Seuraa 
Viestejä45973

Tälläinen ajatus tuli luettaessa 'synteettinen liha' keskustelua. Eli olisiko kovinkin moraalitonta rakentaa isoja synteettisiä lihaksia verenkiertojärjestelmällä ja ohjata toimintaa sähköimpulsseilla. Tälläinen V8 kone jonka sylintereissä sykkii isot lihakset pyörittäisi generaattoreita. Polttoaineeksi annettaisiin sopivia sokeriannoksia suoraan vereen tjne.. aihe menee ihan ohi oman tieämyksen, mutta olisi kiva kuulla teidän asiantuntijoiden kommentteja.

Alla videoklippi josta saa esimakua
http://www.youtube.com/watch?v=ZbgFKB7u4n8

Olisihan tuo aikamoista gorea.. Kilometrihuollot muuttuisi terveystarkastuksiski

edit: muskelikoneet saisi ihan uudenlaisen merkityksen

Kommentit (6)

Vierailija

Ootan sitä hetkeä kun sikojen päitä ei tarvitse enää leikellä joulupöytään, vaan siivut viistetään basilikan vieressä kasvavalta cyper-kinkult.. kinkusta.

Voisin ruveta kaverin kissalla kokeilemaan miten ab-troniccia pitää modata, että sillä saa aikaiseksi niin riistaa kuin läskiäkin.
varmaan n. puolen hertsin siniaallolla tulisi sellaista aromikasta nautaa ja 2-3 hertsin sahalla riistaa. Kokeilemisen arvoista vähintäänkin. Joku Taikin tyyppi saa sitten ratkaista miten saan sovitettua nykivän kepakon nurkkaan ilman hellasäröä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Zäp
Seuraa 
Viestejä2315

Jotenkin vähän sellainen aavistus että hyötysuhde menisi niin huonoksi että ravinto kannattaisi ennemmin polttaa ja lämpö muuttaa mekaaniseksi työksi. Toisaalta jos kyse on pelkästä lihaksesta, niin aivojen ym. turhan kuorman energiakulutus olisi yhtälöstä pois. Ihmisen hyötysuhteella hommasta ei ainakaan saa mitenkään kannattavaa.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Minulla olisi vanhan hevoskierron rautaosat. Ei tarvii enää kehitellä. Härjät on hyviä energiataseeltaan. Syövät vaikka selluloosaa Metaania tosin pukkaa.

Conan barbaarissa oli mylly jossa maahanmuuttajat ym. 3. luokan ihmiset oli pistetty hyödyttämään yhteiskuntaa. Vastaavaa pääomaa löytyy Suomestakin yllin kyllin.

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat