Seuraa 
Viestejä45973

Kyllä se on niin, että pitää esittää väitös tästä, koska on todistustaakka sillä, ketä on keksinyt jotain uutta, että toimiiko se. Tässä näin vuosisatojen saatossa on esim todettu, että hiiva toimii, mutta parin vuoden aikana, kun on ollut SYNTEETTISTÄ eli geenimuunneltua hiivaa (geenimuunneltu ruoka on kuin myrkkyä, elimistömme ei käsittele sitä samoin, kuin LUOMUA.) Tiesitkö, että jopa Suomen aklossa ei tarvitse ilmoittaa, vaikka on käytetty geenimuunneltua hiivaa, ja alkoholi koostuu hiivan AINEENVAIHDUNTATUOTTEISTA eli pissasta ja kakasta ja kuolleista hiivasoluista myös.

Ja on myös tutkimuksia synteettisistä vitamiineista, että ne aiheuttavat jopa kUOLLEISUUTTA ja elimistö suhtautuu niihin vierasperäisinä aineina, mitkä se pyrkii poistamaan kehostaan eli MYRKKYINÄ!

"Synteettiset vitamiinivalmisteet ovat (usein lääketehtaiden) laboratoriossa valmistamia kemiallisia yhdisteitä. Synteettiset vitamiinivalmisteet sisältävät elimistöllemme haitallisia ja vieraita lisäaineita ja usein myös makeutusaineita. Synteettiset vitamiinivalmisteet eivät siis ole luonnollisia aineita ja eivät esiinny sellaisenaan luonnossa ja siksi elimistömme voi alkaa käsittelemään niitä vierasaineina. Monet tutkijat ovat sitä mieltä, että keinotekoisista lisäravinteista ei ole hyötyä, ja jotkut tutkimukset osoittavat niistä olevan suorastaan haittaa, kuten immuunijärjestelmän heikentyminen. Esimerkiksi arvostetussa The Journal of the American Medical Association lehdessä julkaistu tutkimus osoittaa, että synteettiset vitamiinit (A-vit, beetakaroteeni, E-vit) lisäävät kuolleisuutta. Tutkijat analysoivat 68 eri vitamiinitutkimusta, joissa oli yhteensä 232 606 osallistujaa. Synteettisten vitamiinien valmistus on tuottavaa bisnestä, sillä niiden valmistaminen tulee usein monin verroin halvemmaksi kuin luonnollisten valmisteiden. Markkinoilla olevat vitamiinivalmisteet ovat yli 90 prosenttisesti synteettisiä, joten kuluttaja saa olla tarkkana.

Useissa tutkimuksissa on käynyt ilmi, että proteiineihin sitoutuneet vitamiinit, kuten luonnonvitamiinit, imeytyvät paremmin, niiden hyväksikäytettävyys on parempi ja ne säilyvät elimistössä kauemmin kuin synteettiset vitamiinit. Tutkimukset näyttävät, että ihmiset jotka saavat runsaasti luonnon C-vitamiinia ovat paremmassa kunnossa, kuin ne jotka käyttävät keinotekoista C vitamiinia/askorbiinihappoa. On myös todettu että 30 mg luonnon C-vitamiinia estää yhtä paljon syöpää kuin 2000 mg synteettistä askorbiinihappoa. (Miia Haikkonen. 2001. Helsingin yliopisto). Luonnolliset vitamiinivalmisteet esiintyvät luonnossa ne ovat siis ”tiivistettyä ruokaa”. Luonnolliset vitamiinit tunnistaa siitä, että pakkaukseen on merkitty raaka-aine (esim. acerolakirsikka C-vitamiinin lähteenä). D-vitamiinia suomalaiset eivät saa auringosta tarpeeksi. Tietääkseni ainakin laadukkaissa Carlsonin kalaöljyissä (kts. D-vit. postaukseni) on lampaan villasta tehtyä D3:a ja osassa valmisteissa myös kalaöljyä mukana, jolloin D on luontaisessa olosuhteessaan ja imeytyvyys erinomainen."

Lähteitä, mitkä todistavat kaiken SYNTEETTISEN eli geenimuunneltu, synteettiset ravinteet (myös kasviravinteet ja muut kemikaalit), kaikki synteettiset lääkkeet ja materiaalit: nämä MYRKYT tuhoavat ruumiimme, saastuttavat vetemme, ILMAN JA MAAN! MItä sitten, kun ei ole puhdasta vettä juoda?

Muokkaamaton DNA ja muokkaamattomat kemikaalit on ollut täällä elämän alusta asti ja se on sopeutunut elämään omien geeniemme kanssa.

Geenimanipuloitu ruoka ja synteettisyys, lajien sukupuutot; merien saastuttaminen (ei voi enää kalaa syödä ilman myrkytyksiä) on rikkonut tämän sopusoinnun ja esimerkiksi itselläni geenimuunneltu soija aiheutti monta vuotta kestävän ihottuman. En aikaisemmin ollut saanut mitään oireita soijasta eikä ole mitään allergioita. Nykyyän en voi enää syödä tavallistakaan soijaa ilman oireita! Eli geenimuunneltu soija on pysyvästi muuttanut minun elimistöäni niin, että nyt se luulee tavallisen soijankin olevan sitä geenimuunneltua paskaa.. Kutisi aivan pirusti, lähti karvatkin pahimmista alueista ja vitun kauheen näkönen; ihan kuin joku säteilyihottuma..

Se ei ole enää oppimista, kun me yritämme irtautua tästä maailmasta; luoda illuusion, että me olisimme jotenkin erossa siitä. Teknologia voi olla sitä, että suunnitellaan erilaisia tapoja, miten saadaan esimerkiksi parhaiten kasvatettua porkkanaa; maassa, sateella ja auringolla.

Teknologian ei tule perustua siihen, että revimme kaiken rikki nähdäksemme mitä sisällä on. Oppimisen tulee tapahtua kärsivällisyydellä ja kunnioittaen; ei kärsimättömästi ja tuhoten. Me opimme enemmän ympäröivästä maailmaasta tarkastelemalla sitä, yrittämällä oppia; ei niin, että yritämme oppia sitä jonkin itse tekemämme asian kautta. Meillä on valmiina välineet tutkia maailmaa; mieli ja ruumis. Synteettinen elämäntapa tuhoaa sitä maailmaa, mitä meidän pitäisi tutkia ja kun kiinitämme huomion siihen, emme enää keskity maailmaan, vaan johonkin itse luomaamme. Me olemme osa tätä maailmaa; ei ole mitään järkeä yrittää väkisin luoda omaa maailmaamme.

Valintaa fuusion ja ydinvoiman välillä ei tarvitse tehdä; ei tarvitse valita kahden huonon vaihtoehdon väliltä, kun voi valita sen mikä on oikein. Me emme tarvitse sähköä ollaksemme lämpimässä; lämpö on energiaa ja sen energian sitovat parhaiten kasvit. Me emme tiedä, miten kasvi saa yhteytettyä auringonvalon; aurinkopaneelit ovat kömpelöitä ja toimimattomia yrityksiä matkia tätä. Kasvit ovat tämän maailman energialaitoksia ja jotkut väittävät, että pitäisi tappaa kasvit, jotta me voimme elää koneiden ja saasteiden keskellä? Ei, tämä ei ole sellainen maailma minkä minä haluan; se ei ole sellainen maailma, mikä voisi toimia. Maailma toimii elämän varassa; ei koneiden. Koneet eivät ole elossa, ne ovat kuollutta. Kasvit ja eläimet ovat elossa; me olemme elossa. Eikö se tee meistä itsestämmekin vähän koneita, kuolleita; kun kaikki aikamme on suunnattuna niihin; ne koneet eivät pysy kunnossa, niitä pitää tehdä lisää ja huoltaa. Kasvit, ihmiset ja eläimet elävät itsekseen; huolto tapahtuu keinoilla, joita emme saavuta tehtailla ja koneilla. Huolto tapahtuu liikunnalla, mietiskelyllä ja kasveilla. Myös näillä keinoilla voimme parantaa tämän maailman; me olemme sotkeneet, me myös siivoamme. Se, että käytän tätä rumaa konetta siihen, että puhun täällä; muuttaa mielestäni maailmaa parempaan suuntaan, tällä hetkellä. Sitten kun ihmiset ovat luopuneet koneista, voit parantuminen tapahtua muulla keinoin. Se, että olen vegaani; muuttaa myöskin maailmaa parempaan suuntaan, se että pyrin kasvattamaan paljon kasveja, muuttaa maailmaa parempaan suuntaan; olen jo muuttunut; ottanut pari askelta; se on paljon parempi, kuin että ei halua kävellä ollenkaan. Se on parempi, kuin valehdella itselleen ja muille.

Me elämme tässä ajassa ja nyt, mutta on väärä käsitys, etteikö ihmisellä olisi oma mieli, jolla päättää; miten sitä hetkeä muokkaa. Sinun maailmankuvasi muuttuu heti, kun päätät hylätä sellaisen ajattelutavan; mikä perustuu illuusiolle. Se illuusio on ihan sinun itsesi päätettävissä, että uskotko siihen. Se on tekopyhää väittää, että ihminen toimisi samalla tavalla, kuin muut eliöt täällä; vain tappaen ruuakseen niinkui muutkin, rakentaen pesäänsä; mutta me vaan tehdään se synteettisin keinoin. Ei, asia ei ole näin. Se on vain yksi illuusio, mikä estää järkevän ajattelun. Me tiedämme sen, että meillä on valinta päättää mitä me teemme; me emme tiedä, miten muut eliöt ajattelevat ja miksi toimivat, niinkuin toimivat. Me tiedämme sen, että voimme elää sopusoinnussa muun elämän kanssa. Me voimme valita, teemmekö väärin; mietimmekö asioita, vai jatkammeko silmiemme kiinni pitämistä. Mitä useampi meistä aikaisee silmänsä, sitä vaikeampi on muiden pitää silmänsä kiinni.

Se ei ole mikään mielipide enää, että synteettinen elämäntapa on väärin, koska se ei ole elämän arvostamista. Se on illuusio, mistä meidän pitää luopua kehittyäksemme. Me ihmiset olemme tämän aiheuttaneet; me olemme luoneet ne asiat, synteettiset; tappavat ja saastuttavat asiat tänne. Minä en halua enää piiloutua illuusioiden taakse, enkä minä halua; että minun elämääni häiritään tällaisella. Se häiritsisi minun elämääni, mikäli minä piiloutuisin tältä kaikelta jonnekin korpeen; asiat pitää kohdata ja tehdä niille jotain; se ei muuttaisi asioita kuin huonompaan suuntaan, että piiloutuisin häpeältä ja vääryydeltä; se muuttaa asioita, että yritän kohdata ne suoraselkäisenä ja uskallan myös puhua niistä.

Eli ei kannata syödä geenimanipuloitua ruokaa, tunnista se FAKTA elämässäsi; että synteettisyys on paha asia, ja siitä tulee puhdistautua, kuin liasta VAIKKA SIINÄ KESTÄISI KUINKA KAUAN!

Pari synteettistä ainetta, aspartamiini, joka on synteettinen makeutusaine ja aiheuttaa syöpiä ja kaikkea muuta ikävää.. On monia kymmeniä synteettisiä makueutus, ja "arominvahvenne" aineita. Toisinsanoen, on tehty synteettinen HUUME, mikä vaikuttaa aivosoloihisi saaden sinut tuntemaan, että ruoka maistuu makealle tai hyvälle, vaikka se oikeasti ei maistu. Se on sen aineen saama harha; illuusio.


"Sikiössä ja pienessä vauvassa haitat vaan näkyvät nopeammin ja selkeämmin, mutta kyllä ne samat aineet ihan samalla tavalla aikuisen ihmisen elimistössä vaikuttavat, ovat vaan sen verran pienempinä pitoisuuksina kokoon verrattuna, että haitat eivät näy heti.

Natriumglutamaattia ei suositella imettäville äideille, koska se aiheuttaa vilkkautta ja univaikeuksia vauvalle. Se pyritään myös poistamaan ylivilkkaiden lapsien ruokavaliosta ihan hoitavan lääkärin ohjeilla, koska sen on huomattu pahentavan ylivilkkausoireita.

Ja se maistuu keinotekoiselta, mitä se onkin, jos se ei ole sitä esim. lihassa luonnostaan olevaa mallia, vaan tehtaan tuotantoa."

...

"Natirumglutamaattia epäiltiin ihmiselle eksitotoksiiniksi, mikä viittaa siitä veressä purkautuvan vapaan aminohapon glutamiinin taipumukseen ylittää erilaisissa elimistön stressitiloissa aivoverieste ja päästä sitten tekemään aivoille hallaa "ylivirittämällä" soluja. Kuten yllä todettiinkin, näyttö on epäsuoraa eikä samankaltaista kuin aspartaamin suhteen 80-luvulla, jolloin FDA sai siitä eniten valituksia kaikista ravintoaineista. Glutamaatin haitallisuuden suhteen en ole hirveän varma, mutta aspartaami on niin epäselvä tapaus ettei sitä voi suositella kenellekään.

Kova taistelu tosiaan on käynnissä mikä tekee ipanoista ylivilkkaita, mutta miten erottaa prosessoitu tärkkelys/valkoinen sokeri ja rasvojen välttely mahdollisista eksitotoksiineista kuten aspartaamista ja glutamaatista? Glutamaatin "vaikuttavaa" ainesosaa eli glutamiinia on eri muodoissaan hyvin monella muullakin nimityksellä, joten sen vältteleminen on aika pirun hifistelyä ellei syö täysluomua nonstop."

Ajatteleppas ihan omalla maalaisjärjelläsi tätä (mikäli sinulla sellaista on): onko tehokasta tuoda toiselta puolelta maapalloa soijaa Suomeen, syöttää se karjalla, mikä ei pysty sitä sulattamaan kunnolla. Yli puolet Suomen metaanipäästöistä johtuu tästä, tiesitkös? Ja metaani on kasvihuonekaasu. Sit kun vielä yrität aivoihis mahduttaa sen, että ne autot ei kasva puissa, millä kuljetetaan se soija. Ne tehtaat, missä se pakataan, ei kasva puissa. Ne tehtaat, missä tehdään ne tehtaiden rakennuspalat, ei kasva puissa. Kaikki tämä kuluttaa.

Ja tämä on vain yksi esimerkki, kuinka huonosti täällä hoidetaan asiat. Ja sinä ilmeisesti, poikarukka, tietämättömyydessäsi siunaat tällaisen toiminnan? Ryhtyisit sinäkin ihan tietoisesti parantamaan tätä maailmaa, etkä vain lammasmaisesti pitäisi kiinni sinulle tarjoituista illuusioista; ei ole mitään hätää, kyllä ne rahapellet tietää mitä ne tekee ja ellei kaikki meekkään niin hyvin (eikä siis mee), niin ainahan ne voi kuskata sitten koko ihmiskunnan täältä tuhotulta planeetalta vaikka kuuhun asumaan. Mitä ei tule tapahtumaan, tuollaiset star trekki- kuvitelmat eivät tule toimimaan. Ja jokatapauksessa, tätä planeettaa ei tule tuhota; tämä on myös minun kotini ja aion kyllä puolustaa sitä!

Ja tuloksena: suuri valhe, että se muka olisi tehokasta, mutta se ei ole tehokasta muulle kuin tämän planetan raiskaamiselle ja tuhoamiselle.

Karja syö ruohoa. Ruoho kasvaa maassa, siinä niiden kanssa. Sitä ei tarvitse kuljetella pitkin maapalloa tänne ja se kyllä seulaa niiden vatsassa ja antaa parempaa maitoa. Se on tehokasta.

SYNTEETTISTÄ AINETTA EI VOIDA TEHDÄ SAMANLAISEKSI, KUIN LUONNOLLINEN! Se toimii väärällä tavalla, on molekyylirakenteeltaan erilainen ja kappaskappas; ei siinä vielä kaikki, että se ei toimi kunnolla ja on jopa HENGENVAARALLINEN SYNTEETTINEN YHDISTE, niin se saastuttaa ja tappaa koko elinkaarensa ajan, eli kun se tehdään ja kun se käytetään.

Kasvit eivät saastuta, kasvit puhdistavat ja kasvien vitamiinit esim. ovat terveellisiä, kun taas synteettiset vitamiinit aiheuttavat jopa kuolemia!

Joissain asioissa ei jousteta, esim. siinä; että mua ei edes kiinnosta pätkääkään paskatutkimukset, missä on silvottu eläimiä. Ainoo syy, miksi niitä tänne heittelen; on se, että haluan herättää ihmiset koska mua häiritsee suoraan sanottuna aika vitusti, että kuinka vitun kunniattomasti täällä eletään ja kuinka jengi ei vaan suostu avaamaan silmiään ja tajuumaan omaa etuaan.. Painukoot helvettiin murhamiehet, ei tollainen ole enää tiedettä eikä tiedemiehiä; vaan murhaa ja murhamiehiä.

Tieto tulee ajan kanssa, opiskelemalla ja kuuntelemalla; ei repimällä rikki ja tappamalla!

Siihen ei tarvita mitään tutkimuksia, että kasveista ja luonnosta yleensäkin saa kaiken, mitä tarvitsee. Synteettisyys on vaan yks vitun suuri huijaus, johon liian moni on jäänyt kiilusilmin tuijottamaan; häpäisseet itsensä ihmisenä ja samalla tuo lammasmainen rahapellejen hihnassa kulkeminen tuhoaa mun kodin; meidän kodin eli maapallon!

Ei joustoa ilkitekijöille; ei armoa, vaan totuuden miekka saa kyllä viuhua ja valheilta päät poikki!

Kuten sanoin, niin mitkään tutkimukset; olivat ne sitten vääristeltyjä tai ei (kuten esim. hamppu todistettiin vaaralliseksi, kun tapettiin häkämyrkytyksellä parikymmmentä apinaa):

"Eristetyt ja synteettiset valmisteet eivät ole luonnollisia, niitä ei koskaan esiinny luonnossa sellaisenaan. Kun käytetään näitä yksittäisiä aineosia, varsinkin suurina pitoisuuksina, voidaan sitä verrata lääkkeiden käyttöön. Tutkimuksissa ollaan havaittu, että elimistö käsittelee näitä eristettyjä ja synteettisiä vitamiineja vierasaineina. "

...

"Sen sijaan ruokaperäisiä eli luonnollisia vitamiineja elimistö ei käsittele vierasaineina. Virtsa ei koskaan
muutu kirkkaan keltaiseksi, vaikka söisit kuinka paljon lihaa tahansa (hyvä B-vitamiinin lähde).
nopean erittymisen aiheuttaa ainoastaan elimistössä oleva vierasaine, kuten synteettinen B-vitamiinivalmiste."


Synteettisyys likaa tämän maailman, tappaa kasveja ja eläimiä. Se on häpeällistä ja sellaiset ihmiset, ketkä eivät tätä ymmärrä, ovat kuin lapsia; keitä pitää opettaa. Sitten on tietenkin niitä, ketkä ovat vaan niin itsekkäitä, että eivät halua asioiden muuttuvan. Miten se menikään se sanonta siitä, että se koira haukkuu, ketä on syyllinen? Ettet vaan immoinen tuntisi nyt omantunnonpistelyjä, joita yrität kanavoida toisten syyksi? Voin sanoa, että sellaisella pelillä ei pitkälle pääse. OMat ongelmat pitää käsitellä ihan itse ja itsestä se muutos lähtee kohti parempaa, mutta ensin pitää m yöntää itselleen olleensa väärässä.

Mulla on lähteet sille, että synteettinen aine ei ole sama asia, kuin luonnollinen; sinä lapsonen tai itsekäs matonen et ole vaan jaksanut lukea niitä ja vähät välittänyt sinua paremmin asiasta tietävien sanomisista:


"Valkosipuli on yksi ehdottomasti parhaista parantavista yrteistä maailmassa. Valkosipuli sisältää 39 erilaista antibioottia mm. alliinia, joka on verrattavissa penisilliinin tehokkuuteen. Valkosipuli:

alentaa huonoa kolesterolia ja triglyserideja

alentaa kohonnutta verenpainetta

ohentaa verta juoksevammaksi ja estää verenhyytymisen muodostumista

vähentää tehokkaasti sydänkohtauksen ja aivohalvauksen riskiä parantamalla hiussuonten verenkiertoa

on antimikrobinen eli tuhoaa haitallisia pieneliöitä kuten sieniä, bakteereja, ameeboja ja jopa sisälmysmatoja.

estää tehokkaasti tulehduksia, yskää, vilustumista, nuhaa

estää syöpäsolujen kasvua

edistää ruuansulatusta

Valkosipuli olisi paras syödä raakana heti murskaamisen jälkeen. Jos valkosipulia käyttää ruuan valmistuksessa, niin se kannattaa lisätä vasta ihan loppuvaiheessa, etteivät arvokkaat terveysvaikutukset kärsi. Valkosipulin lisäksi myös muita sipuleita kannattaa syödä monipuolisesti. Sipulien terveysvaikutukset aiheutuvat niiden sisältämistä orgaanisista rikkiyhdisteistä ja flavonoideista. Valkosipulia ei kannata nauttia tyhjään mahaan, sillä silloin se voi tuntua ikävästi polttelevana. Ulkoisesti valkosipulia voi kokeilla kotikonstina esimerkiksi kynsisienen tai lievän ihon hiivainfektion hoitoon. Tulee kuitenkin huomioida, että valkosipuli voi sellaisenaan ärsyttää ihoa, joten sitä on hyvä käyttää esimerkiksi hauteena tai laimennettuna mehuna. Pitkän käyttöhistoriansa ja monipuolisten ominaisuuksiensa sekä tieteellisen näytön perusteella valkosipuli on ansainnut Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton vuoden 2009 rohdoskasvin arvon. Valkosipulia voi nauttia myös kapseleina. Se on helppo ja hajuton tapa käyttää valkosipulia. Kokonaisia valkosipuleja löytyy hyvin varustelluista kaupoista myös luomuna, joka on ehdottomasti parempi valinta."

Lähteitä:

http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2 ... tilla.html

http://www.savonsanomat.fi/mielipide/ke ... sta/212962

http://elamanleipa.blogit.fi/synteettis ... arjetonta/

http://www.atlantiskeskus.fi/page30.php

http://www.luontaisnetti.fi/luontaistuo ... eettia.htm

http://ranneliike.net/arkisto.php?act=rthrd&thrdid=3220

http://www.worldwidehealth.com/health-a ... amins.html

http://elamanleipa.blogit.fi/valkosipul ... tibiootti/

http://jama.ama-assn.org/cgi/content/abstract/297/8/842

http://www.luontaisnetti.fi/artikkelit_ ... nit_07.htm

Sivut

Kommentit (49)

30 milligrammaa D-vitamiinia on 30 000 mikrogrammaa, kun EU:ssa suurimpana sallittuna päiväannoksena pidetään 50 mikrogrammaa ja potentiaalisesti haitallisena määränä yli 1000 mikrogramman annoksia.

Jaahas. Tämä, jos mikä vaattii sulattelua.

JAMA:n tutkimus ei nyt ainakaan liity "synteettisiin vitamiineihin", kun siinä ei ollut edes verrokkina ei-synteettisiä -tuotteita. Mutta kaikki näköjään lasketaa, kunhan vaan sinnepäin osuu kohdalleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Boldaus esti lukemisen loppuun.
Kerrotko kuitenkin miten synteettistä d-vitamiinia valmistetaan ja kenen toimesta? Vai ymmärrätkö edes kaikkea kirjoittamaasi.

Nykyinen synteettinen elämäntapamme ja paperilappusten perässä juokseminen ei ole hyvä ratkaisu. Siinä ei vaan yksinkertaisesti ole mitään järkeä, että laumaa johtaa koirat; eikä sudet. Asioiden luonnolliselle tolalle saattaminen poistaa meiltä monia murheenaiheita, koska koirat eivät ole susia; ja kun koirat yrittävät johtaa, niin päin persettähän se menee. Ihmiset, mitkä käyttäytyvät kuin eläimet; ovat kuin koiria. Ihmiset, mitkä käyttäytyvät, kuin ihmiset; ovat kuin susia.

Se ei ole mikään syy itse muuttaa ajatuksiaan parempaan suuntaan, vaikka muut käyttäytyisivät typerästi; se ei ole mikään syy jatkaa väärää ajattelutapaa. Sinä olet ensisijassa vastuussa itsestäsi. Sinä itse teet valinnan elämässäsi, sen jälkeen kaikki on plussaa. Sinun ei tarvitse olla kenenkään; rahapellejen, yritysten tai pyramidiheppujen orja. Sinä itse voit valita, haluatko olla ihminen vai koira. Ja hevosella voi kulkea myös metsässä, jos laiskottaa käyttää omia jalkoja. Ei ole tarvetta repiä maata rikki ja täyttää se jollain öljyisellä myrkyllä, missä ei kasva mikään. Elämä tukee elämää.

Tämä ei ole enää teknologiaa, mikä on MURHAAMISTA, RIKKOMISTA, VALEHTELUA ja SOTKEMISTA. Se ei ole sitä, että pilataan VESI JUOMAKELVOTTOMAKSI, ILMAN MYRKYLLISEKSI HENGITTÄÄ, MAA MYRKYLLISEKSI KASVIEN KASVAA. Teknologia on jotain, mikä auttaa ihmistä; ei toimi tätä vastaan. Esimerkiksi vesimylly. Tämä nk. nykyteknologia on todella rumaa, yksinkertaista ja kömpelöä. Siksi se ei toimikkaan ja aiheuttaa enemmän ongelmia; kuin hyötyjä, vähän niinkuin KIELTOLAKI. Ei ole syytä nyt ihannoida niitä pieniä hyötyjä, mitä saadaan kummastakaan, vaan keskittyä siihen; mikä on parempi vaihtoehto eli antaa kasvien kasvaa.

Synteettisyys on kuluttava tekijä elämässämme, maapallolla; luonnonmukaisuus tukee elämää, synteettisyys tukee tehtaita ja muita huonoja juttuja. Synteettisyys on kuin ulostekasa, missä eläimien lailla käyttäytyvät ihmiset kieriskelevät ja piehtaroivat, sotkien MEIDÄN KAIKKIEN KODIN eli MAAPALLON. On kyse lajimme säilymisestä ja ei ole syytä jatkaa tätä tuhoavaa käyttäytymistä kenenkään käskystä, vaan ottaa vastuu omasta elämästä ja elää täällä maapallolla sillä tavoin, miten elämä täällä toimii. Ellei me eletä, niin meidän elämä ei enää toimi. Yksinkertaista.

Justiinsa luin lehrestä, että mukamas saasteettomat ydinvoimalamme ovat jopa tänne Tampereelle asti pölisseet myrkkyjään, ja KALAA EI SAA ENÄÄ SYÖDÄ, KOSKA SE ON RADIOAKTIIVISTA!

En yhtään ihmettele, että luomun imago ei kaikkien silmissä ole kummonen. Itselläkin nousee karvat pystyyn välittömästi, kun tuota tekstiä lukee. Hyvää ravintoa se on, ei tie pelastukseen. Ei se paranna, vaan antaa elimistölle paremmat aineet suojautua ja korjata itseään. Mutta silti se on vain osa kokonaisuutta.

Viisat kreikkalaiset jo varoittivat ihmisistä jotka yhtä kirjaa ylistävät.

Alottajalle: oletkos koskaan kiinnittänyt huomioita siihen, että se ruoka jota sinä syöt "luomuruokana" on mitä todennäköisimmin ihan samalla tavalla tuotettua kuin mikä tahansa muukin ruoka-aine? Se että paketin päällä lukee luomu, ei tarkoita sitä että se ehdottoman varmasti olisi juuri luomua

Mitä tulee geenimuunteluun, ihminen on harrastanut sitä - sekä kotieläimissä ja viljelykasveissa - jo muutaman tuhannen vuoden ajan. Kaikki mitä sinä olet vuosikymmenten aikana pistellyt poskeen on tämän jalostuksen tulosta. Tällä hetkellä todellista luomuruokaa syövät vain keräilijäkulttuureissa elävät.

emmak
Alottajalle: oletkos koskaan kiinnittänyt huomioita siihen, että se ruoka jota sinä syöt "luomuruokana" on mitä todennäköisimmin ihan samalla tavalla tuotettua kuin mikä tahansa muukin ruoka-aine? Se että paketin päällä lukee luomu, ei tarkoita sitä että se ehdottoman varmasti olisi juuri luomua

Tällainen kommentti osoittaa, ettet tunne luomutuotantoa ensinkään. Luomulla on hyvin tarkat kriteerit ja vain häviävän pieni osa luomusertifioiduista elintarvikkeista ei täytä luomun kriteerejä. Kokeilepa itse yrittää saada joku ei-luomutuote luomusertifioiduksi niin huomaat asian.

Tosin samassa kappaleessa sanamuodot "on mitä todennäköisimmin ihan samalla tavalla tuotettua" ja "ei tarkoita sitä että se ehdottoman varmasti" ovat keskenään täysin ristiriidassa joten en oikein tiedä kumpaa mieltä olet.

Geenimanipuloitu ruoka ei ole mikään ratkaisu nälänhätään, eikä kyse ole mistään "vuosituhansien saatossa tapahtuneesta" jalostuksesta; jalostus tarkoittaa sitä, että jalostetaan parhaat yksilöt geenipoolista Geenimanipulointi ei ole jalostusta; se on MANIPULOINTIA ja vieläpä sellaisen manipulointia, mitä emme ymmärrä. Ja kun kyse olisikin siitä, että vain kasveja risteytetään keskenenään, muttakun siinä risteytetään kasvi, BAKTEERI ja VIRUS! Nälänähätä johtuu ihan samojen pikku idioottien toimesta, ketkä näitä idioottimiaisia helvetinkoneitakiin tänne kylvävät. Olikos se nyt kaks prosenttia maailman mainontaan käytettävästä rahasta, millä voitaisiin parantaa koko maailman nälänhätä? En muista, mutta muutamista prosenteista oli kyse. Joten, rahat ja muut paskapaperit pois pelleiltä ja perkele saavat luvan alkaa siivomaan sotkujaan vaikka sitten omin käsin!

Tuo luonnoton kauhistus kasvin asussa voikin sitten mönkiä jopa maaperässä levitäkseen tai jopa VAIKUTTAA OMIIN GEENEIHISI!

Puhumattakaan siitä, että tämä paska saastuttaa luonnolliset kannat.

Minulla on itsellä ollut useita vuosia geenimanipuloidusta soijasta saatanallinen ihottuma, kun tietämättömänä asiasta menin sitä syömään, kun aloin olemaan vegaani; karvat lähtivät ja nyt koko alue näyttää kuin RADIOAkTIIVISELTA PALOVAMMALTA! En ole millekään allerginen, enkä ole aikaisemmin ollut allerginen soijalle, mutta tämä geenimanipuloitu paska on aiheuttanut myös tämä PYSYVÄN VAMMAN ja KAUNEUSVIRHEEN lisäksi myös sen, että nykyään en voi syödä edes LUONNOLLISTA soijaa!

Joten kannattaa todella pysyä erossa tuollaisista, niitä ei ole tutkittu riittävästi ja se mitä on tutkittu; ei lupaa hyvää. Lihansyöjien kannattaa erityisesti katsoa, mitä suuhunsa pistävät, kun Suomessakin häpeämättömästi syötetään lihakarjalle geenimanipuloitu ainesta. Jos se voi kulkeutua kanaan, niin on myös mahdollisuus; että se voi kulkeutua kanasta sinuun. Vaikutukset voivat olla sitten ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, koska bakteerit voivat VAIHTAA geenejänsä eli geenimuunneltu soija voi vaikkapa napata joltain lihansyöjäbakteerilta geenit ja sitten ne onkin sinussa. Ja kun ihminen ei edes ymmärrä geenien toimintaa, niin jo pelkästään sen takia on todella typerää tehdä jokin sillisalaattisoppa VIRUKSISTA JA BAKTEEREISTA!

Tätä odotellessa; suosikaa luomua ja luonnollisia asioita, ihmisten typeryydet eivät aiheuta, kuin harmia. Jos kyse olisi tosiaan nälänhädän parantamisesta, mihin aikaisemmin viestissä vedottiin; niin nämä suurimmat monikansalliset yhtiöt eivät siitä kyllä paskan vertaa välitä. Elleivät saa siitä rahaa. Eivätkä ne saa, ne saavat rahaa siitä: että jatkavat TEiDÄN KUSETTAMISTANNE ja niin kauan, kun täälläkin jotkut urpot sinisilmäisenä puhuu jostaan nälänhädästä samassa yhteydessä, kun puhutaan jostain paskayhtiöistä, mitkä ihan aikuisten oikeesti TAPPAA IHMISIÄ NIIDEN KOTEIHINSA saadakseen laajennettua paskatehtaitansa ja jatkaakseen lieroiluaan.

Jokainen toki valitsee, onki sitten koira vai susi, se on ihan oma asia; mutta me tarvitaan kyllä nyt noiden koirien sijalle susia johtamaan:

Ihmiset, mitkä käyttäytyvät kuin eläimet; ovat kuin koiria. Ihmiset, mitkä käyttäytyvät, kuin ihmiset; ovat kuin susia.

KeeperOfTheFlame
Geenimanipuloitu ruoka ei ole mikään ratkaisu nälänhätään,

Hyvinkin voi olla, voitko perustella kantasi?

KeeperOfTheFlame
eikä kyse ole mistään "vuosituhansien saatossa tapahtuneesta" jalostuksesta; jalostus tarkoittaa sitä, että jalostetaan parhaat yksilöt geenipoolista

Perinteisellä jalostuksella on pyritty muuttamaan yleensä yhtä ominaisuutta jalostettavassa lajissa. Silloin samalla on voinut monia muita hyvödyllisiäkin ominaisuuksia heikentyä.

KeeperOfTheFlame
Geenimanipulointi ei ole jalostusta; se on MANIPULOINTIA ja vieläpä sellaisen manipulointia, mitä emme ymmärrä.

Ettekö ymmärrä? Kyllä me muut ymmärretään.

--kakkaa, skippaan---

KeeperOfTheFlame
Tuo luonnoton kauhistus kasvin asussa voikin sitten mönkiä jopa maaperässä levitäkseen tai jopa VAIKUTTAA OMIIN GEENEIHISI!

Miten?

KeeperOfTheFlame
Puhumattakaan siitä, että tämä paska saastuttaa luonnolliset kannat.

Eipä juuri, samaa uhkakuvaa on esitelty iät ajat, mutta eipä näytä toteutuvan. Johtuisikohan siitä että asia on otettu perimältään muunneltuja lajeja jalostettaessa paremmin huomioon ihan vanhalla menetelmällä.

KeeperOfTheFlame
Minulla on itsellä ollut useita vuosia geenimanipuloidusta soijasta saatanallinen ihottuma, kun tietämättömänä asiasta menin sitä syömään, kun aloin olemaan vegaani; karvat lähtivät ja nyt koko alue näyttää kuin RADIOAkTIIVISELTA PALOVAMMALTA! En ole millekään allerginen, enkä ole aikaisemmin ollut allerginen soijalle, mutta tämä geenimanipuloitu paska on aiheuttanut myös tämä PYSYVÄN VAMMAN ja KAUNEUSVIRHEEN lisäksi myös sen, että nykyään en voi syödä edes LUONNOLLISTA soijaa!

Mistä sä sen tiedät sinulle mitään aiheuttaneen? Itsekö diagnosoit? Onko sinulla paljonkin kokemusta radioaktiivisuuden aiheuttamista vammoista?

KeeperOfTheFlame
Joten kannattaa todella pysyä erossa tuollaisista, niitä ei ole tutkittu riittävästi ja se mitä on tutkittu; ei lupaa hyvää.

Enemmän näitä geenimanipuloituja on tutkittu kuin muita lajikkeita.

KeeperOfTheFlame
Lihansyöjien kannattaa erityisesti katsoa, mitä suuhunsa pistävät, kun Suomessakin häpeämättömästi syötetään lihakarjalle geenimanipuloitu ainesta. Jos se voi kulkeutua kanaan, niin on myös mahdollisuus; että se voi kulkeutua kanasta sinuun.

Kanan syömä kananruokako kulkeutuu minuun? Täh?

KeeperOfTheFlame
Vaikutukset voivat olla sitten ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, koska bakteerit voivat VAIHTAA geenejänsä eli geenimuunneltu soija voi vaikkapa napata joltain lihansyöjäbakteerilta geenit ja sitten ne onkin sinussa. Ja kun ihminen ei edes ymmärrä geenien toimintaa, niin jo pelkästään sen takia on todella typerää tehdä jokin sillisalaattisoppa VIRUKSISTA JA BAKTEEREISTA!

Huomaamme kyllä kuka täällä ei ole ymmärtänyt lukemaansa. Niillä lihansyöjäbakteereilla on jo koko joukko samoja geenejä kuin sinullakin eikä siihen ole syynä ihmisen geenimanipulaatio. Arvaatko mikä on oikea syy?

--lisää kakkaa, haisee kommarismilta, skippaan--

KeeperOfTheFlame
Jokainen toki valitsee, onki sitten koira vai susi, se on ihan oma asia; mutta me tarvitaan kyllä nyt noiden koirien sijalle susia johtamaan:

Sudet ja koirat onkii? Täh??

KeeperOfTheFlame
Ihmiset, mitkä käyttäytyvät kuin eläimet; ovat kuin koiria. Ihmiset, mitkä käyttäytyvät, kuin ihmiset; ovat kuin susia.

Ahaa. Ketkä sitten ovat kuin ihmisiä?

Tässä oli kyllä luomun ylivoimaa kerrakseen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat