Seuraa 
Viestejä45973

Olen toistuvasti törmännyt nettisivuihin, jossa ei ole varsinaisesti mitään sisältöä. Tässä näytän muutaman esimerkkitapauksen

http://www.medicine.com/
http://www.table.com/
http://www.cofe.com/
http://www.nikia.com/
http://www.mouse.com/
http://www.airplane.com/

Monissa näyttää olevan sama tyyli, mutta vain eri tekstit, jotka nekin on varmaan jollain automatiikalla tuotettu. Kuka näitä oikein tehtailee ja miksi? Kertaakaan ei tuommoisista sivuista ole minulle ollut yhtään mitään hyötyä, sillä niiden sisältämät linkit ovat aivan mitä sattuu.

Yhden sivutyypin syylliseksi on paljastunut http://www.marketing.com/ porukat, mutta muista en tiedä. Ihmettelen vain että mitä haulikkoammuntamarkkinointia tämä oikein on. Eihän tuollainen voi toimia.

Kommentit (2)

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Pop upien esto kannattaa laittaa päälle. Sivuston muisti ja kaikkine härpättimineen kannattaa tyhjentää säännöllisesti. Keksit(cookies) taitavat olla suurin synti tässä asiassa. Jos nämä hoitaa, niin ei pitäisi tulla mitään ihmeellisyyksiä.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Yksi com-domaini ei montaa euroa maksa vuodessa. Niimpä noita mainossivuja voi värkätä ja myydä tukkukaupalla. Eikä yrittäjistä ole pulaa. Itsellänikin on noita ollut. Kyllä noilla plussan puolelle pääsee, mutta äkkirikastuminen tapahtuu vain harvalle.

Kenties parasta tuottoa saa jäsenrekrytoinnilla. Itse sain useita euroja/uusi jäsen kun porukkaa lappas mun sivulta jäseneksi mainostajani palveluun.

Nettimarkkinoinnin lopetin oman imagoni takia.

Näin mainoksen, jossa domainin saa 3 $ dollarilla vuodessa. Jos sijoittaa vaikkapa kymppitonnin, saa valita ne 3333 domainia joille surffareita eksyy. Omasta taidosta on kiinni, paljonko nettoaa. Ennen sai ilmaiseksi vaihtaa osoitetta, jos surffareita ei heti ensimmäisinä päivinä ilmaantunut. En tiedä nykytilasta.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat