Seuraa 
Viestejä995

Heliumpallo ratkaisee lopulta koko pimeän energian ongelman. Vaikka me liikumme autossa yhteen suuntaan, pyrkii heliumpallo koko ajan vielä nopeammin tuulilasia kohti. Jospa tämä alipaine olisi se ratkaisu, miksi avaruus laajenee kiihtyen? Se ei pakottaisi erillisiä yksikköjä kuten galakseja sisäiseen laajentumiseen, mutta uloimmat osat kiirehtisivät niin nopeasti kuin suinkin kiihtyvällä vauhdilla eroon koko universumista. Se tosin edellyttäisi alipainetta, jota ei voi olla, koska universumimme ulkopuolella ei ole mitäään.

Oletan että universumi syntyi ei-mihinkään tilaan singulariteetista ja oli syntyessään jo pyöreä. Se syntyi myös "puhaltamalla, ei räjähtämällä. Valkeasta aukosta, ken ties? Ennihuu, se on ollut alusta asti ääretön mutta rajallinen, kuten pallo kun sitä puhaltaa saippuakuplana. Uskon myös että se on yksittäinen saareke tässä multiuniversumien joukossa, vähintään antimateriamme sisaruniversumi.

Kommentit (1)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Luulenpa että universumia laajentaa vektorivoimat. Kun jos ajatellaan näin että koko universumi laajenee, niin tällöin yksittäinen galaksi saa suuremman impulssin koska se on huomattavasti koko universumia kevyempi. Sama tapahtuu jokaisen galaksin kohdalla ja avot, koko universumi laajentuu kiihtyvästi. Kyse voi olla myös pimeän aineen aiheuttamasta kitkasta joka kiihdyttää galakseja, mutta en ole vielä varma kumpi on oikein. Täytyisi tehdä mittauksia kaukoputkella, sattuu tuolla kellarissa olemaankin isoisän vanha.

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat