Seuraa 
Viestejä495

Tarina kertoo:
Kauan aikaa sitten....hollantilaiset....kokosivat sotajoukon.
Kaksi tuhatta miestä. Lähtivät laivoila afrikkaan....orjarannikolle. Nousivat siellä maihin. Tappoivat orjakauppiaat ja tuhosivat heidän palatsinsa.
Tarina on tosi.

Sittemmin on maailmaan syntynyt uusia palatseja. Tämän päivän palatsien herrat eivät myy orjia vaan aiheuttavat sotia ja nälänhätää.

Tämän päivän sotajoukot kokoaa YK. Nuo joukot toimivat yhteisymmärryksessä palatsien herrojen kanssa. Mandaatilla. Kokoavat ihmiset leireihin. Suojelutarkoituksella. Ja YK:n työläiset niihin leireihin ruokaa rahtaavat. Viljaa säkeissä. Säkeissä seisoo isolla USA.

Niissä leireissä se meidänkin ministeri reissaa. Ihmisiä valkkaamassa. Kuin eläimiä. Siinä se ministerillä humaanisuuden tunne kohoaa rintaan. Kun saa muutaman sielun miljoonista pelastettua. Tänne lottovoittajien ihanaan suomeen. Olen hyvä ihminen.

Jos vaan ministeri reissun päätteeksi pääsee palatseissa käymään, voi hän kokemastaan humaanisuuden tunteesta....palatsien herroja kiittää.

Lue vähemmän-tiedät enemmän.

Kommentit (1)

Niin.. semmosta se on kulttuurievoluutiokin, siinäkin on hyvät ja huonot puolensa.. mutta kaikilla ei ole samanlainen arvomaailma. Puoluepolitiikassa on erilaisia periaatteita. Toki niin että siellä porukkaa tulee ja menee. Kun ihminen pääsee kiinni hyviin tuloihin ja vaurastuu niin hänen elintapansa yleensä muuttuu ja kun ihminen tottuu, etenkin hänen lapsensa tottuvat hyvinvointiin ja kaikki rakentuu sen ympärille niin ne entiset periaatteet voi unohtua tyyten.

Olosuhteet, elintaso, varallisuus, yms. vaikuttaa yksilön arvoihin.
Vaurautta arvostetaan ja sitä hankitaan mieluusti, sillä saa turvallisuudentunnetta ja mukaystäviä, pesää, jne.

Kaikki ei kuitenkaan onneks ole pelkureita tai ihan ameeban tasolla niin että ei muuhun kykene kuin lisääntymään, yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat