Seuraa 
Viestejä45973

Voiko sokea kana löytää jyvän, ja mikä merkitys on sillä, että kanalan varapuheenjohtajana on entinen piispa?

Yksi asia on ainakin varmaa: SDP:n järkevöityminen ei johdu Halosesta eikä Tuomiojasta.

Nyt tavallinen demari -eli lähiössä asuva tehdastyöläinen- on saanut äänensä kuuluviin.

Järkevöityminen on alkanut jo vuosia sitten, minkä seurauksena piispa pääsi ensin vaaliehdokkaaksi, sitten varapuheenjohtajaksi.

Tässä joutuu jo harkitsemaan demareiden äänestämistä. Urpilainen on naarastiikeri, Heinäluoma taas vaikuttaa rehelliseltä ja kunnolliselta.

Kommentit (17)

"Maassa maan tavalla" voisi hyvinkin olla kirkon motto, he itsekin näyttävät myötäilevän maan tapoja siinäkin tapauksessa että koko valtio muuttuisi homoseksuaaliseksi.

On se nähty että mitä siitä seuraa, jos kirkko alkaa elämään maan tavalla, esim köyhissä maissa on korruptiota, varastamista, ihmiskauppaa ja terrorismia. Pitääkö silloinkin kirkon elää maan tavalla?

Jos katsotaan maapallon 180 valtiota, niin *järjestys* löytyy lähinnä pohjois-Euroopasta, Japanista ja etelä-Koreasta. Siitä ei kannata kovin kevyin perustein luopua. Vieraat tavat ja kulttuurit veivät Ruotsista järjestyksen, yhteiskuntarauhan ja sen kautta elintason. Huumeet tuli tilalle ja naisministeri tapettiin.

SDP:ssä on taistelullut aina kaksi koulukuntaa - rasvanahkaduunarin mielenlaadun ymmärtävä sekä idealistinen haihattelijoiden joukko. Heinäluoma ehkä kaikkein parhaiten ymmärtää sen, että perusduunari on konservatiivi, joka ei siedä homostelua, akkamaista lässytystä, hyysäämistä ja kaiken latistamista. SDP on palaamassa Väiskin linjoille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna Lindth oli myöskin demari, ja hänet surmasi sekopää serbi, joten on mahdollista että Urpilainen näkee tiettyä kenkkua uhkaa temperamenttisissa kulttuureissa, kuten Sellon albaani-ampuja ja Tukholman serbimies.

Ilmeisesti SDP järkiintyminen on kuitenkin suuren työttömyyden aiheuttamaa, eikä piispan/kirkon tai Lindth-tapauksen aiheuttamaa. Koko hyvinvointivaltio on helisemässä jättityöttömyyden takia. Se on niin iso uhka, että Vanhasen muminalässytys ja Tuomiojan aristokraattiset kirja-arvostelut on ihan tyhjää ilmaa.

Naarastiikeri kokee että poikaset on vaarassa. En rehellisesti sanottuna uskaltaisi itsekään mennä lässyttämään sellaiselle naiselle.

On tajuttu, että ei ole oikeudenmukaisuutta ilman järjestystä. Tukieurot pitää mennä niillekin, jotka eivät valehtele niitä saadakseen.

Vieraat kulttuurit eivät ole kuuluisia rehellisyydestään. Siinä on riittävästi syytä raakata ne pois, esim estetään semmoinen opetus valtion tiloissa, mikä neuvoo hyväksikäyttämään sosiaalituen aukkoja ja kertoo miten se tehdään.

Myös toisen polven valehtelijat, ja ne suomalaiset, joilla on tavoissaan venäläistä kulttuuriperintöä.

ralf64
SDP:ssä on taistelullut aina kaksi koulukuntaa - rasvanahkaduunarin mielenlaadun ymmärtävä sekä idealistinen haihattelijoiden joukko. Heinäluoma ehkä kaikkein parhaiten ymmärtää sen, että perusduunari on konservatiivi, joka ei siedä homostelua, akkamaista lässytystä, hyysäämistä ja kaiken latistamista.Sekiitat taas tapasi mukaan kaikki asiat: SDP on esimerkiksi ainoa puolue, jossa on koko ajan ollut Ruotsin SDP:n tyyppinen vähintäänkin puolijulkinen homomafia.

SDP on palaamassa Väiskin linjoille.SDP on ollut koko ajan Wäiskin linjalla että jytisee.

Aivan erityisellä tavalla se on ollut ja on sitä Halonperkeleen aikana!

Arkkis

Sekiitat taas tapasi mukaan kaikki asiat: SDP on esimerkiksi ainoa puolue, jossa on koko ajan ollut Ruotsin SDP:n tyyppinen vähintäänkin puolijulkinen homomafia.Voisitko tarkentaa.

berberi
Arkkis

Sekiitat taas tapasi mukaan kaikki asiat: SDP on esimerkiksi ainoa puolue, jossa on koko ajan ollut Ruotsin SDP:n tyyppinen vähintäänkin puolijulkinen homomafia.Voisitko tarkentaa.Antaa olla...

Toope
Seuraa 
Viestejä28241
ralf64
SDP:ssä on taistelullut aina kaksi koulukuntaa - rasvanahkaduunarin mielenlaadun ymmärtävä sekä idealistinen haihattelijoiden joukko.

SDP:ssä on vielä toivoa siitä, että puolueestä löytyy perinteistä rasvakäsi- ja valkokaulustyöläistönkin puolestapuhujia. Vasuriliittohan on nähtävästi jo täysin menettänyt suhteellisuudentajunsa ja linjansa. Arhinmäki on citypunavihreää suvaitsevaistoa ja duunarit (siis ne, jotka oikeasti tekevät töitä) puolueessa alkavat käydä vähiin. Perinteinen jako duunareihin ja paremminkoulutettuihin (ja yleensäkin oikeistoon ja vasemmistoon) on toki hajonnut jo vuosia sitten, mutta juuri vasemmisto on murroksessa edelleen hukassa.

Heinäluoman mamupuhe oli (vaikkakin tekopyhää ääntenkalastelua) juuri sitä, mitä demarit tarvitsisivat. Mamupolitiikasta ovat huolissaan mm. juuri perinteiset demariäänestäjät, joita ilmeisesti virtaa persuihin. Heinäluoma taisi uhrautua "rasistiksi" puolueen puolesta, jotta demarit välttyisivät Vasemmistoliiton kohtalolta.

Vasemmistoliiton ongelmana on mm. se, että sinne on pesiytynyt "uusvasemmistoa(?)", jonka mielenkiinnon kohteet keskittyvät enemmän lesbotutkimuksen ja norppien kaltaisten päivänpolttavien asioiden pähkäilyyn perinteisen työväen aseman sijasta. Vas. ei ole 20 vuotta NL:n hajoamisen jälkeen vieläkään löytänyt omaa linjaa.

Osittain ongelma on sama SDP:ssäkin. Demarit ovat itse yrittäneet laajentaa kannattajakuntaansa perinteisen työväen ulkopuolelle (kuten muissakin maissa, vrt. brit. Labour), mutta samalla se on menettänyt asemansa työväestön äänitorvena. Tuomiojia ja muita vanhoja haihattelijoita puolueessa riittää, mutta uusille ajatuksille olisi tilausta. Duunarien ääniä valuu muille puolueille, tällä hetkellä luultavasti Suomessa persuille, eikä mikään ihme. Peruskannattajakunta tuskin tuntee, että sitä kuunneltaisiin.

Perinteinen demaripuolue on aika aatteettomassa tilassa tällä hetkellä. Jos se lainaa ympäristöpolitiikkaansa vihreiltä ja maahanmuuttopolitiikkaansa persuilta toimien pääosin muuten yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti Kepun ja Kokoomuksen linjoilla, voidaan kysyä, mitä omaperäistä demareilla oikein on?

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Toope

Vasemmistoliiton ongelmana on mm. se, että sinne on pesiytynyt "uusvasemmistoa(?)", jonka mielenkiinnon kohteet keskittyvät enemmän lesbotutkimuksen ja norppien kaltaisten päivänpolttavien asioiden pähkäilyyn perinteisen työväen aseman sijasta. Vas. ei ole 20 vuotta NL:n hajoamisen jälkeen vieläkään löytänyt omaa linjaa.On löytänyt. He kannattavat lesbotutkimusta, Norppien suojelua ja ainoana puolueena korostavat eläinkunnan homovähemmistöjen asemaa, esim lesbonorppien lisääntymisen ongelmaa.

Lektu-Elli
Toope

Vasemmistoliiton ongelmana on mm. se, että sinne on pesiytynyt "uusvasemmistoa(?)", jonka mielenkiinnon kohteet keskittyvät enemmän lesbotutkimuksen ja norppien kaltaisten päivänpolttavien asioiden pähkäilyyn perinteisen työväen aseman sijasta. Vas. ei ole 20 vuotta NL:n hajoamisen jälkeen vieläkään löytänyt omaa linjaa.On löytänyt. He kannattavat lesbotutkimusta, Norppien suojelua ja ainoana puolueena korostavat eläinkunnan homovähemmistöjen asemaa, esim lesbonorppien lisääntymisen ongelmaa.Kun esimerkiksi Halonen hölmöilee, se vie kaikkein eniten Vasemmistoliiton kannatusta, koska se on luonut itsestään kuvan vähän-överiks-SDP:nä, joka ajaa tasan samoja asioita kuin SDP (aivan erityisesti mahdollisia tyhmyyksiä), mutta muutamaa pykälää jyrkempänä ja syyttäen SDP:tä "lepsuilusta"...

Tuo sama ilmiö aikanaan piinasi jopa taistolaisiakin, ja sinne saattoi tulla hetkeksi jäseniksikin fanaattisia TURBODEMAREITA, huomatakseen tietysti kohta tulleensa väärään paikkaan...

Vierailija

Mitä *itun brändäämistä täällä oikeen harjoitetaan. Ei jumalauta.

Vain aito populisti voi jauhaa tollasta paskaa suutaan välillä pyyhkimättä.
Jo on härskiä. Hyvin härskiä.
Nasse-setä on jälleen hyvin hyvin vihainen.

jees
Mitä *itun brändäämistä täällä oikeen harjoitetaan. Ei jumalauta.

Vain aito populisti voi jauhaa tollasta paskaa suutaan välillä pyyhkimättä.
Jo on härskiä. Hyvin härskiä.
Minkä takia SITÄ pitäis brändätä?

Sitähän SDP on nyt ainakin 20 vuotta yrittänyt erittäin huonolla menestyksellä OMAN kannatuksensa kannalta...

On ehkä ollut vähän huonohkot mannekiinit...

Vierailija

Tarkoitin lähinnä tota Toopen tyypillistä spekulointia asioista joista ei tiedä hevon vittuakaan, eikä halua tietää, mutta toivoisi kuitenkin muiden oivaltavan.
Jostain saatanan missikisoista ja Pumppasesta saanu päähänsä, että yleisö-äänestyshän toimii! Tosin missikisoissakin suvaitaan nykyään lyhyitä ihmisiä ja se taitanee mennä positiivisen syrjinnän piikkiin.
- Haluatteko Toope kommentoida asiaa?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat