Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Noin 15-20 paikallaolijaa eikä suinkaan 120-150 mitä vanha softa väitti. Kirjautuneiden määrä kun pysynyt kuitenkin samana.

Kannattaisikohan siis luopua mielivaltaisista ja äkkipikaisista IP-banneista, kun sivustolla ei ole varaa niihin? Varsinkin, kun he jotka niitä saavat, osaavat kiertää ne (proxyt, dynaamiset IP:t jne..)

Sivut

Kommentit (19)

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006

Ei kannata liikaa innostua niistä nykyisistä paikallaololukemista, koska käytännössä kuitenkin suosittujen ketjujen lukijamäärä kasvaa entiseen tahtiin jopa ihan uusissakin ketjuissa, joten mitä luultavammin palstalla ne rekistöröitymättömät vakiolukijat käyvät, mutta jokin bugi sitten aiheuttaa sen, että he eivät näy paikalla olevina. Bännäämistä kannattaa edelleenkin harjoittaa sellaisten kirjoittajien suhteen, jotka tahallaan häiriköivät tai tulevat suoltamaan foorumille täysin sopimatonta sontaa vähääkään välittämättä siitä, mille aihealueelle tämä foorumi keskittäytyy. Niitä alapääjuttuja yms. voinet lähetellä alan foorumeillekin, jos sellaiset pakotttavan tasoisesti kiinnostavat. Äijäilyynkin luulisi olevan olemassa foorumeita ja jos ei ole, niin mikäpä estää sellaisen perustamasta esim. jotain ilmaisfoorumivaihtoehtoa käyttäen.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Uusi softa on niin paska, että vain kymmenesosa jaksaa täällä olla paikalla. Ei pysty hakemaan omia viestejä eikä aktiivisia.

kabus
Uusi softa on niin paska, että vain kymmenesosa jaksaa täällä olla paikalla. Ei pysty hakemaan omia viestejä eikä aktiivisia.
Sama juttu. Tulin tänne vaan, kun radiosta tulee vielä kammottavampaa, usa-finnish

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005
kabus
Uusi softa on niin paska, että vain kymmenesosa jaksaa täällä olla paikalla. Ei pysty hakemaan omia viestejä eikä aktiivisia.Ehkä tässä olisi tilaisuus parantua addiktiosta. Eihän tässä ole enää mitään mieltä. Sääli sinänsä, mukavaa porukkaa täällä kuitenkin on pyörinyt.

Heksu
kabus
Uusi softa on niin paska, että vain kymmenesosa jaksaa täällä olla paikalla. Ei pysty hakemaan omia viestejä eikä aktiivisia.Ehkä tässä olisi tilaisuus parantua addiktiosta. Eihän tässä ole enää mitään mieltä. Sääli sinänsä, mukavaa porukkaa täällä kuitenkin on pyörinyt.Aivan. Siltikkin pyörin täällä, vaikka olisi todellakin tärkeämpää tekemistä.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5284
Liittynyt6.5.2007
kabus
Heksu
kabus
Uusi softa on niin paska, että vain kymmenesosa jaksaa täällä olla paikalla. Ei pysty hakemaan omia viestejä eikä aktiivisia.Ehkä tässä olisi tilaisuus parantua addiktiosta. Eihän tässä ole enää mitään mieltä. Sääli sinänsä, mukavaa porukkaa täällä kuitenkin on pyörinyt.Aivan. Siltikkin pyörin täällä, vaikka olisi todellakin tärkeämpää tekemistä.Täällä on helppoa olla sosiaalinen. Elävässä elämässä sitä kukaan jaksa viittä minuuttia odotella vastausta..

Per se

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
Barbaari
Puolet näistä ovat lisäksi botteja.

Useat läsnäolijat kuten itse pidän sivua auki mutten juurikaan jaksa kirjoitella...
Joku aikarajahan tuossa on. Palvelinpää ei ilman AJAXia tai refreshausta voi selvittää onko käyttäjä vielä siellä. Eli listassa näkyy käyttäjät, jotka ovat sivun ladanneet jonkun aikarajan sisällä.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Liittynyt16.3.2005
Barbaari
Pikku Gen
Kuka tai mikä on paikallaolio?

Se on kaksinkertainen puoliväliolento.Olio. Olioparadigma on ohjelmoinnin ja ohjelmistosuunnittelun keskeisin tällä hetkellä vallitsevista opeista. Siinä pyritään muotoilemaan ratkaistavat ongelmat niin, että laaditaan luokkia ja niitä ilmentyviä olioita. Luokka omaa tietyt tiedot ja toiminnnot joita se voi tarjota toisille. Vähän kuin Arska, jolla on Sorbusta ja röökiä. Arska itse tietää yksin, paljonko kutakin hänellä on, eli tämä tieto on kapseloitu Arska-olioon. Samoin Arskalal on rahaa jolla voi hakea lisää ko. tuotteita. Näistä muut eivät ehkä tiedä. Sen sijaan Arska tarjoaa rajapinnan jossa on seuraavat menetelmät: paljonkoRöökiä, paljonkSorbusta, annaRööki, tarjooHuikka, otaRööki, otaHuikka, haeViinaa, ostaRöökiä, haeSossustaRahaa. Arksa itse, tai muut oliot, voivat pyytää Arskaa suorittamaan näitä menetelmiä. Arksa kuuluu luokkaan "denso". Jartsa on toinen luokan Denso ilmentymä. Hänellä on sama ulkoinen rajapinta, eli ko. menetelmät. Sen sijaan Jartsa on erillinen yksilö ja hänellä voi olla eri määrä rahaa, röökiä tai Sorbusta. Periaatteessa myös jotakin muuta omalaatuisempaa, mutta se ei liity tämän oppitunnin aiheeseen.

Olioparadigmaan liittyy usein olioiden dynaamisuus tai staattisuus. Paikallaolio on ilmiselvästi hyvin staattista laatua. Staattinen olio on siis kuin Arska, joka on jo paikalla kun menet sillan alle. Dynaaminen jartsa ei vielä ole. hän ilmaantuu paikalle myöhemmin.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat