Seuraa 
Viestejä6251

Perkele.

Siellä vaan katulampuissa palaa valot vaikka on vuoden valoisin aika, eikä pimeää tule seuraavan puolentoista kuukauden aikana kuin ukkosmyrskyn aikaan. Niitäkin on parhaimmillaan kaksi kertaa. Vihaan tätä systeemiä mikä panttaa tulevat verorahat velaksi tuollaseen turhuuteen! Samoin palaa kohdevalot, mitkä muka valaisee paikallisia nähtävyyksiä.

Joo, turvallisuutta tuo kun maassa loistaa kohdevaloja jotka valasee sen yli lentäviä ötököitä enintään.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Kommentit (2)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Kukaan ei osaa enää käyttää niitä valaistuksen systeemejä. Insinörtti on ainut ammattinimike joka osaa suunnitella koneen jota ei osaa itsekään käyttää.

Olin juuri koulun päättäjäisissä jossa oli ilmastointi mennyt seis perjantaina kun koulu loppui eikä kukaan osannut sille tehdä mitään. Samoin lukuisa joukko ovia oli sähkölukossa eikä niitä osannut kukaan näprätä auki, joten taisi pari ihmistä pyörtyäkin ennen tilaisuuden loppua. Osaa valoistakaan ei saanut toimimaan kun kukaan ei osannut.

Samanlaista hiitekkiä jolla "säästetään" yhteiskunnan resursseja tulee koko ajan lisää.

- Ubi bene, ibi patria -

Pacanus Rusticanus
Kukaan ei osaa enää käyttää niitä valaistuksen systeemejä. Insinörtti on ainut ammattinimike joka osaa suunnitella koneen jota ei osaa itsekään käyttää.Ongelma on lähinnä siinä, että asiakas haluaa kojeen joka tekee n-kappaletta erilaisia asioita, ja siinä tulisi olla yksi nappi jota painamalla kone lukee telepaattisesti käyttäjän aikomukset ja suorittaa toimenpiteen.

Jos laite on vasaraa monimutkaisempi niin aina löytyy ihminen joka sitä ei opi käyttämään vaikka mikä olisi.

Useille ihmisille on ylitsepääsemättömän vaikeaa tajuta esimerkiksi sellainen asia että kun on kaksi valokytkintä jotka kytkevät yhden lampun, niin toisen asentoa vaihtamalla toisen kytkimen toiminta muuttuu päinvastaiseksi ihan loogisen välttämättömyyden vuoksi. Sitten valitetaan että miksi tämä kytkin toimii väärin päin kun se eilen toimi ihan oikeinpäin. Tästä sitten seuraa erilaisia mielenkiintoisia tilanteita, kuten se että unohdetaan sen toisen kytkimen olemassaolo ja sitten päätellään että lamppu on palanut koska kytkin on ylhäällä ja valo ei pala.

Systeemit monimutkaistuvat hyvin nopeasti kun niille laitetaan vaatimuksia kuten vaikkapa koulun ilmastoinnin automaattinen sulkeutuminen viikonlopuksi, koska siihen pitää laittaa jonkinlainen kellokytkin, ja se on ihan satavarma että kukaan koko paikassa ei tule koskaan katsomaan sen laitteen käyttöohjekirjaa kantta pidemmälle sen jälkeen kun se kello on kerran ajastettu. Vaikka se olisi laitettu siihen kellon viereen narulla kiinni. Sitten ei uskalleta koskea siihen kelloon jos se menisi vaikka rikki, koska se näyttää aika tekniseltä vehkeeltä eikä ollenkaan samanlaiselta kuin se parkkipaikan tolpan ajastinkello joka on ihan tuttu ja helppo käyttää.

Ja sitten syytetään insinööriä joka loppujenlopuksi vain piirsi minkä käskettiin.

Toisaalta, jos on joku sellainen paikka johon et halua ihmisten koskevan missään tapauksessa, niin ruuvaa laatikon kanteen paljas piirilevy komponentteineen. Sen ei tarvitse tehdä mitään, kunhan vain näyttää tekniseltä, niin kukaan ei uskalla painaa mitään nappia 30 sentin etäisyydellä siitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat