Seuraa 
Viestejä45973

Japanin ja USA:n suhteet ovat aina olleet poikkeukselliset. Japani pakotettiin käytännössä ydinaseella uhaten solmimaan USA:n kanssa ns YYA-sopimus, jossa USA takaa Japanin turvallisuuden, eli saa pitää ydinaseita Japanissa mahdollista Kiinan operaaiota varten. En tässä sano, että Japsit itsekään olivat mitään pulmusia, mutta pikkuisen epäilen sitä virallista tarinaa, että Japaniin piti pudottaa kaksi ydinpommia(kolmas tulossa juuri ennenkuin keisari antautui radiossa)koska sotarikolliset saataisiin tuomittua. Arvaas ketkä saivat pian sodan loputtua töitä Pentagonista ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Unit_731

Tämän takia en oikein jaksa uskoa noita tarinoita, että USA:n pommit olivat Japanin "omaksi parhaaksi" Pearl Harbourin kostaminen tuskin tarvitsi kahta pommia, ottaen huomioon että kyseessä oli yksi isku laivastotukikohtaan. Japani antautui ehdoitta, jotta sotarikolliset voitaisiin tuomita, mutta keisari joka käytännössä suuremmalla auktoriteetillä kuin Hitler oli johtanut Japanin sotaan sai pitää paikkansa. Tämän ehkä vielä jotenkin voisi ymmärtää, mutta Biologisten testiaseyksiön PALKITSEMINEN osoittaa poikkeuksellista...miten nyt sen sanoisin, huonoa moraalia

Tämän jälkeen USA:n ja Japanin välinen ns "liitto" alkaa vaikuttaa aika oudolta, koska kaikkea USA:n toimintaa Japanissa aletaan perustella ns "kommunisminvastaisella taistelulla" vaikka alkuperäinen (teko)syy oli sotarikollisten tuomitseminen, minkä takia Japani ei voinut antautua ehdoilla. Sitten alkaa sotarikollisten suojeleminen USA:n toimesta! USA alkoi siirtää joukkojaan Japanista Koreaan vuonna 1949, ja lopullinen rauhansopimus solmittiin vuonna 1952. Käsittääkseni jo vuonna 1958 Japani ja USA olivat tehneet jonkinlaisia epävirallisia ja salaisia sopimuksia sotilaallisesta yhteistyöstä, ja lopullinen ns "sotilasliitto" solmittiin vuonna 1960

http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_ ... _and_Japan

Eli tasan 50-vuotta sitten!

Mutta sitten alkoi tapahtua aika outoja ja kummia asioita. Ensinnäkin, Japani sitoutui olemaan kehittämättä ydinaseita ja sallimaan niitä omalla maaperällään, samaan aikaan kun sen sotilasliitto USA:n kanssa käytännössä edellytti Amerikkalaisten ydinaseiden isännöimistä!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8557346.stm

Ja sitten Japani jo 50-luvulla sulki markkinansa täysin ulkomaisilta(Amerikkaiasilta)tuotteilta. Eli jo viimeiset 50-vuotta ulkomaaisilla firmoilla ei käyttännössä ole ollut maahan mitään asiaa, ja tämä on ollut osa maan virallista kauppapolitiikkaa!

http://en.wikipedia.org/wiki/Sh%C5%8Dwa_period

USA:ssa ei pelkästään suvaita tätä "kommunusmin vastaisen taistelun nimissä" vaan lisäksi vielä toivotetaan Japanilaiset firmat tervetulleiksi Yhdysvaltoihin! Sitten Japanissa tulee voimaan hallitus joka haluaa päivittää Yhdysvaltojen kanssa sovittua YYA-sopimusta, joka tänä vuonna täyttää pyöreät 50. Ja JUURI SAMAAN AIKAAN syttyy tämä ns Toyota skandaali!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/8529950.stm

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/8604228.stm

Huomaatteko kuinka Toyota pomoa(jonka isoisä perusti firman)nöyryytetään kuin märkää rättiä USA:n Senaatin edessä? Ja Toyotasta oli juuri aiempana vuonna tullut maailmansuurin autofirma nimenomaan USA:n markkinoiden ansiosta, samaan aikaan kun GM:llä on käytännössä Japaniin porttikielto. Onko tämä kaikki sattumaa vain ei ? Ja miksi media on jenkeissä melkein vaiennut kuolisaaksi GM:n samanaikaisita tapahtumista?

http://in.reuters.com/article/idINIndia-49144320100608

Eikä Presidentti Eisenhower varoittanut Amerikkalaisia jo melkein 40-vuotta sitten mitä tapahtuu, kun antaa armeijan johtaa koko yhteiskuntaa ja ulkopolitiikkaa? Onko tässä nyt käynyt niin että Pentagon on tehnyt jonkinlaisia outoja järjestelyjä, joissa Japanin sallitaan
muodostua maailman toiseksu suurimmaksi talousmahdiksi USA:n hellässä huomassa ja ohjauksessa, mutta kun Japanilaisfirmat alkoivat menstyä liian hyvin, ja Japanista tulla liian itsenäinen, niin piti näyttää noille Aasian paviaaneille kuka tässä oikein on pomo ? Jotenkin minusta tuntuu, että seuraavaksi on vuorossa Japanin piirilevyteollisuus?

http://gizmodo.com/5253814/fujitsu-venu ... ot-for-you

Ettei USA vain eväisi esim kvartsin viemistä Japaniin tai tekisi jotain myytä jäynää, ettei pääse syntymään Intel-Amd:lle mitään vaarallisia kilpailijoita ?

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8178580.stm

Ja tämä kaikki tapahtuu juuri "sopivasti" kun USA-Japani sotilasliitto täyttää pyöreät 50-vuotta, ja Japani on yhdessä syvimmässä sodanjälkeisen aikakautensa hallituskriisissä. Toivottavasti tämä kaveri kestää enemmän kuin 6-kk

http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/asia_p ... 252301.stm

Mielenkiintoista muuten, että Kiinan kanssa on menossa jo suora kauppasota. Taitaa USA:lla nyt olla kiire näyttää vinosilmille kuka on pomo, MUAHAHAHAHAHHAAA !!!

http://www.talouselama.fi/uutiset/artic ... /-22042010

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat