Seuraa 
Viestejä45973

Kohta on taas se aika vuodesta, eli aika marssia hyvän asian puolesta:

Lisää tietoa löytyy: Suomen Kannabisyhdistyksen sivuilta.

Hampun kasvatuksella ja valmiin tuotteen jatkojalostuksella on merkittävä työpaikkoja lisäävä vaikutus. Ja mikä vielä parempaa; yllätävän moniin hampun jatkojalostustuotteista ei tarvita lähes minkäänlaista mekaniikkaa; pelkällä ihmisvoimalla pärjää! Myöskin on otettava huomioon, että kannabis päihteenä on huomattavasti positiivista energiaa lisäävä, kuin alkoholi. Pilveä käyttävät ihmiset näin yleisesti oman tutkimukseni mukaan ovat hengellisiä ja alkoholia vähemmän käyttäviä ihmisiä. Hamppu on todella aristokraattinen yrtti ja voimmekin vain arvailla, kuinka monet historiamme kuuluisista keksijöistä ja taiteentekijöistä ovat olleet tuon kasvin vaikutuksen alaisena neronleimauksen hetkenään. Se, että hamppu ei ihan kaikille sovi; no, se ei ole huomion arvoinen asia tässä, ihan niinkuin sekään, että jotkut ihmiset ovat myös allergisia auringonvalolle.

Ei ole myöskään oleellista keskustella sen aiheuttamista minimaalisen pienistä haitoista, koska ne haitat aiheutamme me ihmiset; ja jos haluamme tappaa käärmeen, niin tällainen hutilointi keskivartaloon vain pahentaa asiaa: meidän tulee keskittyä tällaisiaa asioissa ihan siihen perussyyhyn mikä löytyy ihan katsomalla omaan napaan. Onneksi on hiljattain monella puolella juuri herätty siihen, että "huumesota" aiheuttaa enemmän harmia, kuin itse huumeiden käyttö. Meidän tulee myöskin hylätä se ajatus käyttökelvottomana, että sysäämme kymmenien tuhansian vuosien perintötiedon erilaisten kasvien käytöstä syrjään; ikäänkuin se olisi arvotonta ja likaista! Se, että nimitämme ne huumeiksi ja epätieteiksi, ja teemme itse tuhat ja yksi onnenkemikaalia; mitkä eivät edes kunnolla toimi ja aiheuttavat lähinnä haittaa jopa käytettäessä! Tällainen ajattelutapa ei aiheuta kuin surua ja harmia, ja myöskin niiden valmistaminen tuhoaa tätä maailmaa. Tällainen epäharmoninen elämätapa ei ainoastaan kuluta tämän maapallon energiaa, vaan myös meidän ihmisten elämä on huonontunut. Hamppu ja monet muut kasvit tuovat hyvää energiaa tähän maailmaan; täällä on liikaa koneita, tehtaita ja rahan perässä juoksijoita. Ollaan kadotettu vanhat kunnon hyväksi todetut tavat elää ihmisiksi.

Lisäksi, minulla on samanlainen oikeus elää, kuin kenellä tahansa muulla. Aivan kuten saan itse valita ruokavalioni, valitsen myös sen; miten käytän kasveja ja muita tarjolla olevia vaihtoehtoja muuten hyväkseni; vaikkapa jotain yrttiä, mikä kohentaa sydämen toimintaa, tai poistaa myrkkyjä maksasta. On räikeän väärin, että päättäjät tällä tavoin järjestäytyneesti hyökkäävät ihmisten kimppuun, ketkä kasvattavat kasveja; ja toisaalta kumarrellen teollisuudelle ja muille suuryrityksille, mitkä toimivat rahan ja muun pahan keinoin; riistäen tätä maapalloa ja meitä ihmisiä. Kasvit ovat aina hyväksi, koska ne ovat kauniita ja puhdistavat meitä itseämme ja maapalloa.

On törkeää ja pahanilkistä valtion tunkeutua tällä tavoin; väkivalloin ja alistaen, ihmisten yksityiselämään! Ihmisen yksityiselämä ei kuullu kenellekään muulle, kuin hänelle itselleen ja keille hän tahtoo sen jakaa. Lisäksi tässä käytetään aivan typerästi turhaan energiaa sellaiseen, mistä aiheutuu vain haittaa; kunnon työtä tekevät ihmiset, esimerkiksi poliisit joutuvat tekemään sellaista, mikä ei heidän työtään ole, vaan rauhan ja järjestyksen ylläpitäminen. Myöskin monet ihmiset haluavat viljelllä ja tutkia hamppua; ja kun sitä ei saa nyt rauhassa tehdä, niin siitä aiheutuu haittaa koko maailmaan, kun ihmisille pyritään aiheuttamaan tahallisesti pahaa oloa.

Aika herätä todellisuuteen ja ottaa vastuu; mielestäni pitäisi olla lakipakollisesti kaikilla ihmisillä velvollisuus kasvattaa kasveja ja yrityksille saastuttamisen mukaan prosentit, miten pitää tukea kasvien kasvattamista.

Hampun maanviljely tulee saattaa sen arnsaitsemalle paikalle, koska se jopa imee maasta ympäristömyrkkyjä! Nykyinen linja on ainoastaan pahentanut asiaa, mikä alunperinkin on ollut meistä ihmisistä itsestään lähtöisin, ei siitä kasvista.. On turhaa enää pidälle käsiä toistemme silmillä ja hyväksyä nyt yhdessätuumin totuus. Se, että totuutta yritetään piilotella on mielestäni häpeällistä. Ihmisten taito kuunnella toisia ihmisiä on hukkunut mainosmeluun ja uutiskikkareisiin. Minä en itse enää katso valtiota, että se olisi ainoa valistaja ja opettaja, sen suomat metodit ovat kankeita ja toimimattomia. Ihmisen kyky oppia riippuu hänestä itsestään, mutta se; että toisia ihmisiä kielletään oppimasta, sehän on räikeä vääryys! Kaikenlainen ihme niljakas salailu ja sanoilla kikkailu tulee nyt lopettaa ja puhua asioista suoraan ja oikeista asioista. Ei keskittyä epäolennaiseen, mikä on hampun eri psykoaktiiviset omainsuudet, vaan ominaiseen; eli siihen, että se on kasvi ja tällainen vaino tulee lopettaa. Hampusta keskutestelu ei ole huumekeskustelua; se on tärkeä ravintoaine, parantaa maailmaamme puhdistaen maan ja ilman lisäksi myös mieltämme kauneudellaan ja myöskin sen sisältämät rasvahapot ovat jopa soveliaita masennuksen hoitoon. Suomessa saa ostaa hampunsiemeniä ihan kaupasta eikä sen viljely ole laitonta. Käytännössä asia on kuitenkin niin, että jopa chilinkasvattajia vainotaan tämän asian tiimoilta. Minkään kasvin kasvattaminen ei ole laitonta, ne ovat meille ihmisille siunaus ja lahja. On törkeää, että kunnon työtätekevien ihmisten työtä häiritään tällaisella; poliisin tehtävä on järjestyksen ylläpitäminen ja rauhan lisääminen; ei toisten ihmisten koteihin ja yksityiselämään tunkeutuminen. Hampun kasvattaminen myyntiin on eri asia, koska silloin käytetään valtion rahaa. Mutta, koska elämme niin uskomattoman typeriä aikoja; että eräät ihmiset näköjään uskovat pystyvänsä julistamaan valheitaan totuuksina, niin se ylläpitää sitä tilannetta; että käytännössä yhdestä kasvista voi pimeästi ansaita useita tuhansia euroja.

Minä en ole kuitenkaan itse koskaan kasvattanut myyntiin kannabista, vaan sen kasvatus itselläni on pikemminkin ideologista ja tutkimuksen takia. Ei ole mielestäni oikein, että minun tässä pitää arvailla päivät pitkät; että mahtaako joku päivä tulla poliisit ja tuhota monien vuosien tutkimustulokset ja harrastuksen hedelmät. Lisäksi edessä on silloin myös putkareissu, onneksi viime kerralla kesti vain kaksi päivää, niin muut kasvit selvisivät kuitenkin hengissä. Jokaisella ihmisellä on oikeus puolustaa itseään, että pitääköhän minun nyt hommata vallihaudat ja alligaattorit; sillä tässähän on puolustustaistelusta kyse, koska minua vastaan siinä hyökätään. Olen myös harrastanut karatea ja erästä viisasta miestä lainatakseni: "Karatessa ei ole ensimmäistä iskua." Tämän minä tulkitsen siten, että karate on ehdottomasti itsepuolustuslaji eikä siis sitä tietä kulkeva koskaan tee hyökkäystä. Mitä sinä tekisit, jos poliisit tulisivat sinun kotiisi ja tappaisivat koirasi ja veisivät sinut putkaan? Eivät uskoisi, kun sanoisit; että ne ovat perhettäsi. "Tämä on laki." Mutta se ei ole laki, on vain yksi laki; se mikä on. Ja se selviää ihan pohtimalla omassa mielessä, että onko jokin asia oikein vai väärin. Eikös jokainen kuitenkin valitse, ketä perhepiiriinsä ottaa, neh? Ja koska minä uskon, että kaikki elämä on arvokasta; niin minä myös pyrin sitä vaalimaan, esimerkiksi kirjoittamalla tästä vääryydestä muille ihmisille. Onneksi poliisiksi pääsemiseksi on jotain kriteereitä, (toisin kuin poliitikoksi näköjään) koska useimmiten poliisit käyttäytyvät arvollensa sopivasti. On mielestäni todella inhottavaa, että poliisille on määrätty tällainen velvollisuus virkansa puolesta tehdä kunniattomia tekoja! Mutta onneksi on aina tie rakkaudessa; minun ei ole pakko kasvattaa maatiashamppua, voin myös kasvattaa jalostettua, ei lähes yhtään THC:tä eli kasvin pääkomponenttia, mistä johtuu sen vaikutus hermostoon. Lisäksi myös uskon, että meissä Suomalaisessa on vielä paljon maalaisjärkeä jäljellä ja monet asiat selviävät puhumalla. Uskon, että koko kasvatukseni puhuu sen asian puolesta; että olen tutkija ja arvostan kasveja itsessään. Käytännössä, tämäkään ei aina auta; maanviljelijä Timo Haaran tapaus on vielä hovioikeudessa ratkaisemattomana, mutta hänellehän vaadittiin usean vuoden tuomioita, vaikka oli selvää; että miesparka joutui sakkojen takia elämään lähes pelkillä hampunvarsilla koko kesän! Ja sitten nekin vietiin pois.. On tosiaan aika paljastaa lika mattojen alta, koska se pursuaa jo sieltä alta esiin. On aika siivota ja puhdistaa, ja rakentaa eteenpäin mahdollisimman puhtaasti; ettei tarvitse sitten siivotakkaan niin usein. Ja ennenkaikkea, lopettaa teeskentely; että mattojen alla ei ole likaa, että nykyinen tilanne olisi hyvä. Hyvän asian puolesta toimiminen on aina askel eteenpäin meille kaikille!

Se on kuitenkin jokaisen ihmisen yksityisasia, mitä hän oman elämänsä sisällä tekee; sellaiseen ei ole mitään oikeutta kenelläkään hyvien tapojen nimissä puuttua. Jos kasvatat kasvia, niin se on hyvä asia eikä aiheuta mitään pahaa. Se, mitä sillä kasvilla tekee; on eri asia, mutta kuten aikaisemmin sanoinkin, niin nykyinen tilanne nimenomaan edistää sen kasvin kasvattamista "lämpölampuilla" ja ihme vesisysteemeillä. Tulisi palata vanhan viisauden ääreen, vielä on Suomessakin monia yrttitietouden ja maanviljelyn tietäjiä! Me emme tarvitse neljää tuhatta eri mallista kertakäyttömukia; mukin voi veistää itse puusta ja oppiipahan siinäkin enemmän, kuin antaa jonkin tehtaan Kiinassa tehdä sen ja ostat sen kaupasta. Minä itse olen kymmenisen vuotta aktiivisesti kasvattanut ja harrastanut kasveja, enkä ole kertaakaan vielä kokeillut vesiviljelyä, vaikka on selvää, että silloin kasvaa nopeammin ja isommaksi. Minä uskon vanhoihin, hyväksi todettuihin keinoihin eli tässä tapauksessa ihan multasiin käsiin. Myös se meidän pitää kaikkien itse päättää, että likaammeko kätemme tällaisessa asiassa, minkä varmasti kaikki tietää sydämmessään todeksi; ettei elämä, oli se sitten kasvin tai muurahaisen, voi olla väärin.

Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan!

Kommentit (14)

Vatkain
Jos sanoo "epätietämätön" niin sehän tarkoittaa "tietoinen."Eikös tämmöiseen asiaan olekin fiksua ottaa kantaa vasta sillon, kun tietää aiheesta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Vatkain
Jos sanoo "epätietämätön" niin sehän tarkoittaa "tietoinen." Tietämätön ei tiedä, mutta jos on epätietämätön niin silloin on tietoinen.Joo. Hamppu epäviisastaa.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

jaahas...

onkohans tänä vuonna takkutukat
tajuneet että asiansa vuoksi voisi
edes yhden päivän olla normiKansalaisen
silmissä siistinä...

mulle on aivan sama vaikka
jengi lävistäis päänsä rautakangella
mutta ei niille normi teemuille
jotka pitävät kannabista vaarallisena huumena...

pelkäänpä että marssilla on taas kerran
kaljapäissään heiluvia teinejä...
ja "aktivistin" näköistä porukkaa...
voimaLehden toimittajia...

sitten "hyvät ihmiset"
ajattelevat jos eivät uskalla huutaa
"vitun vasuri hipit"...

*huokaus*

Myöskin tässä on se pointti, että kannabiksen lääkekäyttö parantaa myös maailmaa, koska tehtaat kuluttavat ja kasvit tuottavat.

Synteettiset vitamiinit ovat osoittautuneet epäterveellisiksi ja jopa kuolemia aiheuttaviksi. Synteettisiä aineita ei voida valmistaa alkuperäistä vastaavaksi ja täten synteettiset lääkkeetkään eivät ole ratkaisu ongelmaan; vaan luovat itsessään uusia ongelmia.

Lääkkeiden käyttö suoraan luonnosta (synteettiset lääkkeetkin on kopioitu, huonoin menestyksin kylläkin, luonnosta) on parempi tapa, koska kasvi tuottavat ja tehtaat kuluttavat, joten synteettisissä lääkkeissä jäädään jo alkumetreillä miinukselle, kun kasvit taas tuottavat. Lisäksi, synteettiset lääkkeet ovat myrkyllisiä ihmiselle ja muille eliöille. Kasvit taas ovat osa tätä planeettaa ja tukevat elämää sen sijaan, että tuhoaisivat ja myrkyttäisivät sitä.

Lähteet:

http://www.worldwidehealth.com/health-a ... ut-synth...

http://jama.ama-assn.org/cgi/content/abstract/297/8/842

http://www.luontaisnetti.fi/artikkelit_ ... nit_07.htm

Epic
Seuraa 
Viestejä2174

Laitoin jo toiseen ketjuunkin joten laitan tännekin, kuolematon lause:

Missä hippejä ja hamppua, siellä tarvitaan Nokian pamppua.

Mulla on muuten ihan tallissa hamppua ihan perkeleesti, me "old school-yanarit" tiivistetään putkikierteet hampulla. Hienokasvi putkitöissä, poltellutkin joskun kaasupillillä, henkeen en vetänyt kun haisikin niin pahalle.

Nyt kävi näin.

Epic
Seuraa 
Viestejä2174
CE-hyväksytty
Mäkin oon polttanu putkitiivistehamppua joskus. Silloin päätin, että en ala narkomaaniksi.Mielestäni putkihampun polttaminen pitäsi ottaa koulujen huumevalistukseen. Siitä jos jostain on viileys kaukana.

[size=85:215rtinp]Härski Hartikainen tasoitti muuten juuri, peli 1-1. Härskin ensimmäinen A-Maajoukkuemaali! Muttei viimeinen![/size:215rtinp]

Nyt kävi näin.

Epic
Mulla on muuten ihan tallissa hamppua ihan perkeleesti, me "old school-yanarit" tiivistetään putkikierteet hampulla. Hienokasvi putkitöissä, poltellutkin joskun kaasupillillä, henkeen en vetänyt kun haisikin niin pahalle.

CE-hyväksytty
Mäkin oon polttanu putkitiivistehamppua joskus. Silloin päätin, että en ala narkomaaniksi.

Mitä häh? Tämä tiivistää ajatukseni asian suhteen.

ID10T
Seuraa 
Viestejä3920
KeeperOfTheFlame
Synteettiset vitamiinit ovat osoittautuneet epäterveellisiksi ja jopa kuolemia aiheuttaviksi. Synteettisiä aineita ei voida valmistaa alkuperäistä vastaavaksi ja täten synteettiset lääkkeetkään eivät ole ratkaisu ongelmaan; vaan luovat itsessään uusia ongelmia.Tästä olisi ollut mielenkiintoista lukea enemmänkin, mutta linkeistäsi ei toiminut kuin luontaisnetin todella pintapuolinen selostus ja sen perusteella väitteesi on edelleen vailla todellisuuspohjaa.

Ah, tässä muuten tosi tiukkaa tekstiä, mikä kyllä sulkee raivovaahtosuisimmankin jääräpään suun vaahtoamasta; mikäli kykenee sitä energiaa käyttäämään muuhunkin, kuin siihen vaahtoamiseen. Kyseessä on jättisuosion saanut Jack Hererin kirja Keisarilla ei ole vaatteita!:

Arvovaltainen historiallinen todistusaineisto
kannabiskasvista sekä salaliitosta marihuanaa vastaan

… ja kertomus siitä, kuinka hamppu voi pelastaa maailman!

http://emperor.wikidot.com/

Tässä yksi ote, mikä varmasti kiehtoo ainakin tieteiden harrastajia:

"Viimeaikaisissa psykofarmakologisissa tutkimuksissa on selvinnyt, että THC:llä on oma, ainutlaatuinen reseptori aivoissa, joka merkitsee sitä, että ihmisellä ja marihuanalla on esikulttuurinen suhde. Tämä saattaa jopa merkitä, että symbioosimme kannabiksen kanssa osoittautui syyksi ihmiskulttuurin kukoistukseen."

Tässä toinen hyvä katkelma Jack Hererin kirjan loppusanoista:

"Porttiteoria on sosiaalinen teoria

IOM:n raportti totesi myös, että porttiteoria on sosiaalinen teoria. Kannabiksen/marihuanan farmakologiset ominaisuudet eivät edesauta muiden huumausaineiden käytön kehittymistä. Sen sijaan marihuanan laillinen status tekee siitä porttihuumeen. Toisin sanoen, todellinen portti koviin huumeisiin löytyy marihuanan käytön kieltämisestä, ei marihuanasta itsestään!

IOM sanoo myös, ettei marihuanasta ole todettu aiheutuvan immunologisia vaurioita ihmisille, huomattavista tutkimuksista huolimatta. Huolimatta pakkomielteistä polttamisen haittojen löytämiseen, marihuanan ei ole vieläkään todistettu aiheuttavan keuhkosyöpää tai mitään muutakaan pahanlaatuista sairautta.

Toronton yliopiston tutkija Alison Smiley teki tutkimuksen, jonka mukaan marihuana ei ole syynä ajoneuvo-onnettomuuksiin. Hänen tuloksensa esiteltiin American Academy:n Forensic Sciences symposiumissa Floridassa, helmikuussa 1999. Hänen tutkielmansa julkaistin myös torontolaisen Centre for Addiction and Mental Health:n julkaisussa "Health Effects of Cannabis" maaliskuussa 1999.

Tuoreet tutkimukset liikenneonnettomuuksista useista maista selvittävät, ettei marihuanalla yksistään kohtuullisin annoksin nautittuna ole suurta vaikutusta kuljettajan onnettomuustodennäköisyyden nousemiseen – toisin kuin alkoholilla, sanoo apulaisprofessori Smiley, Mechanical and Industrial Engineering -osastolta. Marihuana heikentää ajokykyä, mutta ei alkoholin tavoin vaikuta kuljettajan harkintakykyyn. Marihuanaa nauttineet kuljettajat pysyvät tietoisina heikentyneestä ajokyvystään, jolloin he hiljentävät ajovauhtia ja ajavat varovaisemmin tätä kompensoidakseen, Smiley selvittää."

ID10T
Seuraa 
Viestejä3920
KeeperOfTheFlame
Marihuanaa nauttineet kuljettajat pysyvät tietoisina heikentyneestä ajokyvystään, jolloin he hiljentävät ajovauhtia ja ajavat varovaisemmin tätä kompensoidakseen, Smiley selvittää."Tämä pätee kyllä joihinkin rattijuoppoihinkin. Ja eikös se liian alhainen ajonopeuskin ole muulle liikenteelle vaarallista, koska muiden kuljettajien on pakko päästä ohi keinolla millä hyvänsä? Eikös olisi selkeintä sopia, ettei rattiin mennä sen koommin alkoholin kuin muidenkaan huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena? Vai oletko sitä mieltä, että kännissä ajelusta sopii edelleen sakottaa, mutta marihuanaa vedeltyään voi ajaa täysin vapaasti?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat