Seuraa 
Viestejä506

[size=150:2sqovoh7]Eduskunnassa istuu monta rikollista? [/size:2sqovoh7]

Sauli Niinistö rahoitti elämäänsä laittomasti ja laittomilla rahoilla. Kun asia tuli ilmi, palautti hän ko. summan takaisin.

Jos ei-etuoikeutettu ihminen sortuu tällaiseen rikkeeseen tai rikokseen, niin hän joutuu siitä vastuuseen. Laittomuudesta seuraa ihmiselle rangaistus lain mukaan. Ei se riitä, että hän palauttaa anastamansa ja väärinkäyttämänsä rahat takaisin. Hän saa teostaan ja virheestään tuomion. Se voi olla jonkin aikaa linnaa. Rahat hän joutuu maksamaan takaisin korkojen kera. Tuomio voi olla ehdollista tai ehdotonta. Pelkkä rahojen tai jonkun muun anastetun palauttaminen ei sovita ei-etuoikeutetun ihmisen väärää tekoa.

Eduskunnassa istuu tällä hetkellä monia elämäänsä laittomasti rahoittaneita. Ei se voi ja saa mennä niin, että he ovat siellä taas uudestaan seuraavien vaalien jälkeen, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Jos ne 50-60 %, jotka edelleen väittävät demokratian ja oikeuden toteutuvan maassamme, äänestävät heidät eduskuntaan takaisin, niin silloin se on pelkkä laittomuus, joka maassamme määrää ja vallitsee. Muistakaa, että 40-50 % ei enää äänestä lainkaan. Monissa kunnissa luku on vielä paljon suurempi. Sekö on yhdessä ja yhteisesti asioiden hoitamista parempaan suuntaan? Sekö on demokratiaa?

Tälle eduskunnan porukalle, jotka ovat tehneet väärin ja myös niille muille, jotka tässä maassa elävät ja toimivat heidän laillaan, on laitettava stoppi. Eikö teille riitä mikään? Koko elämänne on vääryyden ja korruption syövyttämää. Levitätte toimintatapojanne jälkeläisiinne ja kaikkiin ympärillänne. Ihmiset omivat väärät mallinne, osa tiedostaen ja osa tiedostamattaan. Millainen on yhteiskunta, jossa kaikki toimivat näin?

Jos he, jotka valvovat lakia ja oikeutta tässä maassa, painavat kaiken taas villaisella, niin mihin täällä enää voi uskoa? Ilman luottamusta ei ole paljoakaan jäljellä. Mitä ja millaista luottamattomuuden varaan voi rakentaa ja mitä siitä syntyy? Mitä vääryydestä ylipäätään syntyy pitkällä aikavälillä niin ihmisessä kuin yhteiskunnassakin?

Niinistö istuu eduskunnan puhemiehenä neuvoen ja opastaen katrastaan. Et ole oikea ihminen neuvomaan ja ohjaamaan ketään. Korruptoitunut ihminen ei myöskään sovi tämän maan presidentiksi, eikä muuksikaan malliksi tai esikuvaksi kenellekään.

Kommentit (2)

Vali vali. Rapatessa roiskuu. Yhdessä asiassa hyvä ei voi olla kaikissa asioissa hyvä. TOSIN, nykyinen hallitus on ollut katastrofaalisin sitten Tokan Rähinän..

Pirta

Sauli Niinistö rahoitti elämäänsä laittomasti ja laittomilla rahoilla. Kun asia tuli ilmi, palautti hän ko. summan takaisin.
Niinistö istuu eduskunnan puhemiehenä neuvoen ja opastaen katrastaan. Et ole oikea ihminen neuvomaan ja ohjaamaan ketään. Korruptoitunut ihminen ei myöskään sovi tämän maan presidentiksi, eikä muuksikaan malliksi tai esikuvaksi kenellekään.Koska ehdokkailla on oikeus ottaa vastaa tukea yksityisiltä ja yrityksiltä, ei Niinistö ole siinä asiassa syyllistynyt mihinkään.
Luuletko Niinistön lukevan foorumia, jos on jotain asiaa hänelle, kannattaa lähettää sähköpostia.
Vaalituki on korruptiota vasta kun tuen antaja hyötyy edustajan päätöksistä, sinä varmaan tiedät onko joku hyötynyt Niinistön valinnasta eduskuntaan, joka olisi onnistunut vaikka Sauli ei olisi sijoittanut euroakaan vaalimainontaan.
Miksi otat jälleen esimerkiksi Niinistön valehtelemalla asioista, eikö kannattaisi ottaa esille teidän puolueen korruptoituneet edustajat tai ainakin perustella väitteet, jos nyt yleensä kuulut mihinkään puolueeseen.
Vaikutat aika yksinkertaiselta, kuten muutkin yhden asian julistajat. Kaikille teille on yhteistä, ettette edes tiedä mistä puhutte.
Lue tämä, sieltä löytyy syyteltäviä,
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa ... sti-eniten

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat