Seuraa 
Viestejä45973

Noniin, pakko oli tulla kyselemään näiltä foorumeilta/tietäviltä ihmisiltä että:
Eilisessä lehdessä oli taas maininta että Australiassa oli taivaalla havaittu spiraalin muotoinen valoilmiö. Joka oli selitetty jenkkien lähettämällä rakettilla & sen polttoaine säiliöllä tai jotain.
Vastaavanlainen tapahtuma oli ollut norjassa joskus joulukuussa jos oikein muistan. Hetken juutubea surffailin ja löysin että samanlaiset oli havaittu & kuvattu moskovassa ja jossain päin kiinaa. Niihin tapahtumiine en löytänyt vastaavaa selitystä ohjuksista tai raketeista. Jotain keskusteluja luin ja ihmiset puhuivat jostain Eiscat, H.A.A.R.P, Ufoista ja Blue Beam Projecteista.
Mitäs te järki & foliohattut olette mieltä? Itse en ole vielä taipunut mihinkään suuntaan. Voihan se hyvin olla jonkun hauska harrastus että lentelee ympäri maailmaa ja ampuu valoshowta taivaalle ihan vaan omaks iloks ja muitten kiusaks

Kommentit (10)

Pitäis varmaan ensin nähdä jonkinlaisia dokumentteja tapahtumista että voisi sanoa jotain. Ihmiset havaintoineen kun tapaavat olla varsin epäluotettavia.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Pyörivä raketinjämä, joka pukkaa tasaista faartia jotain kaasua pihalle, on mielestäni yksinkertaisin ja uskottavin selitys spiraalille. Mielestäni asiassa ei ole mitään epäselvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Heksu
Mielestäni asiassa ei ole mitään epäselvää.
On tässä se jännittävä tekijä, että kenen testit on menneet pieleen. Kovin mielellään eivät taida myöntää.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

http://www.youtube.com/watch?v=0XdbkpqtE0Y Tossa linkki australian spiraaliin
http://www.vg.no/nyheter/vaer/artikkel.php?artid=596439 tuossa se norjan spiraali
http://www.youtube.com/watch#!v=FhVv8eq ... re=related Kiinan spiraali
http://www.youtube.com/watch#!v=zr3D06R ... re=related ja tossa taitaa olla kaikki ja se venäjän spiraali myös. Mut joo kyllä toi raketti homma vaikuttaa iha järkevältä. Mut jos viel voit selittää / kertoa / arvata miks ne pyörii myötäpäivään ja sit viimonen tai 2 viimoista pyörähdystä meneekin vastapäivään. Danke

Meh, anteeksi en löytänyt (etsinyt tarpeeksi) tota threadia

Mut jos viel voit selittää / kertoa / arvata miks ne pyörii myötäpäivään ja sit viimonen tai 2 viimoista pyörähdystä meneekin vastapäivään.
Tottakai vastapäivään. Plejadiaanit myötäpäivään ja annunakit vastapäivään. Eli maailma loppuu vuonna 2012.

Mut tosiaan tästä asiasta hissun kissun.

ykskivi
Seuraa 
Viestejä1950

Kommentti Australian spiraalista:
"This is the Falcon 9 rocket, but it wasn't a failure as some have suggested. The second stage was spinning, which wasn't supposed to happen, but that didn't affect the mission. The payload achieved its goal, so the test was a very exciting success. What we're seeing is the spinning second stage venting gas, which is reflecting sunlight. There's no noise because it's in space, hundreds of kilometers up. "

To refuse a hearing to an opinion, because one is sure that it is false, is to assume that one's own certainty is the same thing as absolute certainty. All silencing of discussion is an assumption of infallibility. - John Stuart Mill -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat