Seuraa 
Viestejä1918

Luku 1, Sivari tekee pojista naisellisia

Tissit ja hiukset alkavat kasvaa heti 1. aamusta kun on herännyt Lapinjärven koulutuskeskuksessa.
Kun neideille sattuu sopimaan alkaa sipsuttelu söpöön, sydämillä kuvioituun suihkutteluhuoneeseen. Sieltä kuuluu lähes seireenien laulun kaltaista iloista kikatusta kun naiseksi jälleen muuttunut sivaritar hihkaisee onnesta saadessaan 1. menkat. Urheasti kuin kosmetologitar sivaritar ojentaa oitis kätensä avun suovaa pyyhettä pitävälle kohtalotoverittarelle hänen läimäyteyttyään ensin tätä peppuselle.

Koittaa vihdoin aamu jolloin sivaritar pääsee työhaistatteluun vankilaan jossa on avoinna sisälähetin paikka. Vankilan rekrytointiasioista vastaava, reservin korpraali Möttönen lukee raamattua työpöytänsä ääressä kun sivaritar kopputtaa vienosti oveen tuumien itsekseen: ”Muista nyt mitä armeijassa sanottiin: Puhuttelu, Nimi, Asia.

Kana avaa vihdoin suunsa. Hihihi. Siis joo, LOL. Mä haluusin tänne miehiseen ympäristön sisälähetiksi! Hyvästä asenteesta yllättyneenä Möttösen raamatun välistä tippuu lehti jossa on alastomia ihmisiä mitä hassunhauskimmissa eriskummallisimmissa asennoissa.

Päästessä syvää luotaavempiin henkilökohtaisiin mieltymyksiin liittyviin kysymyksiin menee sivaritar aivan sanattomaksi. Kysymys kuuluu: Estääkö vakaumuksesi sinua viemästä postia kakkuaan suorittavalle Herratotaalikieltäytyjälle?

Sivatar vastaa: En usko että voitaisiin edes kymmenen majurin aivoilla vääntää seuraava teesini vinoon niin kuin piru lukee Raamattua. Oma henkilökohtainen eettinen vakaumukseni sallii minulle myös postin jakamisen. Mielestäni asiakirjojen toimittamisessa pisteestä A pisteeseen B ei ole mitään eettisesti arveluttavaa silmällä pitäen esim. sotiminen.

Sivari päätetään valita vankilan sisälähetiksi joka tuli samalla valituksi sivutoimiseksi perseennuolijaksi ja pinkkojen ja punkkien viikkaajaksi.

-

Kommentit (5)

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Luku 2, kansalaisoikeuksista- ja velvollisuuksista luopuminen.

Niinkuin kaikki sivarittaret myös Sofia herää öisin tunteeseen että olisi ikäänkuin nälkä mutta eri päästä. Kuin kukkasipuli talven jäljiltä, herää Sofiassa tunne että pitäisi hoitaa itseään. Kuinkas ollakaan hän muistaa että liittyessään sivariunioiniin hän lahjoitti meisselinsä sitä tarvitseneelle rykmentin Z vänrikille jolla oli liian vähän henkistä munaa. Tästä syystä vänrikeillä on vielä tänäkin päivänä kyrpä otsassa, ja tanassa, kun kuulevat sanan rättisulkeet.

Muistaessaan tämän juhallisen riitin joka toteutettiin ilman paikallispuudusta siniruutuisen päiväpeitteen suojassa muinaisen itämaisten tietäjien viisailla käsillä hän tajuaa että hieromisen sijaan jotain pitää panna sisälle. Mutta mitä sitä tulisi tehdä, tuumii Sofia itsekseen. Ja kumpaan onkaloon? Koska Sofia tajuaa olevansa nykyään nainen häne päättää alkaa vierittämään kaikkia muinaisessa miehuuden tunnoissaan hankittuja demokraattisen maan tasavertaiselle miespuoliselle kansalaiselle kuuluvia todisteita olemassaolostaan. Sofia uskoo että työnnettyään onkaloiinsa tarpeeksi monta kertaa kokeiluluontoisesti kappaleita jokin tuottaa autuuden tunteen.

Hän päättää aloittaa ajokortista ja passista, onhan hänen miehuutensa nykyisin mennyttä kalua, ihan kirjaimellisesti. Kuin juuri ennen onnettomuutta, käy kuin filminauha, Sofian pään sisässä, hänen elämänsä merkittävimmät kokemukset hänen mielessään läpi. Muistoista kaunein muodostui toukokuulta 2008* kun Sofia meni ja osti alkoholituotteita myyvästä vähittäisliikkeestä ajokortillaan päihdykkeitä.

Kuin lapsi menee pesuveden mukana haihtuu ikään kuin savuna ilmaan Sofian velvollisuudet yhteiskuntaa kohtaan hänen ajokorttinsa ja passinsa saadessa suklaakuorutuksen. Seuraavana aamuna sivaritar marsii maistraattiin kertomaan ettei häntä tarvitse enää olla olemassa ihmisarvon kadotessa. Tämän virastoasiointiin keskittyneen päivän jälkeen Sofialla ei myöskään ole velvollisuutta maksaa veroja tai järkeä kunnioittaa esivaltaa, onhan hän menettänyt kansalaisoikeutensakin.

Viraston täti antaa Sofialle uuden kortin, jossa lukee, Tämän kortin haltija on yhteiskunnallinen vapaamatkustaja, häntä tulee sorsia työhaussa ja opiskelupaikan antamisessa. Lievää hyväksyntää hänelle voidaan suoda silloin ja vain ja ainoastaan silloin kun Sofia suostuu toimimaan yhteiskunnallista lievennöstä arjen tuskaan tuovana ilotyttönä.

Suu maireasti voitonriemusta hymyillen Sofia lähtee maistraatista kohti ydinkeskustaa keveästi kuin perhonen korkokengissään kävellen....

-

Jaksoin lukea ensimmäisen kappaleen. Anteeksi, mutta sinun ei välttämättä kannata luopua päivätyöstä, jos sinulla sellainen on.

IMHO, tekstistäsi tulee mieleen peruskoulun yhdeksäsluokkalaisen ainekirjoitus (olen aina säälinyt äidinkielen opettajia, jotka niitä joutuvat lukemaan). En siis jaksa uskoa, että teoksestasi tulisi uusi Juoppohullun päiväkirjat tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Luku 3, sivarin mielikuvitus matka todellisuuteen.

Koska kaikki 26-vuotiaat tiede-palstan Sofia-nimiset sivarit ovat 9-luokkalaisia ja luusereita jo eläessään eikä heillä ole ystäviä koska dokaavat liikaa piikittäessään itseään päätin lähteä tänään metrolla mielikuvitusystäväni luokse itäiseen Helsinkiin.

Tullessani Kampin bussiterminaaliin olin niin auttamattoman kännissä että otin aistien ollessa kuin penaalin epätervävin kynä, metron Ruoholahteen, päinvastaiseen suuntaan.

Sivariudestani johtuen minulla ei ole varaa matakortin arvon lataukseen, minkä johdosta en ottanut nokkiini, siitä kun matkalipuntarkastajar antoi minulle pataan lähitessäni uhmaamaan häntä vakaumukseen vedoten asenteella että kaikki lounaat ovat ilmaisia. -Ainakin tulisi olla yhteiskunnan heikompiosaisille-

Koska mielikuvitusystäväni oli jo päivän toinen turpiin vetäjä jouduin perääntymään nälissäni Myllypuron uskonnollisen keskuksen leipäjonoon*, jonka oli aikaansaanut epätasa-arvoinen yhteiskunnallinen kehitys jossa vauraus ja sosiaaliset ongelmat sekä henkinen epäkompetenssi koskien poliittista hyvää tahtoa jakautuivat epätasa-arvoisesti niin että vedin herneen nenääni ja tukehduin ilman lakatessa kiertämästä ja kuolin.

http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Myllypuron+leip%C3%A4jono+veti+ylipo...

-

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Luku 4, sivarin matka helvettiin.

Koska olen luopunut lapsuuden kotikasvatuksen tuomasta uskonnollisesta vakaumuksesta ja en uskonut Jumalaan jouduin pimeyden ruhtinaan syvimpään rotkoon, helvettiin.

Suureksi yllätyksekseni, tai ei se niin suuri ollutkaan, näin Tahan seitsemästä veljeksestä kuusi järjettömissä tuskissa piinavien demonien raatelemina. Huudot joita kuulin on painokelvotonta materiaalia sillä eihän hedes helevetissä saa pilkata Jumalaa.

VATUN A***H & Muha***d! Miksi petitte meidät? Nimittäin piinapenkeissä sai katsoa Ylen Teemakanavalta tiededokumentteja koskien uskonnollisen fundamentalismin hidastavaa vaikutusta tieteelliseen kehitykseen niin paljon kuin jaksoi ja välillä sai pysäyttää nauhan mennäkseen vaikka vessan kautta röökille. Nille jotka halusivat oli tarjolla karkkia ja limsaa.

Kyllästyttyäni helvetinmoiseen menooon päätin mennä perkeleen kanssa juttusille. Tällä kertaa mieleni oli kirkkaampi kuin koskaan, muistin mitä armeijassa opetettiin. Puhuttelu, nimi, asia.
Herra vitun Perkele! Alokas Nönnönnöö, vakaumukseni on muuttunut minkä johdosta en usko että voin olla helvetissä, rupesin äsken uskovaiseksi.

Voi ähäkutti ja tuhat tulimmaista tupenrapinaa sentään taasko?, tokaisi Pimeyden ruhtinas ilmiselvästi harmistuneena. Vanhasta, armeijasta opitusta rutiinista poiketen laitoin raksin tällä kertaa, uskonnollinen vakaumus-ruutuun, jonka perusteella minulla oli vuorokausi aikaa kerätä kimpsuni ja kampsuni ja päästä taivaaseen.

Taivas olikin melkoinen paikka, siellä sai juoda alkoholitonta ehtoollisviiniä niinpaljon kuin jaksoi ja laulaa hengellisiä ylistyslauluja* niin paljon kuin sielu sieti. Ai että, oli mahtavaa olla taivaassa. Vierailla kielillä puhuminen oli ihanuudessaan ja hengellisti viisain valinta.

Yhtä-äkkiä näin kuinka laskeuduin sairaalavuoteeseen lääkäreiden suorittaessa herneen poiston ohitusleikkausta. Taivaassa oli tylsää hihhuleiden ja helvetissä vieläkin tylsempää muslimien läsänolon johdosta. Päätin siis jatkaa elämääni täällä koto Suomessa...

*http://www.youtube.com/watch?v=Vj8GAHrTt4M

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat