Seuraa 
Viestejä45973

GW Bush teki oikein kun hän hyökkäsi Irakiin Saddam Husseinin hallintoa vastaan.

Irakissa ei asiat ole vielä parhaimmalla mahdollisella tolalla, mutta nyt irakilaisilla on sentään itsellään mahdollisuus vaikuttaa omiin asioihinsa. Saddamin aikaan valinnanmahdollisuutta ei ollut.

Sivut

Kommentit (69)

Onhan se tärkeää luoda illuusio vaikuttamisesta.

Mutta näin yleisesti ottaen GWB:n politiikka on ja oli parempaa kuin ainakin democrappien.

-PP74-
Seuraa 
Viestejä342

Sota hullu... Senhän piti olla terrorismin vastainen sota. Koko Irakin kansa on niin köyhää, ettei ne mitään maantievarsipommia kummempaa voi pykiä, eikä olis aiemminkaan kummosenpaan pystyny.
Eri asia Talipaanit, niillä vuosien suunnitelma ja sakki joka oli täysillä mukana. Eikä vähäisimpänä, myös rahoitus kunnossa oli sitte huumeitten myynnistä tai mistä vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
-PP74-

Eri asia Talipaanit, niillä vuosien suunnitelma ja sakki joka oli täysillä mukana. Eikä vähäisimpänä, myös rahoitus kunnossa oli sitte huumeitten myynnistä tai mistä vaan.En todellakaan ole mikään sotahullu. Mielestäni suurin osa maailman köyhimpien osien ongelmista voitaisiin hoitaan naisten koulutuksella. Jos naiset saisivat enemmän koulutusta köyhissä maissa syntyvyys laskisi ja perheiden elintaso nousisi. Mutta tiedätkö mitä merkitsisi? Se merkitsisi sitä, että naiset olisivat samanvertaisia miesten kanssa noissa maissa. Onko se mielestäsi mahdollista?

Huumeista sen verran, että yksikään maa ei ole tuottanut niin paljon huumeita aiemmin ennen kuin USAn joukot ovat menneet paikan päälle. Sama ilmiö näkyy nyt Lähi-Idässä kuin aiemmin Etelä-Amerikassa.

Hei Topias.

Saanko kysyä että mistä sinä saat ajatuksesi?

Mistä tuli se ajatus, että päätit kirjoittaa vaikkapa edellisen kommenttisi ?

Mercury
Huumeista sen verran, että yksikään maa ei ole tuottanut niin paljon huumeita aiemmin ennen kuin USAn joukot ovat menneet paikan päälle. Sama ilmiö näkyy nyt Lähi-Idässä kuin aiemmin Etelä-Amerikassa.Syy on sota, seuraus on lisääntynyt rahan tarve.
Kyllä ne talibaanit rahaa tarvii enemmän et saa aivopestyä idiootteja tekemään leikkejä.

Lektu-Elli
Hei Topias.

Saanko kysyä että mistä sinä saat ajatuksesi?

Mistä tuli se ajatus, että päätit kirjoittaa vaikkapa edellisen kommenttisi ?Eikös tuo sarkasmilta vaikuttanut. Topiaksen ajatuksenjuoksusta saa toki Topias itse valistaa tarkemmin. Pari vuotta eteenpäin ja saadaan huonolla tuurilla vitsailla Sarah Palinista vielä tuhat kertaa enemmän kuin Bushista koskaan

Lektu-Elli
Hei Topias.

Saanko kysyä että mistä sinä saat ajatuksesi?

Mistä tuli se ajatus, että päätit kirjoittaa vaikkapa edellisen kommenttisi ?


Syyhän on ilmeinen. Ei ole mielestäni ihme sekään, että juuri sinä moista kysyt.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Barbaari
On hyvä juttu että Saddam tai tämän seuraajat eivät ole enää vallassa.

Kuitenkin se oliko se sota hyvä vai huono juttu on ihan irakilaisten ihmisten päätettävissä.


Toisaalta se siitä lähi-idän sekularisoitumisesta.

Huoh..aina minne amerikka tunkee näppisä, niin tuloksena on vain entistä pahempaa.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Barbaari
Eiköhän Topiaksen irvailulla ole kyse tuosta tapahtumasta. Nopella googlauksella pari linkkiä mutta etsimällä löytää parempiakin.

http://www.guardian.co.uk/world/2005/oct/07/iraq.usa

http://www.commondreams.org/headlines05/1007-03.htm


Topias saattoi viitata, mutta valitettavasti ei tarvita edes mitään yksittäistapausta. In white power god we trust, in general.

Tänään kuultua: Amerikka, tuo maailman suuri talousvaikuttaja ja sotilasmahti, mutta ei sivistysvaltio. Aika hyvä, täytyykin muistaa.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

George Walker Bush oli yksi USA:n parhaita presidenttejä, joka puolusti isänmaataan ja pisti köyden jatkoksi Lähi-Idän verisimmän diktaattorin. Nyt Irakissa on länsimainen demokratia ja vapaissa vaaleissa äänestysprosentti oli terroristien pelottelusta huolimatta korkeampi kuin Suomen vaaleissa. Rauhan Nobel tuosta kuuluisi ilman muuta.

Obina on sosialisoinut Yhdysvaltoja enemmän kuin kukaan edeltäjänsä ja nyt osallistuminen Lähi-Idän ydinaseettoman vyöhykkeen neuvotteluihin, joista Israel jyrkästi kieltäytyy, todistaa tämän olevan islamin puuhevonen USA:n sisällä, kuten moni arvelikin, aivopesuvuodet muslimikoulussa Indonesissa alkavat kantaa hedelmää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat