Seuraa 
Viestejä45973

pystyykö c-vitamiinilla saattamaan kehoa emäksisempään suuntaan, jos niin millä annoksilla ja onko tuo kuinka tehokas konsti??

kellään mitään hyvää ideaa kuinka kehon napsauttaa emäksiselle ilman pirunmoista määrää porkkanan nakertamaista??

niin ja halpaakin vielä.

ruokasooda olisi halpa, mutta se vetää kehon jotenki jumiin, ei hyvä.

Sivut

Kommentit (34)

C-vitamiini eli askorbinihappo on nimensä mukaisesti happo. C-vitamiini pelkistää kehossa ns. vapaita radikaaleja kuten muutkin antioksidantit. En oikein ymmärrä mitä tarkoitat tuolla "kehon happamuudella" ja "kehon emäksisyydellä", mutta saattaapi olla etten vaan ymmärrä ?

Lisätietoa C-vitamiinista löytyypi esim wikipediasta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Askorbiinihappo

hudum
En oikein ymmärrä mitä tarkoitat tuolla "kehon happamuudella" ja "kehon emäksisyydellä", mutta saattaapi olla etten vaan ymmärrä ?
Niin, siis kehon happo-emäs tasapainoa. Kuitenkin elimistö pystyy itse säätelemään helposti itselleen optimaalisen PH:n, esim. virtsan kautta. Virtsan PH kun voi vaihdella suunnilleen välillä 4.5-8.2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuten jo todettiin, niin elimistö osaa säädellä tätä tasapainoa ihan itse.

"1.4 Happo-emästasapaino
Happo-emästasapaino on tarkasti säädelty, sillä muutos elimistön pH:ssa (happojen ja emästen määrässä) muuttaisi entsyymien reaktionopeutta, ja olisi elimistön toimintojen kannalta tuhoisaa. Veren pH on lähellä neutraalia. Kuitenkin happea ja ravintoaineita kudoksille kuljettavan valtimoveren pH (7,4) on hieman suurempi kuin laskimoveren (pH 7,35). Laskimoveressä kulkee happamia aineenvaihduntatuotteita soluista eritettäväksi keuhkoihin ja munuaisiin. Solujen pH:n on arvioitu olevan noin 7.

Elimistössä on useita puskurijärjestelmiä, jotka neutraloivat aineenvaihdunnassa muodostuneet ylimääräiset hapot ja emäkset. Terveellä ihmisellä elimistön puskurijärjestelmä yhdessä munuaisten ja keuhkojen kanssa ylläpitävät veren ja muiden elimistön nesteiden pH:n lähes vakiona.

Ruokavalion koostumus ei vaikuta elimistön happo-emästasapainoon. Elimistön pH:n muutos liittyy vain munuaisten tai keuhkojen sairauksiin tai muihin tautitiloihin, kuten hoitamattomaan diabetekseen tai sydänsairauksiin."

http://www.avoin.helsinki.fi/materia...klo_vesi.shtml :

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31260
winstrol
pystyykö c-vitamiinilla saattamaan kehoa emäksisempään suuntaan, jos niin millä annoksilla ja onko tuo kuinka tehokas konsti??Tuskin happoa (askorbiinihappo) syömällä emäksisyys lisääntyy.


kellään mitään hyvää ideaa kuinka kehon napsauttaa emäksiselle ilman pirunmoista määrää porkkanan nakertamaista??Kuten on jo todettu, elimistö pitää itse huolen asiasta. Ellei pidä, niin lääkärillä voi olla ideoita asian korjaamiseksi.


niin ja halpaakin vielä.

ruokasooda olisi halpa, mutta se vetää kehon jotenki jumiin, ei hyvä.

Natriumhydroksidi on vielä halvempaa, mutta vetää kehon vielä jumimpaan. Mutta vakavasti ottaen, unohda tuollaiset hörhöilyt. Et varmasti pysty edistämään terveyttäsi sörkkimällä elimistösi pH-tasapainoa.

PS. Älä vain mene ostamaan natriumhydroksidia ja syömään sitä. Se on erittäin syövyttävä ja vaarallinen aine.

happamat aineet esim. sitruuna, omenaviinietikka aiheuttavat emäksisen palamistuloksen kehossa.
normi suomalaisella sekaruoalla saa aikaan "happokyllästyneen" tilan n.35 vuotiaana. senjälkeen alkaa näiden happojen elimistöä rapauttava vaikutus kiihtymään.
se että kehon hapo-emäs tasapainoon ei voi syödyllä ruualla vaikuttaa ei pidä paikkaansa.

ja tästä c-vitamiinista. esim. syöpäsairaalle koiralle eräs eläinlääkäri määräsi c-vitamiinia nimenomaan elimistön liikahappamuuden poistamiseen.

mutta enpä viel saanut mitään sellaista tietoa joka auttaisi asiassa etiäppäin.
valoa kaivataan sellaiselta joka aiheesta jotaki tietäisi.
kitoos.

Tämä lääketiede-osasto on mennyt ihan hihhuli-hommaksi. Yksi parantaa SI-nivelen manipulaatiolla tai D-vit kaikki, toinen uskoo huuhaatohtoritolosen tutkimuksiin, joita hän sopivasti referoi edistääkseen omaa bisnestään. Nyt on vuorossa, mitä nämä nyt ovatkaan--älä sekoita happamia ja emäksisiä ruokia vai oliko proteiinejä, hiilihydraatteja. En muista enää mikä lie ruokavalio - koulukunta.

Jos veren happoemästasapaino heilahtaa, ollaan lirissä. pCO2:n kohoaminen eli emäksen, aiheuttaa hiilidioksidinarkoosin.

Peistataan "Sudenpentujen käsikirjasta" vaihteeksi:

"Verikaasuanalyysi ja happo-emästasapainon tutkiminen

Valtimoveri

pO2 keskimäärin > 11 kPa (ikä pienentää hieman)
pH 7.35–7.45
pCO2 4.5–6.0 kPa
BE 0 ± 2.5 mmol/l
standardibikarbonaatti 22–26 mmol/l (SBC)

Kapillaariveri

pO2 vaihtelee, ei kliinistä merkitystä
pH 7.35–7.45
pCO2 4.5–6.0 kPa
BE 0 ± 2.3 mmol/l
SBC 22–26 mmol/l

Kroonista obstruktiivista keuhkosairautta potevan aB-pO2 < 7.3–7.9 kPa on aihe jatkuvaan happihoitoon, kun lisäkriteeristö täyttyy.
Akuutissa hengitysvajauksessa aB-pO2 on < 8 kPa, pCO2 > 6.7 kPa.
pCO2:n noustessa akuutisti yli 10–12 kPa:n seuraa hiilidioksidinarkoosi.

Happo-emästasapainon häiriöt

Metabolisen asidoosin syyt (BE < -2.5)

-Ketoasidoosi (diabeettinen, alkoholi)
-Munuaisten vajaatoiminta ja toiminnan häiriöt (tubulaarinen renaalinen asidoosi)
-Sokki, riittämätön kudosten hapentarjonta
-Maitohappoasidoosi
-Vaikea ripuli
-Myrkytykset (ammoniumkloridi, etyleeniglykoli, metanoli, salisylaatit)

Metabolisen alkaloosin syyt (BE > + 2.5)

-Oksentelu
-Bikarbonaatin yliannostus
-Piilevä hypovolemia
-Tiatsididiureetit / furosemidi

Respiratorisen asidoosin syyt

-Akuutti tai krooninen ventilaatiovajaus

Respiratorisen alkaloosin syyt

-hyperventilaatio
-Hengityskeskuksen sokeutuminen pCO2:n muutoksille vamman tai sairausprosessin takia
-Psykologinen syy (paniikkihäiriö)
-Hypoksemia"

EDIT: Selvennän vielä verikaasuanalyysin eli labrakielellä Astrupin tulkintaa:

BE = Base excess
SBC = standardi bikarbonaatti

Ilmeisesti hiilidioksidinarkoosilla tarkoitetaan sitä tilannetta, kun hyperventiloidessa lähtee taju pois. Ensin alkaa naurattamaan pirusti ja puhe menee mongerrukseksi, sitten pimenee silmissä.

Veikko
Ilmeisesti hiilidioksidinarkoosilla tarkoitetaan sitä tilannetta, kun hyperventiloidessa lähtee taju pois. Ensin alkaa naurattamaan pirusti ja puhe menee mongerrukseksi, sitten pimenee silmissä.

Ei, hyperventilaatiossa päinvastoin pCO2 alenee. Hiilidioksinarkoosissa pCO2 on korkea eli kyseessä on hypoventilaatio, alihengitys. Tai kuten astmakohtauksessa, keuhkoahtaumataudissa, air trapping, hiilidioksidia jää "nalkkiin" keuhkorakkuloihin eikä poistu riittävästi uloshengityksen mukana ja siten pCO2 nousee.

MD
Tämä lääketiede-osasto on mennyt ihan hihhuli-hommaksi. Yksi parantaa SI-nivelen manipulaatiolla tai D-vit kaikki, toinen uskoo huuhaatohtoritolosen tutkimuksiin, joita hän sopivasti referoi edistääkseen omaa bisnestään.

Tästä on tullut kaupallinen kanava. Joskin ainakin tämän SI-hihhuilijan markkinointitaidot ovat aika rajalliset. Ilmeisesti hän on päättänyt että määrä korvaa laadun.

Mutta ymmärsinkö oikein että ketoosissa virtsan happamuus muuttuu?

ei veren ph mihkään muutukkaan. kudosten kylläkin.
jokainen tulee uskollaan autuaaksi.
suotakoon tämä hihhuleillekkin.

ja mitä väliä millä paranee. niinkuin edellä joku mainitsi si-nivel jutut huuhaaksi, onko se huuhaata jos se toimii??
si-nivelistä tiedä, mutta omat hengitysvaikeudet lähti ainakin osteopaatilla, mahtaa ainakin sivuta aihetta?!

toivottuun lopputulokseen voi olla monia eri teitä, osa lyhyempiä, osa pidempiä....jotkut vie umpikujaan.

tästä happo/emäs tasapainosta löytyy kyllä juttua vaikka kuinka.
suomalaisista herra valmarin on aikoinaan tehny uranurtavaa tutkimusta aiheen parissa.

hengitellään vaan rauhallisesti, kyllä se siitä.

ketoosissa virtsan ph muuttuu joo.
virtsaan liittyen, mm. virtsakivet aiheutuu liiasta happamoitumisesta.

(aamu) virtsa ei juurikaan ole neutraalia, saatikka emäksistä kuin raakaravinnon syöjillä ja pikkuvauvoilla.

MD:lle:
Kirjoitit muun muassa:

..."toinen uskoo huuhaatohtoritolosen tutkimuksiin"...

Itse en ole lääkäri. Mutta koska Sinä olet, ottaisin paljon Sinua varovaisemmin kantaa "huuhaatohtoritolosiin", koska tuollaisista kommenteista käy selvästi ilmi itse objekti, ja haukuillesi ei ole liitteenä tieteellisiä perusteita hänen tutkimustensa kumoamiseksi.

Miten itse suhtautuisit, jos virallisesti julkistetuista kirjoituksistasi joku esittäisi kommentteja tyyliin "huuhaaMD:ntutkimuksia"?

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
MD
Pitikin kirjoittaman, "kirjoituksiinsa", koska niistä minulla on ihan oikeita todisteita, joista olen ilmoittanut STM:n, valvoville viranomaislle.

Voisitko kertoa, millä tavoin Tolonen vääristelee esittelemiään tutkimuksia ja lausuntoja? Pari esimerkkiä riittää. Kannattaa tosiaan myös miettiä sanojen "tutkimus" ja "kirjoitus" eroja ennenkuin painaa lähetyspainiketta.

Tolosella on sivuillaan paljon dokumentoituja esimerkkejä viranomaisten ja muiden suorittamista vääristelyistä ja salailuista (esim. Helsingin Sanomien ja tiettyjen nimeltä mainittujen lääkärien), mutta en ole koskaan nähnyt julkisuudessa konkreettisia esimerkkejä Tolosen suorittamista vääristelyistä. En väitä etteikö niitä voisi olla, mutta jos väität ammatinharjoittajaa huijariksi ilman todisteita, syyllistyt julkiseen herjaukseen.

Voisitko samalla myös selittää sen, miksi näissä syksyllä voimaan tulleissa pohjoismaisissa ravintosuosituksissa ei ole mitään lähdeviitteitä (paitsi korkeasta hinnasta tilattavina), toisin kuin Tolosen kirjoituksissa, joissa hän kyseenalaistaa nuo suositukset, vedoten tutkimuksiin.

Enkä minä muuten ole Tolonen, minkä huomaa esim. siitä että minä hyvin harvoin teen lyöntivirheitä.

ÄLKÄÄ KOKEILKO KOTONA!!!

...mutta eräs tuttavani nautti päivittäin pienen annoksen lipeää happo/emästasapainon muuttamiseksi. Tilannetta (käsittääkseni) kontrolloitiin aamuvirtsan PH:ta mittaamalla.
Hänellä oli hyvin vakava atooppinen ihottuma ja lukuisia muita oireita (en muista kaikkia). Hoito kesti noin vuoden päivät ja lopetettiin kun PH oli OK ja oireet hävinneet.
Hoidon määräsi ns. vaihtoehto-lääkäri.

Mitä olette mieltä tällaisesta hoidosta?
Onko järkee??

PS. Valmistetaanko lipeä koivun tuhkaa keittämällä???

Ding Ding
Tolosella on sivuillaan paljon dokumentoituja esimerkkejä viranomaisten ja muiden suorittamista vääristelyistä ja salailuista (esim. Helsingin Sanomien ja tiettyjen nimeltä mainittujen lääkärien), mutta en ole koskaan nähnyt julkisuudessa konkreettisia esimerkkejä Tolosen suorittamista vääristelyistä.
No mutta milläs estät esim.KTL:ää tämänkaltaisilta vääristelyiltä? Pienen ihmisen kun on vaikea nousta imperiumia vastaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat