Seuraa 
Viestejä45973

Noin vuosi sitten neljä PirateBayn toiminnassa keskeisesti mukana ollut henkilöä saivat linnatuomion ja lähes miljoonan dollarin sakot. Viihdeteollisuus kuvitteli että piratismiuhka alkaisi pikkuhiljaa hellittää, mutta tämä oli silkkaa toiveajattelua. Vuosi oikeudenkäynnin jälkeen PirateBay on suurempi kuin koskaan.

http://torrentfreak.com/the-pirate-bay- ... ct-100417/

Taistelu nettipiratismia vastaan on tuhoontuomittua touhua ja lainsäätäjien olisi syytä tunnustaa että ohjelmistojen ja tiedostojen vapaa jakelu on tullut jäädäkseen. Vai haluavatko viranomaiset kaikkialla maailmassa toistaa kieltolaintapaiset virheet?

Kommentit (4)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Kuka enää viitsii mitään luoda jos kukaan ei sitä luomusta osta vaan lataa netistä ilmatteex. Jos siitä tulisi laillista niin yhä useampi lataisi kaiken netistä. Samalla huumeiden käyttö lisääntyisi räjähdysmäisesti porttiteorian kautta ja tervetuloa maailmanloppu.

くそっ!

Piraattipuolueesta voidaan olla mitä mieltä tahansa mutta yhdessä asiassa se on oikeassa: monet artistit jotka lopulta luovuttivat ja antoivat musiikkinsa yms taiteen vapaasti ladattavaksi havaitsivat hämmästyksekseen että heidän levymyyntinsä myös kasvoi. Lisäksi - monet muuten superstarojen varjoon jääneet ovat päässeet pinnalle juuri nettilevityksen ansiosta.

Asiat eivät ole niin yksinkertaisia kuin vanhan maailman ajattelutavan omaksuneet kuvittelevat. Tämä ei siis ole mikään nollasummapeli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
ralf64
Piraattipuolueesta voidaan olla mitä mieltä tahansa mutta yhdessä asiassa se on oikeassa: monet artistit jotka lopulta luovuttivat ja antoivat musiikkinsa yms taiteen vapaasti ladattavaksi havaitsivat hämmästyksekseen että heidän levymyyntinsä myös kasvoi.Mitenkähän olisi tilanteessa, jossa ei olisi lainkaan piratismia rasittamassa levymyyntiä, vaan jossa suuri tarjonta olisi saanut levyjen hinnat laskemaan?

Sinä ja piraattipuolue puhutte tilanteesta, jossa järjestelmällinen musiikinvarastuskoneisto on jo olemassa. Jos sitä ei olisi, tilanne olisi kokonaan toinen.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Aweb

Mitenkähän olisi tilanteessa, jossa ei olisi lainkaan piratismia rasittamassa levymyyntiä, vaan jossa suuri tarjonta olisi saanut levyjen hinnat laskemaan?Ei tarvitse kuin katsoa tuonne 1990-luvun alkupuolelle. Levyjä myytiin enemmän ja huomattavasti kalliimmalla kuin nykyään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat