
Liittynyt4.10.2005

Kun tietyt ihmiset ovat idiootteja niin eniten siinä ärsyttää se ettei ne myönnä olevansa sellaisia tai jopa vielä pahempaa, ei tajua edes että ne on semmosii. Niin jääkin sitten kysymysmerkin alle että minkälainen realitajunta kyseisillä ihmisillä on?

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (7)

Vierailija

Itsetietoista ihmistä en ole vielä tavannut. Vaikka kuinka yritän osoittaa muissa huonot puolet, he kääntävät sen ympäri niin, että minussa olisi jotain vikaa. Ihme jannuja.

Juu, vain osa ihmisistä on niin itsetietoisia, että myöntävät joskus olevansa väärässä / idiootteja jne. Tai sitten se on vain niin vaikeata joillekin myöntää olevansa väärässä / idiootteja.. He ovat sellaisia ihmisiä, JOTKA EIVÄT OSAA NAURAA ITSELLEEN. Ja kun yrittää opettaa / oikaista noita ihmisiä, niin he vasta ovat paukapäisiä, haluavat vain pysytellä vanhoissa tavoissaan yms.

deep'n'dark
Niinpä, vituttaa tommoset tyypit. Tekis miely upottaa heidän päät norsunpaskaan.
Olishan tuo tärkeä, jopa suositeltava toimenpide, mutta edellämainutun hyödykkeen hankkiminen olisi kovin hankalaa, jopa tuskallisen kustannustehoton toimenpide, vastaavaan kotimaiseen verrattuna.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9287
Liittynyt18.8.2008

On kadonneet ja lukittu vanhat yhteiskunnan idiootti - ketjut. Haulla löytyi tämä ketju ja hemmetisti muita ketjuja, joilla todistettiin, että meitä idiootteja on paljon.

Laitetaan nyt sitten tähän ketjuun. Liikenneministerimme  on huomannut vaalien läheisyyden ja ehdottelee uusia nopeusrajoitustolppia, joissa rajoitus muuttuu tilanteen mukaan.

Helkatin hienoa. Konstilla voi halvalla korvata teiden paikkaustarpeen. Ei muuta kuin tiputetaan nopeutta ja immeiset ehtii väistää kuopat.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat