Seuraa 
Viestejä851

Suomi tulee kuitenkin hiukka jälkijunassa.


Seksileluista tuli terveystuotteita

Maanantai 17.05.2010 klo 11:25

Televisiosketsien klassikoita on pätkä nuorukaisesta, joka ostaa elämänsä ensimmäisen kondomin kuurolta apteekkarilta.

Viime aikoina sketsiä on voinut muokata monipuolisemmaksi, sillä vuonna 2008 suomalaisapteekkien hyllyille saapuivat ensimmäiset seksivälineet. Mitään ykkösmyyntiartikkelia ei seksileluista ole vielä apteekeille tullut, mutta lääketeollisuus on vähitellen havahtunut alan mahdollisuuteen.

Asiasta kertoo Satakunnan Kansa.

Lääkealan suuryrityksen Sandozin tuote-esittelijä Tero Haapala esitteli viime viikolla Porin Ykkösapteekin henkilökunnalle suomalaisen Amoa Wellness Oy:n seksuaaliterveystuotteita. Amoa on perustettu syksyllä 2009. Maaliskuussa markkinoille tuotujen tuotteiden markkinoinnista vastaa Sandoz.
Kuin lääkepakkauksia

Jo pakkausten ulkonäkö yllättää ennakkoluuloisen. Erektiorenkaita ja kiihotinlaitteita myydään pahvipakkauksissa, joita ei tavallisista lääkepakkauksista erota.

– Muistan, kuinka muutama vuosi sitten Viagra hihitytti ihmisiä. Nykyään erektiolääke on ihan normaali apteekkituote. Tämä on osa elämän suurta kirjoa, sanoo apteekkari Liisa Rajala.

Rajalan mukaan apteekeille seksin apuvälineet ovat loppujen lopuksi luonteva uusi aluevaltaus. Seksi ja seksuaalisuus ovat osa ihmisen hyvinvointia, terveyttä ja mielenterveyttä.

– Ehkä me apteekeissa haluamme myös osaltamme poistaa seksiin ja seksuaalisuuteen liitetyn likaisuuden. Tähän asti seksivälineet tuntuvat olleen seksikauppojen yksinoikeus.

Huolehdi bisneksestä niin bisnes huolehtii sinusta.

Kommentit (2)

Puuvilla SamI
Seuraa 
Viestejä851
CE-hyväksytty
Mutta mukavampi Hotlipsissä on hengailla kuin apteekissa. Apteekeissa pyörii aina kaikkia sekavia lääkehörhöjä.Samaa mieltä.

Muistu mieleen tapaus muutama päivä sitten.

Olin näyttämässä yhtä kämppää vanhemmanpuoleiselle asiakkaalle ja tämän vaimolle.
Porttin avaamiseen kaivoin avaimia taskustani. Siellä oli kolmen kämpän niput. Vetäsin ne ulos ja samalla taskusta asfaltille lensi mun potenssirengas. Pariskunta katto mua tietävän näkösenä. heh. Eivät kuitenkaan ottaneet kämppää tai ehkä juuri siitä syystä.

Huolehdi bisneksestä niin bisnes huolehtii sinusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat