Seuraa 
Viestejä45973

Millainen olisi viimeinen ihmiskunnan käymä sota?

Itse uskoisin, että itse varsinainen sota olisi ohi parissa päivässä. Monilla ihmisillä on usein harhakäsityksiä nykypäivän sodasta, ja he sijoittavat sen käytäväksi 1940-luvun teknologialla. Sota olisi luultavasti globaali, ja "aukenisi" sitä mukaa kun tapahtumat kulkisivat omalla painollaan.

Yksi mahdollisuus olisi esim sisällis-sota Yhdysvaltojen sisällä, sekä samaan aikaan käytyä viimeinen selvittely Lähi-Idässä. Itse "sota" päättyisi miljoonien kuolemaan ydin ja biologisissa räjähdyksissä.

Tavallaan ihmiskunta saattaisi hyvinkin tarvita sellaista sotaa. Se tuhoaisi koko nykyisen järjestelmän, minkä lisäksi se näyttäisi täysin modernin sodankäynnin luonteen maailmalle. Erityisesti Amerikan kaatuminen hyödyttäisi viimekädessä koko ihmiskuntaa. Nimen omaan Amerikkalaiset pitävät yllä yhä kuvaa, että modernein joukkotuhoasein käyty sota voitaisiin "voittaa"
Kun maailma näkisi että se käytännössä olisi mahdotonta, tällaiset puheet loppuisivat vihdoinkin tyystin. KAIKKI SODAT pitäisi julistaa laittomiksi, mutta nykyään se ei tunnu olevan mahdollista, koska ihkiskunta pitää niitä yhä "välttämättöminä" Ainoa tapa lopettaa sotiminen on poistaa sotien syy. Ja mikä on kaikkien sotien pohimmainen syy;voitontavoittelu! Kun osoitetaan ettei sotia moderneilla aseilla oikeasti voi "voittaa" ihmiset lakkaavat käymästä niitä. Mutta niin kauan kun on vielä joitain jotka uskovat, sodan vaara on aina korkea. Ainoa tapa osoittaa ihmisille ettei "voitto" oikeasti ole mahdollista olisi siis käytännössä maailmansota, jossa saattaisi kuolla arvioilta noin 1-3 miljardia ihmistä. Positiivisena puolena toki olisi, että loput jäljellejääneet lopettaisivat sodat sen jälkeen luultavasti ikuisesti huomattuaan niiden mielettömyyden. Mutta ehkä vielä joudutaan käymään se "viimeinen sota" kun eräät eivät tunnu sitä muuten uskovan

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Jonkun verran tähän liittyen:

Ihmiskunnalla on ongelma. Ihmisiä pitäisi poistaa tappamatta ketään.

Toinen tuleminen

Viimeinen sota? Globaalinen sota? Se tuhoaisi melkein kaikki ihmiset pahimmassa tapauksesa. Ei sellaista sotaa tarvita. Kaikki maat joilla on aseita kuvittelevat voittavansa ja haluavat puolustaa maataan ja ideologioitaan. USA ei ole ainoa maa joka niin tekee.

Mitään sotia tarvita. Rajat pois ja planeettamme on yksi ainoa valtio. Utopiaa ok. Egoistisia kun olemme, niin ajattelemme ensisijassa omaa maatamme ja kansalaisiamme.
Mutta jos ihmiset jotenkin saataisiin ajattelemaan että planeetta on meidän kaikkien ja että meillä kaikilla on oikeus hyvään elämään täällä, asunto ja ruoka. Planeettamme varat riittäisi pitämään hengissä ja elättämään kaikki ihmiset.

Mutta politiikka ei salli sellaista.
Kyllä me kuolemme vanhuuttame kun se aika koittaa. Globaalinen sota ei hyödyttäisi yhtään mitään. Kaikki vain alkaisi alusta ja menisi vanhaa tottunutta rataansa. Barbaareja kun olemme niin ei kai meiltä enempää voi odottaa. Sotahulluja...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat