Seuraa 
Viestejä995

Lampaiden ja alpakoiden ulkomuotoa katsoessa on joskus tullut mieleeni, että miksiköhän ne ovat kehittyneet niin sieviksi. Seuraava kehitelmä vaatii hieman avaraa katsontakantaa.

Olen sitä mieltä, että sukua jatkamaan on laumasta varmimmin päässyt se lammas, jonka paimen on valinnut lempitietykseen... Tiedättehän. Rumat ovat joutaneet teuraalle. Sama mekanismi alpakoilla, jotka ovat monen peräkammarin paimenen mielestä kenties viehättäviä eläimiä. Puhun nyt niistä maista, joissa yksinäiset paimenet ovat vuorilla viikkokaupalla paimentaneet laumaansa. Mahtaisikohan tässä olla edes hitunen perää?

Sivut

Kommentit (40)

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Just joo, ymmärrän kyllä, että minulle tässä halutaan kettuilla. Ihan vaan kaikille tiedoksi, että sitä videota tehdessäni olin pirullisessa rahapulassa. Sitä paitsi minulle kiven kovaa väitettiin, että se tulee yksityiskäyttöön, eikä ollut mitään puhetta, että se pannaan nettilevitykseen. Ja nehän on sieviä eläimiä, ei kai sitä kukaan kiistä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luokiteltaisiinkohan Boratin kamelinnylkytys pornoksi?

Hevoset ja naiset ovat toinen kohua aiheuttava yhdistelmä.

Itse olen päässyt todistamaan naisten ja kasvisten välistä seksiä.

Arkkimeedees
Seuraa 
Viestejä995
asdf
Just joo, ymmärrän kyllä, että minulle tässä halutaan kettuilla. Ihan vaan kaikille tiedoksi, että sitä videota tehdessäni olin pirullisessa rahapulassa. Sitä paitsi minulle kiven kovaa väitettiin, että se tulee yksityiskäyttöön, eikä ollut mitään puhetta, että se pannaan nettilevitykseen. Ja nehän on sieviä eläimiä, ei kai sitä kukaan kiistä?Jos tämä nauru joskus loppuu, niin ehdin ehkä sanoa väliin, että loistokas kommentti. HiHiHiHeeee!!! Monty Python tosiaan irvaili aiheesta ihan aiheesta.

Juuh, tosiaan ajattelin, että olisiko se valikoituminen morsiamiksi aiheuttanut lampaissa ja alpakoissa sieventävää evoluutiota, niissä paimenissa tuskin kuitenkaan. Että pässille nekin morskut on jouduttu luovuttamaan sitten isossa jalostuksessa.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Arkkimeedees
asdf
Just joo, ymmärrän kyllä, että minulle tässä halutaan kettuilla. Ihan vaan kaikille tiedoksi, että sitä videota tehdessäni olin pirullisessa rahapulassa. Sitä paitsi minulle kiven kovaa väitettiin, että se tulee yksityiskäyttöön, eikä ollut mitään puhetta, että se pannaan nettilevitykseen. Ja nehän on sieviä eläimiä, ei kai sitä kukaan kiistä?Jos tämä nauru joskus loppuu, niin ehdin ehkä sanoa väliin, että loistokas kommentti. HiHiHiHeeee!!!Mä olen melko varma, ettei asdf ole koskaan käsitettyä videota ollut tekemässä. Epäilen, että hän valehtelee taas.

Täällä haisee pedonfiilikset oi baby oi baby..

Ei aikuinen nainen ole söpö tai suloinen.
Lampaat ja Alpakatkin on söpöjä vaan pikkuisina.
Vanhemmat uuhet on takkuturkkeja, haisee lannalle, hielle ja pierulle.

Olkoot vaan hupijuttu ja taas tietenkin joku..... hm.. "tiede" piirien sisäpiiri pieni pyörii kun joku sanoi jotakin jossakin, aikuistenoikeesti söpöys ja suloisuus kuuluu vain avuttomille pikkulapsille, varsoille, vasikoille, porsaille.. semmosille, jotka ei kykene puolustamaan itseään, ruokkimaan, huoltamaan ja hoivaamaan. Söpöys herättää hellyydentunnetta vanhemmassa. Se laukaisee tarpeen suojella ja hoivata.

Jos ihmisessä kimmahtaa halu kuksia jotakin, mikä on suloista, pientä ja avutonta niin voihan vihne, se on huono homma se.
Tai ees tarve vääntää just semmosesta huumoria..

Mielipuoli voi panna kait kaikkea mikä liikkuu? Kännissä, jossain muissa tropeissaan, psykoosissa, pakkomielteestä, siks että on itte ollut hyväkskäytetty, siks että on sosiopaatti, ei ole varttunut terveessä yhteisössä.
Agraarikulttuuri tai sitä vastaavat voi "jalostaa" ihmishirviöitä, joilla ei ole rotia sen suhteen kehen voi yhtyä, tai sitten kyse on neurologiasta ja hormoneista yhtäläillä.
Pedofilia olis siten kehitysvammaisuutta, neuropsyokologista poikkeavuutta. Erittäin haitallista laumalle kuin myös yksilöille.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Pönni
Ei aikuinen nainen ole söpö tai suloinen.
Lampaat ja Alpakatkin on söpöjä vaan pikkuisina.

Ehkä noin, mutta olen tavannut monta isoa aikuista miestä, jotka ovat viattoman tyhminä varsin söpöjä.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Wiisas
Pönni
Ei aikuinen nainen ole söpö tai suloinen.
Lampaat ja Alpakatkin on söpöjä vaan pikkuisina.

Ehkä noin, mutta olen tavannut monta isoa aikuista miestä, jotka ovat viattoman tyhminä varsin söpöjä.Niin niin mutta alkaako sua himottaa semmoset reppanat?
Periaatteessa lakia tulkitaan niin että vertaisuus armahtaa jos sekaantuu esmes henkisesti jälkeenjääneeseen. Jos joku laskelmoiden pokaa vaan lapsentasolla olevia niin se on rikos.

Hoivaamistarpeeseen ne voi haastaa mutta seksiä? Jessus!

Wiisas
Pönni
Ei aikuinen nainen ole söpö tai suloinen.
Lampaat ja Alpakatkin on söpöjä vaan pikkuisina.

Ehkä noin, mutta olen tavannut monta isoa aikuista miestä, jotka ovat viattoman tyhminä varsin söpöjä.Selvyyden vuoksi. Minä ja Wiisas ei olla koskaan tavattu.

Täällähän söpöjä modeja on?
Onnex tää ei o senssisaitti, huoh..

Vakava tiedekeskustelu fossileista ja seniileistä?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Jo-o vanhakin nyt nuortuu ja koukkuselkä suortuu, tip tap tip tap tipetipe tip tap.. Vai mikäs pyhä se nyt olikaan? En muista kun mulla on se "atsalea" sanoi pappa kun kukkakaupasta meni dementiakimppua ostamaan..

Klaara vappen vaan "paimenille" jotka kedolla nakivat lampaita..

Tavallaan tuosta saa aika hyvän aasinsillan päällikkötasosta alimman hierarkian palkansaajiin ja hyväksikäyttöön, sorretun työväestön perinnejuhlaan.. ja siitä pääsee nunnaluostariin Valpurin luo ja vaikka mihin..

abskissa
Pönni
Ei aikuinen nainen ole söpö tai suloinen.

Öö, mitä?Siis samalla tavalla kuin pikkulapsi. Aikuinen nainen voi olla itsevarma, suojeleva, särmikäs, sellainen josta huokuu myös auktoriteettia ja määrätietoisuutta.

Naisen ei tarvitse olla mikään kaupallisen median pakkosyöttämä rääpäles, jota miehen pitäis suojella tai jotain semmosta. Naisella on oikeus olla aikuinen. Vaikka vähän äkäinenkin välillä. Puolensapitävä, yms.

En tiedä muokkaako nykyinen helppoelämä sukupuolirooleja sellaiseen suuntaan, mihin mm. Suomifilmit aikoinaan kinkesi ja siinä aika hyvin onnistuikin kun Tauno Palo oli muka miestenmies ja Ansa Ikonen etupäässä räpytteli maskaraisia silmiään vajotessaan Tanen kuuman kiihkeään syleilyyn kihertäen..

Tässä on naistennainen kerrassaan:

Toki kun aattelee millainen Pekka Puupää on niin joku Ansa Ikosen sorttinen olis sopinut puolisoksi paremmin ja Tane olis voinu sopia Justiinalle kuin nyrkki silmään? Ois vakat ja kannet ollu tasan.

Lapset on suloisia.
Ymmärtämättömyyttään pöhköjä, itsekkäitä, ahneita, kiukuttelevia. Niitä pitää vahtia, kieltää, hoivata ja sietää vaikka ne olis mitä piruja ja palkaks saa joskus sen tyhjän ihan pyytämättä tai sit ne vie perikatoon, mutta niin kauan kun ne on pieniä, ne on suloisia eikä se haittaa että ne on kamalia verenimijöitä.

Aikuisuus ei ole sellaista.

Mahtaako nykyinen yhdenlapsen politiikka, omat huoneet, omat mielipiteet sanavapauksineen, tilille karttuvat lapsilisät, lahjarahat, vakavaraisuus, vapaus toteuttaa itteensä huolettomasti, voiko se jatkaa lapsuutta ja söpöilyä ikäihmiseksi asti?
Kemikaliotuotteilla ja trimmereillä saa kehon pysymään nuorekkaana. Ilmaisutaidon kurssit ja ties mikä takaa tyylin rooliin jossa voi vanheta lapsellisesti päätän kallistellen ja alahuuliaan mutristellen.. eritoten parisuhteessa, jossa voi jatkaa puolison kieputtamista pikkulillin ympärille, mikäli on lapsena tottunut kieputtamaan isin siihen?

Minulle ihan vieras maailma mutta sellaista oon nähnyt.

En kyllä ymmärrä miks aikuisen ihmisen tarttis olla jotenkin söpö tai suloinen?
Jossain Pandidospiireissä siitä vois olla hyötyä mutta kunnollisten ihmisten keskuudessa kestetään kait naisten aikuisuutta reaalina ilman että naisen tarvitsee panostaa olemukseensa ollakseen kelvollinen herralleen?

Hm.. Ehkä Atonin palvonta, yksjumaluus, Herruus on synnyttänyt ilmiön, jossa naisen paikka on kotieläimen hoitajana ja paree olla söpö jos mielii päästä hierarkiassa mihinkään.
Hm..

tai
tai
tai

Tosiasia se ei kuitenkaan ole että naisen tarttis olla nätti, söpö, suloinen tai edes kaunis. Jälkimmäisestä toki on hyötyä ulkonäkömarkkinoilla mutta tärkeämpää on että on tasapainoinen, suht älykäs, järkevä, asiallinen, että on oppivainen, ymmärtäväinen ja sit kun on niitä lapsia, osaa olla se vanhempi, edustaa auktoriteettia siihen asti kun rajoja tarvitaan ja .. olla se matriarkka, joka isoäitinä omaa auktoriteettia yhä.
Naiset myös käy ansiotyössä. Sielläkin tarvitaan kaikkea muuta kuin söpöyttä ja suloisuutta ellei ole prostituoitu.

Btw. Muista puolueista kuin Kokoomuksesta löytyy aika arkisia naisia. Kykypuolueessa tarvii olla kait söde että saa kykyääniä? Hah hah hah..

Sori.. ihan tahaton lipsahdus ja kait yhtä mauton kuin koko tämä aihe? Jatketaan samalla linjalla "huumoria"..

Pukkihan on muinainen hedonismin symboli. Se on periaatteessa lahja valloitetuilta pakanoilta valloittajalle eli kristinuskolle, sillä Suomessa nimi annettiin Pyhää Nikolausta esittävälle SantaClausille. Ennen muinoin pukeiksi naamioituneet 'uuninsärkijät' tunkivat tupiin vaatimaan juomista ja syömistä, nykyisin pukin ainoana vaatimuksena ovat lähinnä kiltit lapset.

Pohjoismaisessa mytologiassa pukkeja koskeviin taruihin liittyy Thor ja hänen Mjöllnir-vasaransa:

Thoria veti vaunuissaan vuohet Tanngrisnir ja Tanngnjóstr.

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
Pönni
abskissa
Pönni
Ei aikuinen nainen ole söpö tai suloinen.

Öö, mitä?

Siis samalla tavalla kuin pikkulapsi. Aikuinen nainen voi olla itsevarma, suojeleva, särmikäs, sellainen josta huokuu myös auktoriteettia ja määrätietoisuutta.

Ei tuo sulje pois söpöyttä tai suloisuutta. On minulla ollut naispuolisia päteviä ja osaavia työtovereita ja esimiehiäkin, jotka ovat ainakin osittain olleet söpöjä tai suloisia. En myöskään koe omaa identiteettiäni loukkaavaksi sitä, jos ja kun naiset pitävät minua viehättävänä. Sehän on vain mukavaa.

Lampaita en silti pidä kovin suloisina ainakaan lähietäisyydeltä.

We're all mad here.

Arkkimeedees
Seuraa 
Viestejä995
Pönni
abskissa
Pönni
Ei aikuinen nainen ole söpö tai suloinen.

Öö, mitä?Siis samalla tavalla kuin pikkulapsi. Aikuinen nainen voi olla itsevarma, suojeleva, särmikäs, sellainen josta huokuu myös auktoriteettia ja määrätietoisuutta.

Naisen ei tarvitse olla mikään kaupallisen median pakkosyöttämä rääpäles, jota miehen pitäis suojella tai jotain semmosta. Naisella on oikeus olla aikuinen. Vaikka vähän äkäinenkin välillä. Puolensapitävä, yms.

En tiedä muokkaako nykyinen helppoelämä sukupuolirooleja sellaiseen suuntaan, mihin mm. Suomifilmit aikoinaan kinkesi ja siinä aika hyvin onnistuikin kun Tauno Palo oli muka miestenmies ja Ansa Ikonen etupäässä räpytteli maskaraisia silmiään vajotessaan Tanen kuuman kiihkeään syleilyyn kihertäen..

Tässä on naistennainen kerrassaan:

Toki kun aattelee millainen Pekka Puupää on niin joku Ansa Ikosen sorttinen olis sopinut puolisoksi paremmin ja Tane olis voinu sopia Justiinalle kuin nyrkki silmään? Ois vakat ja kannet ollu tasan.

Lapset on suloisia.
Ymmärtämättömyyttään pöhköjä, itsekkäitä, ahneita, kiukuttelevia. Niitä pitää vahtia, kieltää, hoivata ja sietää vaikka ne olis mitä piruja ja palkaks saa joskus sen tyhjän ihan pyytämättä tai sit ne vie perikatoon, mutta niin kauan kun ne on pieniä, ne on suloisia eikä se haittaa että ne on kamalia verenimijöitä.

Aikuisuus ei ole sellaista.

Mahtaako nykyinen yhdenlapsen politiikka, omat huoneet, omat mielipiteet sanavapauksineen, tilille karttuvat lapsilisät, lahjarahat, vakavaraisuus, vapaus toteuttaa itteensä huolettomasti, voiko se jatkaa lapsuutta ja söpöilyä ikäihmiseksi asti?
Kemikaliotuotteilla ja trimmereillä saa kehon pysymään nuorekkaana. Ilmaisutaidon kurssit ja ties mikä takaa tyylin rooliin jossa voi vanheta lapsellisesti päätän kallistellen ja alahuuliaan mutristellen.. eritoten parisuhteessa, jossa voi jatkaa puolison kieputtamista pikkulillin ympärille, mikäli on lapsena tottunut kieputtamaan isin siihen?

Minulle ihan vieras maailma mutta sellaista oon nähnyt.

En kyllä ymmärrä miks aikuisen ihmisen tarttis olla jotenkin söpö tai suloinen?
Jossain Pandidospiireissä siitä vois olla hyötyä mutta kunnollisten ihmisten keskuudessa kestetään kait naisten aikuisuutta reaalina ilman että naisen tarvitsee panostaa olemukseensa ollakseen kelvollinen herralleen?

Hm.. Ehkä Atonin palvonta, yksjumaluus, Herruus on synnyttänyt ilmiön, jossa naisen paikka on kotieläimen hoitajana ja paree olla söpö jos mielii päästä hierarkiassa mihinkään.
Hm..

tai
tai
tai

Tosiasia se ei kuitenkaan ole että naisen tarttis olla nätti, söpö, suloinen tai edes kaunis. Jälkimmäisestä toki on hyötyä ulkonäkömarkkinoilla mutta tärkeämpää on että on tasapainoinen, suht älykäs, järkevä, asiallinen, että on oppivainen, ymmärtäväinen ja sit kun on niitä lapsia, osaa olla se vanhempi, edustaa auktoriteettia siihen asti kun rajoja tarvitaan ja .. olla se matriarkka, joka isoäitinä omaa auktoriteettia yhä.
Naiset myös käy ansiotyössä. Sielläkin tarvitaan kaikkea muuta kuin söpöyttä ja suloisuutta ellei ole prostituoitu.

Btw. Muista puolueista kuin Kokoomuksesta löytyy aika arkisia naisia. Kykypuolueessa tarvii olla kait söde että saa kykyääniä? Hah hah hah..

Sori.. ihan tahaton lipsahdus ja kait yhtä mauton kuin koko tämä aihe? Jatketaan samalla linjalla "huumoria"..
Siinä vaiheessa kun naisessa kiinnitetään huomio vain hänen pätevyyteensä niin luuletteko naisen olevan sitten lopullisesti tyytyväinen. Ettei kiinnitetä enää mitään huomiota hänen ulkonäköönsä, ei katsota sillä silmällä. Mistä luulette että näitä katkeria naispomoja tulee? Uranaiselle pillu on vallankäytön väline, ja jos se ei enää kenellekään kelpaa, niin viimeinenkin valtti on menetetty.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat