Seuraa 
Viestejä1628

Itse veikkaisin 2013, kun Eduskunta on joutunut leikkaamaan taas hyvinvointipalveluita, työttömyys on 20%, Euroopan velkakriisi leviää käsiin..

Sivut

Kommentit (398)

Mahdollisesti 2030-2080 - akselilla. Luultavasti syyt kumpuavat ulkomailta ja suuremmista kriiseistä. Suomessa ei ole ensimmäistäkään niin merkittävää muutosta edes kuviteltavissa että yhteiskuntarauha voisi järkkyä millään tavalla.

"Hyvinvointipalveluita" eli terveysterrorismia on syytäkin leikata. Ei ole kerta tai kaksi kun näiden pahoinvointipalveluiden toilailuja on jouduttu korjaamaan yksityisellä ja isolla rahalla. Jotaisi lakkauttaa koko paskakasan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhteiskuntarauha järkkyy sitten, kun riittävällä määrällä kansalaisia ei ole ruokaa tai asuntoa. Rikollisuus lisääntyy. Viha poliisia, pankkeja ja poliitikkoja kohtaan kasvaa. Lopulta syttyy luokkasota.

Vai että oikein LUOKKASOTA.

Tässähän täytyy varautua kommunistiseen vallankumoukseen. Aate on esimerkki siitä, kuinka tyhmyys todella tiivistyy joukossa.

Luokkasota on todellakin mahdollinen. Uhka ei ole ollut näkyvä, koska viherkommunismin tukijat ovat nuoria, jotka eivät juurikaan äänestä.

Silti vihreät + vasemmistoliitto on jo nyt n. 20% osuus. Nuorista n. puolet, eli parin vaalikauden päästä kannatus on 40%, mutta onneksi silloinkaan puolet ei äänestä.

Valtaosa maahanmuuttajista äänestää vihervasemmistoa. Heitä on nyt n. 4% mutta parin vaalikauden päästä 8%, koska jokaisella on keskimäärin 6 lasta.

Jos saadaan aktiivisia mellakoitsijoita, kuten mm. Israelissa eilen laivalla pidätetty Ruotsin kansanedustaja Mehmet, niin he generoi äkkiä kaduille sen 10 000 mielenosoittajaa, mikä on vain 1% kannattajapohjasta. Eli ei mitenkään epärealistinen visio.'

Koska melkein kaikki maahanmuuttajat ja muu vihervasemmisto asuu Helsingin seudulla, niin saavat helposti mobilisoitua 100 000 rähinöitsijää ihan milloin haluavat.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Itse olen jatkuvasti valppaana ja seuraan milloin olisi sopiva aika lähteä tuhoamaan keskustaa.

Mitä sitten tehdään kun Helsinki on tuhottu? Turkua ei voi tuhota, kun se on vihervasemmiston kotikaupunki.

Joskus tuli liikuttua lössissä, mikä sotki sitä rengastettua A-kirjainta ympäriinsä. Joskus heiteltiin ihmisiä roinalla. Peloteltiin yksinäisiä ihmisiä. Ihan hauskaa se oli. Uusnatsien kanssa oli jotain erimielisyyksiä.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Viherterroristivasemmistolla on ehkä kaikki äänet, mutta meillä oikeamielisillä oikeistolaisilla on kaikki rahat ja aseet.

Kaikkia asioita edes äänten enemmistö ei saa ratkaista. Esimerkiksi perustuslaillisia oikeuksia ja YK:n ihmisoikeusjulistuksen mukaisia standardeja ei tulisi voida muuttaa taikka kumota millään äänimäärällä.

el6
Seuraa 
Viestejä1457

[quote="Bushmaster"]Viherterroristivasemmistolla on ehkä kaikki äänet, mutta meillä oikeamielisillä oikeistolaisilla on kaikki rahat ja aseet.

Kaikkia asioita edes äänten enemmistö ei saa ratkaista. Esimerkiksi perustuslaillisia oikeuksia ja YK:n ihmisoikeusjulistuksen mukaisia standardeja ei tulisi voida muuttaa taikka kumota millään äänimäärällä.[/quote]

Olet aivan oikeassa tuon toisen kappaleesi kanssa, juuri näin.
Mutta.
Paska voi käydä tuulettimeen. Pahin skenaario voisi olla täysi anarkia ,siinä vaiheessa jos ihmisiltä viedään inhimillisen elämän mahdollisuudet.
Mihinkään järjestäytyneeseen Punakapinaan en kyllä usko.

.

Bushmaster
Viherterroristivasemmistolla on ehkä kaikki äänet, mutta meillä oikeamielisillä oikeistolaisilla on kaikki rahat ja aseet.
Tässä olet aivan oikeassa, sillä jolla on valta ja voima, määrittelee oikeamielisyyden.

Oikeiston kunnioittamiin arvoihin ovat kuuluneet yleinen hyveellisyys ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen. Noin 100 prosenttia kommunistisista, fasistisista ja muista vastaavista islamia, anarkiaa ja viherterrorismia kannattavista maista on yleensä suhtautunut poliittisiin toisinajattelijoihin, sotavankeihin ja erilaisiin ihmisiin yleensä lähinnä siten, mitä nähtiin mm. Katynissa ja Auschwitzissa. Islamistit taas räjäyttävät, ampuvat, kivittävät ja hirttävät kaiken omien oppiensa vastaisen.

Sen sijaan yksikään kapitalistisen ikeen alla eläneistä maista ei ole tällaista toimintaa valtion tukemana harjoittanut. Näiden faktojen pohjalta mieluummin annan siis oikeiston päättää yhteiskuntajärjestyksestä vasemmiston sijaan. Niin kauan kun ihmiset luottavat ja suosivat tällaista järjestelmää, joka takaa jokaiselle kaikki oikeudet ja valvoo niiden toteutumista, varteenotettavaa uhkaa anarkiaan vajoamiselle ei ole. Monissa maissa erilaiset kommunistiset puolueet ja hankkeet on kielletty. Vapauksien rajoittamista ei ole toisten vapauksien ja oikeuksien rajoittamisen tavoittelemisen kieltäminen.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Bushmaster

Sen sijaan yksikään kapitalistisen ikeen alla eläneistä maista ei ole tällaista toimintaa valtion tukemana harjoittanut. Näiden faktojen pohjalta mieluummin annan siis oikeiston päättää yhteiskuntajärjestyksestä vasemmiston sijaan. Niin kauan kun ihmiset luottavat ja suosivat tällaista järjestelmää, joka takaa jokaiselle kaikki oikeudet ja valvoo niiden toteutumista, varteenotettavaa uhkaa anarkiaan vajoamiselle ei ole. Monissa maissa erilaiset kommunistiset puolueet ja hankkeet on kielletty. Vapauksien rajoittamista ei ole toisten vapauksien ja oikeuksien rajoittamisen tavoittelemisen kieltäminen.jep nämä maat kutsuvat valehtelua maan tavaksi ja sensuuria sivistykseksi.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
taucalm
Bushmaster

Sen sijaan yksikään kapitalistisen ikeen alla eläneistä maista ei ole tällaista toimintaa valtion tukemana harjoittanut. Näiden faktojen pohjalta mieluummin annan siis oikeiston päättää yhteiskuntajärjestyksestä vasemmiston sijaan. Niin kauan kun ihmiset luottavat ja suosivat tällaista järjestelmää, joka takaa jokaiselle kaikki oikeudet ja valvoo niiden toteutumista, varteenotettavaa uhkaa anarkiaan vajoamiselle ei ole. Monissa maissa erilaiset kommunistiset puolueet ja hankkeet on kielletty. Vapauksien rajoittamista ei ole toisten vapauksien ja oikeuksien rajoittamisen tavoittelemisen kieltäminen.jep nämä maat kutsuvat valehtelua maan tavaksi ja sensuuria sivistykseksi.Joo, valvontaa ainakin tunnutaan lisäävän.

Ja rahalla ei ole omaatuntoa, jota oikeistolaiset palvovat ylimpänä jumalana.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Nuilta taivaskanavilta tuli hyvä ohjelma,CIA:n salaiset sodat.

Tunnuthin olevan pahempia ko entisen neukkulan asukhat.

Senko katto niin on pakko myöntää , että ihminen on peto joka joutas hävitä pallolta.

Na jaaaaa ehkä muutama Saamelainen ja jokunen inuiitti olis syyttä jättää.
Vaikka tiijjä tuotakhan tarkemmin ko ajattellee.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat