Seuraa 
Viestejä45973

Noin 15-20 paikallaolijaa eikä suinkaan 120-150 mitä vanha softa väitti. Kirjautuneiden määrä kun pysynyt kuitenkin samana.

Kannattaisikohan siis luopua mielivaltaisista ja äkkipikaisista IP-banneista, kun sivustolla ei ole varaa niihin? Varsinkin, kun he jotka niitä saavat, osaavat kiertää ne (proxyt, dynaamiset IP:t jne..)

Kommentit (19)

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Ei kannata liikaa innostua niistä nykyisistä paikallaololukemista, koska käytännössä kuitenkin suosittujen ketjujen lukijamäärä kasvaa entiseen tahtiin jopa ihan uusissakin ketjuissa, joten mitä luultavammin palstalla ne rekistöröitymättömät vakiolukijat käyvät, mutta jokin bugi sitten aiheuttaa sen, että he eivät näy paikalla olevina. Bännäämistä kannattaa edelleenkin harjoittaa sellaisten kirjoittajien suhteen, jotka tahallaan häiriköivät tai tulevat suoltamaan foorumille täysin sopimatonta sontaa vähääkään välittämättä siitä, mille aihealueelle tämä foorumi keskittäytyy. Niitä alapääjuttuja yms. voinet lähetellä alan foorumeillekin, jos sellaiset pakotttavan tasoisesti kiinnostavat. Äijäilyynkin luulisi olevan olemassa foorumeita ja jos ei ole, niin mikäpä estää sellaisen perustamasta esim. jotain ilmaisfoorumivaihtoehtoa käyttäen.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kabus
Uusi softa on niin paska, että vain kymmenesosa jaksaa täällä olla paikalla. Ei pysty hakemaan omia viestejä eikä aktiivisia.
Sama juttu. Tulin tänne vaan, kun radiosta tulee vielä kammottavampaa, usa-finnish

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
kabus
Uusi softa on niin paska, että vain kymmenesosa jaksaa täällä olla paikalla. Ei pysty hakemaan omia viestejä eikä aktiivisia.Ehkä tässä olisi tilaisuus parantua addiktiosta. Eihän tässä ole enää mitään mieltä. Sääli sinänsä, mukavaa porukkaa täällä kuitenkin on pyörinyt.

Heksu
kabus
Uusi softa on niin paska, että vain kymmenesosa jaksaa täällä olla paikalla. Ei pysty hakemaan omia viestejä eikä aktiivisia.Ehkä tässä olisi tilaisuus parantua addiktiosta. Eihän tässä ole enää mitään mieltä. Sääli sinänsä, mukavaa porukkaa täällä kuitenkin on pyörinyt.Aivan. Siltikkin pyörin täällä, vaikka olisi todellakin tärkeämpää tekemistä.

Reiska
Seuraa 
Viestejä6004
kabus
Heksu
kabus
Uusi softa on niin paska, että vain kymmenesosa jaksaa täällä olla paikalla. Ei pysty hakemaan omia viestejä eikä aktiivisia.Ehkä tässä olisi tilaisuus parantua addiktiosta. Eihän tässä ole enää mitään mieltä. Sääli sinänsä, mukavaa porukkaa täällä kuitenkin on pyörinyt.Aivan. Siltikkin pyörin täällä, vaikka olisi todellakin tärkeämpää tekemistä.Täällä on helppoa olla sosiaalinen. Elävässä elämässä sitä kukaan jaksa viittä minuuttia odotella vastausta..

Per se

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Barbaari
Puolet näistä ovat lisäksi botteja.

Useat läsnäolijat kuten itse pidän sivua auki mutten juurikaan jaksa kirjoitella...
Joku aikarajahan tuossa on. Palvelinpää ei ilman AJAXia tai refreshausta voi selvittää onko käyttäjä vielä siellä. Eli listassa näkyy käyttäjät, jotka ovat sivun ladanneet jonkun aikarajan sisällä.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Barbaari
Pikku Gen
Kuka tai mikä on paikallaolio?

Se on kaksinkertainen puoliväliolento.Olio. Olioparadigma on ohjelmoinnin ja ohjelmistosuunnittelun keskeisin tällä hetkellä vallitsevista opeista. Siinä pyritään muotoilemaan ratkaistavat ongelmat niin, että laaditaan luokkia ja niitä ilmentyviä olioita. Luokka omaa tietyt tiedot ja toiminnnot joita se voi tarjota toisille. Vähän kuin Arska, jolla on Sorbusta ja röökiä. Arska itse tietää yksin, paljonko kutakin hänellä on, eli tämä tieto on kapseloitu Arska-olioon. Samoin Arskalal on rahaa jolla voi hakea lisää ko. tuotteita. Näistä muut eivät ehkä tiedä. Sen sijaan Arska tarjoaa rajapinnan jossa on seuraavat menetelmät: paljonkoRöökiä, paljonkSorbusta, annaRööki, tarjooHuikka, otaRööki, otaHuikka, haeViinaa, ostaRöökiä, haeSossustaRahaa. Arksa itse, tai muut oliot, voivat pyytää Arskaa suorittamaan näitä menetelmiä. Arksa kuuluu luokkaan "denso". Jartsa on toinen luokan Denso ilmentymä. Hänellä on sama ulkoinen rajapinta, eli ko. menetelmät. Sen sijaan Jartsa on erillinen yksilö ja hänellä voi olla eri määrä rahaa, röökiä tai Sorbusta. Periaatteessa myös jotakin muuta omalaatuisempaa, mutta se ei liity tämän oppitunnin aiheeseen.

Olioparadigmaan liittyy usein olioiden dynaamisuus tai staattisuus. Paikallaolio on ilmiselvästi hyvin staattista laatua. Staattinen olio on siis kuin Arska, joka on jo paikalla kun menet sillan alle. Dynaaminen jartsa ei vielä ole. hän ilmaantuu paikalle myöhemmin.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Barbaari
Pikku Gen
Kuka tai mikä on paikallaolio?

Se on kaksinkertainen puoliväliolento.Ainii, modet sabotoi puoliväliolentoketjua, avausviestin kuva on vaihtunut.

Päätin nyt vastata koska foorumilla on keskusteltu tai aloitettu keskustelua persoonaani sivuten.

Sophia
Rasputinimaukka vollottaa..

Terve Sophia, kauniit sanat ja anteeksianto ei lopultakaan taida olla luonteellesi ominaista vaikka niin olet antanutkin ymmärtää. Komentistasi paistaa läpi vilpitön vahingonilo.

Ikävä kuitenkin tuottaa sinulle pettymys. Avausviesti EI ollut Maukan kirjoittama. Halutessasi voit sen moderaattoreilta vahvistaa. No, vieläkö tuntuu yhtä hyvältä vai joko kapinamieli heräsi?

Kuten olen sanonut, halutessani kirjoitan, mutta aina Thaimaan IP:llä. Itsensä kieltämiseen on turha lähteä.

Stinger
Bännäämistä kannattaa edelleenkin harjoittaa sellaisten kirjoittajien suhteen, jotka tahallaan häiriköivät tai tulevat suoltamaan foorumille täysin sopimatonta sontaa vähääkään välittämättä siitä, mille aihealueelle tämä foorumi keskittäytyy. Niitä alapääjuttuja yms. voinet lähetellä alan foorumeillekin, jos sellaiset pakotttavan tasoisesti kiinnostavat. Äijäilyynkin luulisi olevan olemassa foorumeita ja jos ei ole, niin mikäpä estää sellaisen perustamasta esim. jotain ilmaisfoorumivaihtoehtoa käyttäen.Tämä täti se vaan aina jaksaa. Vuodesta toiseen, uudistumatta. Sama laulu, samat kellot. Etkö olekkaan tyytyväinen kun foorumilla ei juuri enää ”alan” aiheista keskustella.

Kaipaatko jotakin nälvittävää? Edes pikkuisen?

Ärhkä osallistuminen vain ja ainostaan tiettyihin aiheryhmiin paistaa läpi armotta.

Kokeile sinäkin uudistua. Trollitkin siihen pystyy.
Nykyisellään olet tolella kuivakka muija jonka kaikki viestit pystyy arvaamaan alusta loppuun lukemalla niistä vain ensimäisen sanan.

Eli tämä aloitusviesti EI ollut ”Maukan” kirjoittama. Uusia vastarintaliikkeen Iskuja on suunitteilla koska foorumi ei ilmeisestikkään kykene toimimaan manifestimme mukaisesti ja paljon parantamisen varaa löytyy.

Olemme hahmotelleet iskua kahdessa vaiheessa.

1. Kaiksi isoa miestä marssii (Korsto ja poika) haalarit päällä Sanomataloon. Korsto kantaa punaista Olivet kirjoituskonetta ja kyselee kaikilta ”Missä Phony, se tiedepalstan moderaattori, olis sille paketti”. Poika kuvaa koko tilanteen vidoeokameralla. Tulevaisuudessa videon saa sitten nähtäville YouTubeen.

2. Toisen vaiheen isku etenee passivisen vastarinnan muodossa. Sanomatalon eteen hinataan asuntovaunu ja suuri lakana sen kylkeen. Lakanassa lukee, korruptoitunut ylläpito! Sitten siellä partanen mies lukee taukoamatta manifestiamme joka luettavissa lopuksi...

Oletettavasti tämäkin viesti poistetaan tai ainakin nimimerkkini 6kuus6 bannitaan niin en voi ymmärrettävistä syistä ottaa enempää kantaa tähän keskusteluun. Annan kuitenkin kaikille halukkaille valtuudet käyttää vastaavanlaisia nimimerkkejä kuin tämän kirjoituksen aloittajaa. ”Maukan” piikkiin saa siis spämmätä sopivasti tai sopimattomasti, sana on vapaa. Uuden nimimerkin avaaminen myös vanhan tilalle sekoittaa pakkaa ja luo freesiä ilmapiiriä. Vastarintaliike SUOSITTELEE Freesiä ilmapiiriä kaikille. Maukka ei itse kirjoittele kuin harvoin ja valituissa tilanteissa. Silloin kun on aika taas kypsä.

Liitän tähän loppuun vielä manifestimme.

Vastarintaliike
Vastarintaliike puolustaa kirjoittajien yksilönvapautta, oikeutta omaan mielipiteeseen ja ilmaisuvapauteen. Käymme taistelua sorrettujen puolesta, epäoikeudenmukaisuutta, sortovaltaa ja sisäpiiriläisten etuoikeuksia vastaan. Vastarintaliike röykyttää, parodioi ja ojentaa huonosti käyttäytyviä kirjottajia sekä kiittää oikeamielisiä omissa kirjoituksissaan. Kannustamme kirjoittajia suoraan, kiertelemättömään ja avoimeen ilmaisuun aiheissa ja yhteiskunnassa. Uskomme perusteltuun, avoimeen ja näkyvään kritiikkiin, myös silloin kun se on oman toimintamallimme vastaista. Vastustamme kieroilua, lipomista, selkään puukottamista ja toraa.

Tavoitteenamme on avoin ilmapiiri jossa kaikilla on yleinen ja yhtäläinen oikeus mielipiteen ilmaisuun ja oikeus olemassaoloon palstalla. Vastarintaliike kamppailee vuosien 2005-2006 avoimen ilmapiirin puolesta.

Mottomme on: Mikäli asiat eivät ole kunnossa niitä voidaan muuttaa.

Käytämme niitä keinoja mitä Suomen laki sallii. Emme kiihota kansaa tai yllytä tottelemattomuuteen. Ilman näkyvyyttä ei ole vaikutusmahdollisuuksia.

Vastarintaliike tiedottaa ja toistaa iskujaan tarvittaessa.

Vastarintaliike ottaa vastaan, ideoita, perusteluja, parannusehdotuksia ja kritiikkiä alla olevassa sähköpostiosoitteessa. Toimimme niiden puolesta jotka tuntevat kärsineensä epäoikeudenmukaisutta palstalla tai joutuneet suoranaisen palstakiusaamisen kohteeksi.

vastarintaliike@live.co.uk

- Vastarintaliikkeen perustajajäsenet –

Varmuuden vuoksi lainasin.

6kuus6
Päätin nyt vastata koska foorumilla on keskusteltu tai aloitettu keskustelua persoonaani sivuten.

Sophia
Rasputinimaukka vollottaa..

Terve Sophia, kauniit sanat ja anteeksianto ei lopultakaan taida olla luonteellesi ominaista vaikka niin olet antanutkin ymmärtää. Komentistasi paistaa läpi vilpitön vahingonilo.

Ikävä kuitenkin tuottaa sinulle pettymys. Avausviesti EI ollut Maukan kirjoittama. Halutessasi voit sen moderaattoreilta vahvistaa. No, vieläkö tuntuu yhtä hyvältä vai joko kapinamieli heräsi?

Kuten olen sanonut, halutessani kirjoitan, mutta aina Thaimaan IP:llä. Itsensä kieltämiseen on turha lähteä.

Stinger
Bännäämistä kannattaa edelleenkin harjoittaa sellaisten kirjoittajien suhteen, jotka tahallaan häiriköivät tai tulevat suoltamaan foorumille täysin sopimatonta sontaa vähääkään välittämättä siitä, mille aihealueelle tämä foorumi keskittäytyy. Niitä alapääjuttuja yms. voinet lähetellä alan foorumeillekin, jos sellaiset pakotttavan tasoisesti kiinnostavat. Äijäilyynkin luulisi olevan olemassa foorumeita ja jos ei ole, niin mikäpä estää sellaisen perustamasta esim. jotain ilmaisfoorumivaihtoehtoa käyttäen.Tämä täti se vaan aina jaksaa. Vuodesta toiseen, uudistumatta. Sama laulu, samat kellot. Etkö olekkaan tyytyväinen kun foorumilla ei juuri enää ”alan” aiheista keskustella.

Kaipaatko jotakin nälvittävää? Edes pikkuisen?

Ärhkä osallistuminen vain ja ainostaan tiettyihin aiheryhmiin paistaa läpi armotta.

Kokeile sinäkin uudistua. Trollitkin siihen pystyy.
Nykyisellään olet tolella kuivakka muija jonka kaikki viestit pystyy arvaamaan alusta loppuun lukemalla niistä vain ensimäisen sanan.

Eli tämä aloitusviesti EI ollut ”Maukan” kirjoittama. Uusia vastarintaliikkeen Iskuja on suunitteilla koska foorumi ei ilmeisestikkään kykene toimimaan manifestimme mukaisesti ja paljon parantamisen varaa löytyy.

Olemme hahmotelleet iskua kahdessa vaiheessa.

1. Kaiksi isoa miestä marssii (Korsto ja poika) haalarit päällä päällä Sanomataloon. Korsto kantaa punaista Olivet kirjoituskonetta ja kyselee kaikilta ”Missä Phony, se tiedepalstan moderaattori, olis sille paketti”. Poika kuvaa koko tilanteen vidoeokameralla. Tulevaisuudessa videon saa sitten nähtäville YouTubeen.

2. Toisen vaiheen isku etenee passivisen vastarinnan muodossa. Sanomatalon eteen hinataan asuntovaunu ja suuri lakana sen kylkeen. Lakanassa lukee, korruptoitunut ylläpito! Sitten siellä partanen mies lukee taukoamatta manifestiamme joka luettavissa lopuksi...

Oletettavasti tämäkin viesti poistetaan tai ainakin nimimerkkini 6kuus6 bannitaan niin en voi ymmärrettävistä syistä ottaa enempää kantaa tähän keskusteluun. Annan kuitenkin kaikille halukkaille valtuudet käyttää vastaavanlaisia nimimerkkejä kuin tämän kirjoituksen aloittajaa. ”Maukan” piikkiin saa siis spämmätä sopivasti tai sopimattomasti, sana on vapaa. Uuden nimimerkin avaaminen myös vanhan tilalle sekoittaa pakkaa ja luo freesiä ilmapiiriä. Vastarintaliike SUOSITTELEE Freesiä ilmapiiriä kaikille. Maukka ei itse kirjoittele kuin harvoin ja valituissa tilanteissa. Silloin kun on aika taas kypsä.

Liitän tähän loppuun vielä manifestimme.

Vastarintaliike
Vastarintaliike puolustaa kirjoittajien yksilönvapautta, oikeutta omaan mielipiteeseen ja ilmaisuvapauteen. Käymme taistelua sorrettujen puolesta, epäoikeudenmukaisuutta, sortovaltaa ja sisäpiiriläisten etuoikeuksia vastaan. Vastarintaliike röykyttää, parodioi ja ojentaa huonosti käyttäytyviä kirjottajia sekä kiittää oikeamielisiä omissa kirjoituksissaan. Kannustamme kirjoittajia suoraan, kiertelemättömään ja avoimeen ilmaisuun aiheissa ja yhteiskunnassa. Uskomme perusteltuun, avoimeen ja näkyvään kritiikkiin, myös silloin kun se on oman toimintamallimme vastaista. Vastustamme kieroilua, lipomista, selkään puukottamista ja toraa.

Tavoitteenamme on avoin ilmapiiri jossa kaikilla on yleinen ja yhtäläinen oikeus mielipiteen ilmaisuun ja oikeus olemassaoloon palstalla. Vastarintaliike kamppailee vuosien 2005-2006 avoimen ilmapiirin puolesta.

Mottomme on: Mikäli asiat eivät ole kunnossa niitä voidaan muuttaa.

Käytämme niitä keinoja mitä Suomen laki sallii. Emme kiihota kansaa tai yllytä tottelemattomuuteen. Ilman näkyvyyttä ei ole vaikutusmahdollisuuksia.

Vastarintaliike tiedottaa ja toistaa iskujaan tarvittaessa.

Vastarintaliike ottaa vastaan, ideoita, perusteluja, parannusehdotuksia ja kritiikkiä alla olevassa sähköpostiosoitteessa. Toimimme niiden puolesta jotka tuntevat kärsineensä epäoikeudenmukaisutta palstalla tai joutuneet suoranaisen palstakiusaamisen kohteeksi.

vastarintaliike@live.co.uk

- Vastarintaliikkeen perustajajäsenet –

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat