Seuraa 
Viestejä29006

Mistä johtuu, että maailman huonnoimman pizzamainoksen mainostaman nimeltä mainitsemattoman pizzan pohja maistuu lievää enemmän muovailuvahalle? Mikä on se aine mikä sen tekee?

Kommentit (12)

En koske noihin mineltä mainitsemattomiin pitsoihin - oman kokemuksen mukaan ainoita edes jossain määrin syömäkelpoisia pakastepizzoja tekee nimeltä mainitsematon Tohtori-tittelinen.

Kaikissa muissa on jokin epämääräinen mainitsemasi muovailuvahan ja yli-ikäisen hiivan muodostama ainutlaatuinen aromi. Saman kaltaista ja makuista ainetta syntyy itsestään hampaanväleihin jos laiminlyö dentaalihygienian.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Muovailuvaha on käsittääkseni jokseenkin mautonta. Lievä öljyisyys on ehkä ainut havaittavissa oleva aromi. Muutoin kyse on rakenteesta. Viittaamasi pizzapohja siis on mauton. Siinä luultavasti on hieman öljyä ja rakenne viimeistelee elmäyksen. Paistoithan sen kypsäksi? Raaka taikina voi olal muovailuvahamaista.

Sinänsä kunnon pizzaa ei voi pakasteena tai jääkaappieineksenä saada kaupasta. Sitä voi saada pitseriasta tai tehdä itse.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Kosh
Muovailuvaha on käsittääkseni jokseenkin mautonta. Lievä öljyisyys on ehkä ainut havaittavissa oleva aromi. Muutoin kyse on rakenteesta. Viittaamasi pizzapohja siis on mauton. Siinä luultavasti on hieman öljyä ja rakenne viimeistelee elmäyksen. Paistoithan sen kypsäksi? Raaka taikina voi olal muovailuvahamaista.Ei ollut mauton, vaan maistui muovailuvahalle, joka ei ole mautonta. Ainakaan mun mielestä. Ja oli kyllä kypsää, eli reilun rapeaa, ellei palanutta. Rakenne ei ollut muovailuvahamaista.

Kanga
Seuraa 
Viestejä1327

Valmis- ja pakastepitsat eivät todellakaan ole makuelämyksiä, eikä niiden lämmittäminen oikeastaan paranna makua, jos nyt ei huononnakaan.Tämäkin tuli aikanaan testattua, kun MuKe pisti parastaan juhannuksen kines- ja väijyporukalle. Jokaiselle oma valmispitsa. Valitettavasti Nakkikosken päävartio oli tuolloin (ja saattaapa edelleenkin olla) pahamaineisen ankea paikka, eikä sieltä löytynyt mitään keinoa lämmittää tarjoomuksia. Joka muren kuitenkin syötiin, kylmää tai ei.

Se oli ikimuistoinen juhannus se. Harvemmin sitä tulee juhannusyönä mielihalua naputella lippaallinen hiljentämään hanuristia, ainakaan selvinpäin

Riso abundat in ore stultorum

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
CE-hyväksytty
Kosh
Muovailuvaha on käsittääkseni jokseenkin mautonta. Lievä öljyisyys on ehkä ainut havaittavissa oleva aromi. Muutoin kyse on rakenteesta. Viittaamasi pizzapohja siis on mauton. Siinä luultavasti on hieman öljyä ja rakenne viimeistelee elmäyksen. Paistoithan sen kypsäksi? Raaka taikina voi olal muovailuvahamaista.Ei ollut mauton, vaan maistui muovailuvahalle, joka ei ole mautonta. Ainakaan mun mielestä. Ja oli kyllä kypsää, eli reilun rapeaa, ellei palanutta. Rakenne ei ollut muovailuvahamaista.Ok, ehkä olemme maistaneet erilaisia muovailuvahoja. Omani oli mautonta.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
tietää
http://www.taloussanomat.fi/kotimaa/2010/05/07/hk-syottaa-kanannahkaa-ja...

Ei kumma että einesalalla lakkoillaan kun kanannahkaa myyvät jauhelihana by HK
Eikai tuo nyt lakkoilun syy ole. Ostoboikotin pikemminkin. Toisaalta ei se einepsihveistä sen parempaa tai huonompaa tee, mistä ne protskut ja sidekudokset niihin jauhetaan. Kyllähän yleistietoa on se, että teuraseläinten ruhoista hyödynnetään noin 99,99% luut huomioimatta. Ja se huonoin osa niistä päätyy B-makkaroihin ja eineksiin. Kaikki pehmytkudos kun on syötävää ja sisältää ravintoarvoja; nenänpäästä hännän tupsuun.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat