Seuraa 
Viestejä45973

On taas kulunut noin vuosi kun viimeksi avasin aiheen roskapostista.

Viime vuonna minut ajettiin rikinkatkuiseen suohon (kiitosta vaan, Kosh). Sitä edellisenä vuonna ilmiötä pidettiin harmittomana mainostamisena, joka pitää hyväksyä.

(Joo, Kosh, olit oikeassa, kävin liikaa kiinni nimimerkkiin. minua pänni)

Oli miten oli, nyt on vuosi 2010. Nyt toivottavasti ei enää tarvitse keskustella siitä, onko roskaposti ei-toivottu ilmiö vai ei.

Vastustatko koko ajatusta roskapostin olemassa olosta? Jos et, niin mikä on taloudellinen merkitys? Pitäisikö olla olla olemassa EU:n laajuinen anti-roskaposti "task-force", jolla on täydet valtuudet?

EDIT: Viimeisen kappaleen kysymykset ovat SINULLE lukija!

Kommentit (3)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Roskaposti tuhlaa luonnonvaroja siinä missä muukin mainosposti. Lisäksi kustannuksia tulee koska kuluttajahan ne roskapostisuodattimet viimekädessä maksaa. Osoitteettoman suoramainonnan tulisi voida halutessaan kieltää. En halua suoramainoksia oikeaankaan postiluukkuuni eikä sähköpostilaatikko ole mikään poikkeus. Roskaajat kuriin!!!

Hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Postin vastaanottamiselle tulisi määrätä hyvitysmaksu. Näin olen aina tähän mukaongelmaan vastannut ja vastaan tästä eteenkin päin.

Rajoittuneella ajattelukyvyllä voi olla vaikea kuvitella mistä tuo raha sitten syntyisi, joka vastaanottajien tileille kilisee. Se tietenkin syntyy postitettaessa. Kun lähettää postin, on ensin sijoitettava lähetystilille rahaa vaikka 0,05 senttiä lähetystä tai megabyteä kohti. Tavalliselle roskapostittajalle ei kovin iso ongelma, mutta miljoonien postien lähettäjällä jo tuntuva. Mutta ei kuitenkaan totaalisesti estä tuota jaloa toimintaa. Kun on pieni maksu, voisi kohdennus olla tarkempaa ja taso korkeammalla.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat