Seuraa 
Viestejä45973

Ajattelin tässä, perjantai-illan kunniaksi, kysyä, miten on mahdollista, että bääbon tutkimusten mukaan afrikan ulkopuolisista kansoista löytyisi neanderthalilaisten perimää 1-4%, kun simpanssitkaan ei pitänyt erota ihmisistä kahta prosenttia enempää. Vissiin nämä neanderthalilaisten perimät piti olla sellaisia jota ei ole afrikkalaisilla...

Ja toiseen aiheesseen: Nyt kun täällä ollaan ruvettu puimaan ruotsin järvien nimien alkuperää, Seppo Liukkohan latoo nettiartikkelissaan että: vänern-venejärvi, melaren- melajärvi. Siis järvet olisivat suomalaista alkuperää. Kuten palstalla jotkut ovat heittäneetkin. Mutta että esim tsekkien Vltava-joki olisi myös suomalais-ugrilaisten alunperin keksimä valtava-joki. ym ym.
En tiedä missä arvossa tuota Liukon artikkelia pidetään täällä asiantuntijoiden, vai pitäisikö sanoa "asiantuntijoiden", joukossa,hehe? Muutenkin olisi mukava tietää, mitä tästä äijästä ollaan täällä mieltä. Ihan mielenkiintoiset, jopa jossain määrin hätkähdyttävät jutut on kirjoittanut, niin kovin hän korostaa suomalais-ugrilaisuutta. Varmaan tätä on jo käyty läpi tässä megaketjussa mutta silti ajattelin kysyä, piruuttani tietenkin.

Kommentit (1)

En mää mitään muuta muista tuosta otsakkeen aiheesta kun tällaisen ajankohtaisen jutun.
Pappi ja lukkari ottivat kirkkokansaa vastaan kirkon portailla. Pappi ehdotti lukkarille, että ajankulusi he voisivat kilpailla niin, että sanovat aina "hep" kun kirkonportaita ylös kapuaa sellainen nainen, jonka kanssa asianomainen on ollut sukupuoliyhteydessä.
Kisa eteni kirjaimellisesti tasaväkisenä ja niinpä kirkkokansan viimeisenä tulevien ruustinnan ja tyttären saavuttua näköetäisyydelle pappi lausui painokkaasti
- HEP!
Johon lukkari voittoisasti virnistäen vastasi
- HEP HEP!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat