Seuraa 
Viestejä45973

Eläinlääkärillä on tietysti käytetty, kaikki on ihan ok? Ainakin 3 tuntia päivässä ulkoilua, juoksentelua, johonkin sattuu. Autossa jatkuvaa ulvomista, mikä loppuu heti kun rapsuttaa.

Sivut

Kommentit (33)

surreal
Seuraa 
Viestejä978

Hakuammuntaa, mutta esiintyykö kipu liikkuessa? Tassuanturoiden välistä, tai sieltä keskeltä (miten sen sanoisi) katsoisin, ettei ole kertynyt ja paakkuntunut pikeä tms.
Ovat koiralle hyvin arka kohta.

Ulvooko jos on ihmisiä autossa, vai vain jos jätetään autoon? Onko muuten kipuisen oloinen, läähättääkö? Ulvooko pelkästään autossa? Vähän sekavahko aloitusviesti, vaikea päätellä oikeastaan mitään. Sattuuko juostessa, ontuuko, peitsaako? Onko antureissa liikakasvua/herkkyyttä? Mikä rotu, onko nivelrikkoa/huonoja lonkkia/kyynäreitä rodussa/suvussa? Onko korvat katsottu, korvatulehdus voi piillä pitkään ja sitten yhtäkkiä kulminoituu kipukynnyksen murtuessa. Läpsytteleekö korviaan? Korvatulehdus pahimmillaan johtaa reikään tärykalvossa ja/tai aivokalvontulehdukseen joka taas on suhteellisen kuolettava. Monet koirat rauhoittuvat rapsutuksesta/läheisyydestä ainakin hetkeksi, vaikka olisivatki kipuisia. Jos ei vaikuta kipuisalta, niin voi olla myös huomionhaku/läheisriippuvaisuus. Protestoiko jos jätetään yksin, eli onko paskat/kuset lattialla ilman "hyvää" syytä kuten sairaus? Onko liikunnan määrä rodulle paljon/vähän/sopivasti? Koiran voi myös "rikkoa" liikaa liikuttamalla, jos sillä on jotain jumissa jaloissa/selässä/lonkissa/yms tai rotu on hyvin raskas, eikä niinkään juoksemiseen jalostettu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
syytinki
Seuraa 
Viestejä9462
fenomenologi
Eläinlääkärillä on tietysti käytetty, kaikki on ihan ok? Ainakin 3 tuntia päivässä ulkoilua, juoksentelua, johonkin sattuu. Autossa jatkuvaa ulvomista, mikä loppuu heti kun rapsuttaa.

Pane sille kokeeksi kuulosuojaimet. Autossa voi olla ääniä, joita immeinen ei kuule, mutta häiritsevät koiraa suunnattomasti.

On sekin tietysti mahdollista, että olet toivoton kuski ja koira raukka pelkää.

"Monet koirat rauhoittuvat rapsutuksesta/läheisyydestä ainakin hetkeksi"

Fiksukin kommentti oli siellä seassa. En tiedä mistä on kysymys, jotain nivelkipuja? kun ulina lisääntyy liikkuvassa autossa.
Doki o n. 5 vuotias, ei varmasti mitään lonkkavikoja? En tiedä, johonki sattuu?, eikä eläinlääkäri osaa auttaa.

Koira vinkuu melkee kok ajan, aika vittumaista ku ei osaa auttaa. Ihmislääketiedettä opiskelin joitakin vuosia, mummot osaa kertoa ettei oikeesti vaivaa mikään, kunhan nyt tässä höpötetään.

Arvaas, onko paskamaista, kun oma lapsi vaan parkuu tuntitolkulla, eikä suostu kertomaan, mikä sitä vaivaa. Ensimmäinen oli ns. koliikkivauva.

Ei se ole vielä isonakaan sitä kertonut, mutta ihan hyvä tuli kyllä muuten.

Tämä ei nyt auta koirasi suhteen mitenkään. Et ole sinäkään kertonut, onko jotain oireita, joista voisi jotain päätellä. Ei täällä kristallipalloja taida olla.

kek1
Ulvooko jos on ihmisiä autossa, vai vain jos jätetään autoon? Onko muuten kipuisen oloinen, läähättääkö? Ulvooko pelkästään autossa? Vähän sekavahko aloitusviesti, vaikea päätellä oikeastaan mitään. Sattuuko juostessa, ontuuko, peitsaako? Onko antureissa liikakasvua/herkkyyttä? Mikä rotu, onko nivelrikkoa/huonoja lonkkia/kyynäreitä rodussa/suvussa? Onko korvat katsottu, korvatulehdus voi piillä pitkään ja sitten yhtäkkiä kulminoituu kipukynnyksen murtuessa. Läpsytteleekö korviaan? Korvatulehdus pahimmillaan johtaa reikään tärykalvossa ja/tai aivokalvontulehdukseen joka taas on suhteellisen kuolettava. Monet koirat rauhoittuvat rapsutuksesta/läheisyydestä ainakin hetkeksi, vaikka olisivatki kipuisia. Jos ei vaikuta kipuisalta, niin voi olla myös huomionhaku/läheisriippuvaisuus. Protestoiko jos jätetään yksin, eli onko paskat/kuset lattialla ilman "hyvää" syytä kuten sairaus? Onko liikunnan määrä rodulle paljon/vähän/sopivasti? Koiran voi myös "rikkoa" liikaa liikuttamalla, jos sillä on jotain jumissa jaloissa/selässä/lonkissa/yms tai rotu on hyvin raskas, eikä niinkään juoksemiseen jalostettu.Tässä kirjoittaa koiran omistaja. En tiennyt että tällainen viestiketju on aloitettu ja nyt kerron hieman asiantuntevampia vastauksia. Koira on siis 5 vuotias Dobermann narttu joka on tullut eläinsuojelu tapauksena ja "hulluna tappajana" joulukuussa minulle. Nyt,puolivuotta yhteiseloa eikä minkäänlaisia kipuoireita ennen tätä. Ontuminen alkoi viikko sitten perjantaina 2 päivän lihasjäykkyyden jälkeen ja oli vaihtelevan voimakasta. Eläinlääkäriin mentiin tiistaina kun ei pystynyt kyykistymään pissalle kunnolla. Koira "kiki" ei varaa painoa jalalle oikein mutta juostessa ei ontuminen näy mikä on kummallista. Eläinlääkäri suositteli lonkka/polvinivelten virallista kuvaamista mikäli kipu johtuu nivelrikosta eikä lihaksista. Ontuminen on vaihdellut lievästä keskivoimakkaaseen,ja eläinlääkärin tekemässä nivelrasituskokeessa kipu löytyi juurikin polvi/lonkkaniveltä testattaessa. Koira on ollut erittäin ylipainoinen tullessaan ja nyt paino on normaali 36kg. Säkää on 70 senttiä ja rakenteeltaan raskas "isoluinen" Kuvauksiin ei päästä vielä pitkään aikaan rahanpuutteen vuoksi (250 euroa sanoivat koko härdellin hinnaksi) Tänään koira vinkaisi kivusta ensikerran kyykistyessään pissalle ja huoli on suuri. Tehdään kevyitä lenkkejä 3 kertaa päivässä ja paljon aivtyöskentelyä jotta jalka ei rasitu enempää. On kurja katsella toisen kävelyä,edellinen koirani lopetettiin juuri jalkaongelmien vuoksi. Mikäli on nivelrikkoa,on eutanasia varmasti paikallaan enempien kärsimysten välttämiseksi. Päivittäinen kipuläääkitys ei ole oikein koiraa kohtaan.

Ketjun aloitti mun kaveri joka ei tiedä koirista mitään eikä oo ihan selvänä. M huomasin tän koneella ja oon siis koiran omistaja.. Fementologi on eri ihminen..

fenomenologi
Ketjun aloitti mun kaveri joka ei tiedä koirista mitään eikä oo ihan selvänä. M huomasin tän koneella ja oon siis koiran omistaja.. Fementologi on eri ihminen..

Juujuu, kaikkihan me ollaan...

Electric shadow
fenomenologi
Ketjun aloitti mun kaveri joka ei tiedä koirista mitään eikä oo ihan selvänä. M huomasin tän koneella ja oon siis koiran omistaja.. Fementologi on eri ihminen..

Juujuu, kaikkihan me ollaan...Varmaan koira aloitti ketjun. Tuskissaan. Kun pitää saada apua.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat