Seuraa 
Viestejä45973

Mitä sanotte vahvan miehen mahdollisuuksista taistelussa eri villieläimiä vastaan ilman aseita.

Uskoisin että paras strategia olisi väistää eläimen hyökkäys ja sitten iskeä kovaa päähän. Näin ollen isolla vahvalla nyrkkeilijällä voisi olla parhaat mahdollisuudet esim. karhua vastaan.

Pelkkä vahvuus joka esim. bodarilla on auttaisi varmaan vain pienempiä eläimiä, esim. sutta vastaan.

Sivut

Kommentit (60)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

riippuu täysin vahvan miehen taitotasosta kamppailun saralla. voimalla ei niinkään tee villieläimiä vastaan vaan tekniikalla ja nopeudella.

eihän siinä, vaikka tasavertainen olisit voimatasoilta karhun kanssa painista niin mikään ei estä karhua puremasta siinä pystypainin aikana.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä31338
Heppu
Mitä sanotte vahvan miehen mahdollisuuksista taistelussa eri villieläimiä vastaan ilman aseita.Osapuilleen samat kuin Suomen jalkapallojoukkueen mahdollisuudet voittaa maailmanmestaruus, jos vastassa olisi jänistä taistelukykyisempiä eläimiä.

Uskoisin että paras strategia olisi väistää eläimen hyökkäys ja sitten iskeä kovaa päähän. Näin ollen isolla vahvalla nyrkkeilijällä voisi olla parhaat mahdollisuudet esim. karhua vastaan.Tuskinpa karhu huomaisikaan ison ja vahvan nyrkkeilijän huitoimisia, vaikka tämä saisi iskuja perille. Sen sijaan kun karhu huitaisisi kerran kourallaan, äijällä olisi luut ja sisäelimet paskana ja se lentäisi kaaressa 20 m. Sen jälkeen muutama puraisu viimeistelisi homman. Karhulla on ihmiseen verrattuna aivan tolkuttomat voimat. Karskeinkaan hormonihirviö ei tuota edes puheissaan kuin pienen murto-osan siitä voimasta, jolla karhun poikaset runtelevat leikkiessään toisiaan.

Pelkkä vahvuus joka esim. bodarilla on auttaisi varmaan vain pienempiä eläimiä, esim. sutta vastaan.En panisi ropojani likoon bodarin puolesta suttakaan vastaan. Ehkä puudelin voisi juuri ja juuri päihittää, jos ei olisi iso ja vihainen yksilö.

Neutroni
Tuskinpa karhu huomaisikaan ison ja vahvan nyrkkeilijän huitoimisia, vaikka tämä saisi iskuja perille. Sen sijaan kun karhu huitaisisi kerran kourallaan, äijällä olisi luut ja sisäelimet paskana ja se lentäisi kaaressa 20 m. Sen jälkeen muutama puraisu viimeistelisi homman. Karhulla on ihmiseen verrattuna aivan tolkuttomat voimat. Karskeinkaan hormonihirviö ei tuota edes puheissaan kuin pienen murto-osan siitä voimasta, jolla karhun poikaset runtelevat leikkiessään toisiaan.Lukiessani tätä muistin nähneeni joskus karhun ja ihmisen painia jossakin netin syövereissä ja löytyihän se pätkä lopulta. Kyseessä on kuitenkin kesy nallekarhu. Linkki on täällä

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875

Välillä kuulee tarinoita joissa aikuinen mies on selvinnyt petoeläimen hyökkäyksestä. Useimmissa tapauksissa mies on saanut eläimen kuristettua, tai väännettyä niskat painiotteella. Ainakin hieman ihmistä kevyempiin kissapetoihin tämä voi tepsiä. Villisikaa vastaan tuskin, niillä on hirmuinen kyrmyniska.

Iskuista ei ole mitään hyötyä, tosin jos onnistuu mätkimään eläintä tarpeeksi kivuliaasti herkkiin paikkoihin, se saattaa lähteä karkuun. Tai sitten suuttua ja purra munaskuille.

Ihmiset selvisivät pedoista kivikaudella siksi että liikkuivat laumoissa. Joukossa on voimaa.

Ihmisen luusto ei ole tehty voimailumittelöitä varten. Ihmistä kevyempi, pienempi ja kumarampi simpanssikin on raivostuessaan huimasti ihmistä vahempi ja tekee raakaa jälkeä.

Ihmisen mahdollisuudet yhtään isompaa petoa vastaan on aika huonot. Kuristaminen ja silmiin tökkiminen lienee parhaat vaihtoehdot. Eri asia sitten on ehtiikö kumpaakaan koittaa.

Heppu
Uskoisin että paras strategia olisi väistää eläimen hyökkäys ja sitten iskeä kovaa päähän. Näin ollen isolla vahvalla nyrkkeilijällä voisi olla parhaat mahdollisuudet esim. karhua vastaan.Karhun kallo on sen verran järeää tekoa, että siihen jystäminen on lähinnä oman hengen menoa.

Varmaan ainoa hyödyllinen strategia karhun kanssa on päästä koko tilanteesta ilman taistelua. Ainoa taistelustrategia on kenties yrittää puhkoa karhun silmät, jossa kyllä vaaditaan käsiltä nopeutta ja koordinaatiota. Toinen keino voisi olla sormien sujauttaminen karhun nenäsieraimiin ja toivoa, että siitä syntyvä tunne ajaa karhun mäkeen.

Pelkkä vahvuus joka esim. bodarilla on auttaisi varmaan vain pienempiä eläimiä, esim. sutta vastaan.Sudelle periaatteessa pätisi tuo sama strategia, mitä ehdotin karhua vastaan. Tosin se on liian riskialtista ollakseen ensisijainen strategia. Suden kanssa paini voisi onnistua helpommin, koska heillä on ohuet jalat, jotka voisi vääntää nivelien kohdalta helposti paskaksi, ja lisäksi sudet ovat erittäin kömpelöjä ja jäykkiä selällänsä, toisin kuin esim. kissaeläimet. Toinen strategia olisi yrittää ottaa kylmäverisesti sutta leukaperistä ja vääntää sen leukapielet säpäleiksi. Jos joku on kokeillut tätä leikillään esim. koiran kanssa, niin voi ehkä vakuuttua siitä, että riski mies kykenisi nuo leukaperät rikkomaan. Tosin siinä kysytään henkilöltä hiukan samanlaista tekniikkaa kuin mitä esim. kädenvääntökisassa tarvitaan. Pitkä kuono on silti suden heikkous. Hyenaan ei sama strategia enää tepsisikään, vaan omat sormet napsuisivat nopeasti poikki.

EOM
Ihmisen mahdollisuudet yhtään isompaa petoa vastaan on aika huonot. Kuristaminen ja silmiin tökkiminen lienee parhaat vaihtoehdot. Eri asia sitten on ehtiikö kumpaakaan koittaa.Yksikin ihminen on erittäin tappava ja potentiaalinen uhka mille tahansa muulle lajille, jos mitään moraalista pakkoa ei olisi, joka kieltäisi aseiden käytön eläimiä vastaan. Aseettomana ihminen kykenee kyllä antamaan vastuksen, ellei puhuta itsensä kesyttäneistä yksilöistä, joita ajatuskin fyysisestä ponnistelusta hirvittää. Monet tällaiset ihmiskunnan valiourokset makaavat toimistonsa sohvalla suunnitellen lähinnä illallisia ja pöytävarauksia.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31338
transition
Ihminen taitaa olla aika surkea metsästäjä ilman aseita.Ei välttämättä, mutta ei ihmisen kannata metsästää aseettomana ja yksin isoja petoeläimiä. Kyllä jäniksiä ja kauriitakin syömällä pärjää, ja niitä saa väsytettyä, jos vain osaa jäljittää eläintä. Et varmaan pidä kettuja tai minkkejäkään surkeina metsästäjinä, koska ne eivät haasta susia tai karhuja kaksintaisteluun.

jees
Olen hyvin skeptinen ton leukaperien murskaamisen puolestaHere they are:
Pitbull pressure bite was 235 lbs
German Shepherd bite was 238 lbs
Wild Dogs bite force was 317 lbs
Rottweiler bite force was 328 lbs
Wolf bite force was 406

http://wiki.answers.com/Q/What_dog_breed_has_the_strongest_bite_force

Puhutaan siis vajaan kahdensadan kg:n puruvoimasta. Se on vähän siinä ja siinä... siksi puhuinkin riskistä miehestä. Voimat helpottavat tässäkin tilanteessa niin kuin esim. kädenväännössä, mutta se ei ole kaikki kaikessa. Tekniikka ratkaisisi ja tietysti myös onni. Joka tapauksessa, ei tuo kahdensadan kg:n hetkellinen puserrus ole mahdotonta pideltäväksi. Lisäksi leukaluut ovat pieni lihasryhmä ja väsyvät nopeasti, eikä niitä ole suunniteltu kestävyyttä silmällä pitäen. Miehen hartiat, yläselkä, käsivarret, generoivat yhdessä sen verran voimaa ja kestävyyttä, että leuat todennäköisesti vääntyisivät nivelistään pitkässä väännössä. Adrenaliineissa ja elämästä taisteltaessa ote ei varmasti irtoa ennen kuin luut napsahtelevat poikki.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31338
Shriek
Joka tapauksessa, ei tuo kahdensadan kg:n hetkellinen puserrus ole mahdotonta pideltäväksi.Petoeläimen leuka on noin tarttumismielessä hieman epäergonomisesti muotoiltu. Tuskin se karsinkaan miehen puristusvoimaa edesauttaa, että terävät hampaat tunkeutuvat kämmenestä läpi. Ja toinen asia on sitten se, miten saa ne koiran leuat otteeseen ennen kuin koira pahoinpitelee käsien lihakset ja verisuonet seulaksi.

Neutroni
transition
Ihminen taitaa olla aika surkea metsästäjä ilman aseita.Ei välttämättä, mutta ei ihmisen kannata metsästää aseettomana ja yksin isoja petoeläimiä. Kyllä jäniksiä ja kauriitakin syömällä pärjää, ja niitä saa väsytettyä, jos vain osaa jäljittää eläintä. Et varmaan pidä kettuja tai minkkejäkään surkeina metsästäjinä, koska ne eivät haasta susia tai karhuja kaksintaisteluun.Monikohan täällä on jäniksiä tai kauriita juossut kiinni ja tappanut paljain käsin ?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat