Seuraa 
Viestejä45973

Kuka hän on? VTM Hgistä, alunperin Seinäjoelta. Naimisissa näköjään Keskustapuolueen käyttämän mainostoimiston johtajan kanssa, joka ollut vastuusssa kepulaisuuden ilmeen pehmennöksestä. Hgin ainoa Kepun kansanedustaja. Webbisaitti on diipadaapaa: yhteisvastuuta ja yksilön vastuunkantoa
http://www.marikiviniemi.net/

Sivut

Kommentit (51)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

kuvan perusteella ei näytä kovin älykkäältä. olisiko tarkoitukseen sopiva pupetti valittu ja muut vetelevät naruista ja ohjaavat toimimaan oikein..

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
rosewater
Seuraa 
Viestejä1231

Myönnettäköön, että olen varsin kursorisesti seurannut näitä Suomen pääministerivaaleja, joissa saavat äänestää vain keskustan puolukokouksessa läsnä olevat keskustan jäsenet, mutta keskusta on siis tekemässä ns. urpilaiset?

"between the click of the light; and the start; of a dream"

asdf
Seuraa 
Viestejä12071

Kepulaisittain on vain positiivista, että ihmisestä ja hänen ansioistaan ei kukaan tiedä juuri mitään. Jos keskustalainen osaa pitää ajatuksensa omana tietonaan, hän voi hyvinkin vaikuttaa ihan kelpo poliitikolta.

Kun jätkät lyö rukkaset naulaan, valitaan johtoon nainen. KEPU on hullun pelko persiissä nyt. PS vie kannattajia tekemättä mitään. KEPU on tehnyt sen itse.

K.K.
Seuraa 
Viestejä443

Matti Vanhanen saa väistyä... Kovia kokenut ja paljon puhuttu Matti jota välillä haukuttiin värittömäksi ja harmaaksi asian puurtajaksi muuttui värilliseksi ja kaikkeen juurtuneeksi politiikoksi ihan pikkuhiljaa.... Kun sekään ei riittänyt, Matti sai lähteä - omasta halusta tosin...

Nyt Keskustapuolue valitsee ilmeisesti kahdesta henkilöstä uuden 'sylkykupin' noin kymmeneksi kuukadeksi... Toivon, että se olisi Mauri sillä Mari ei ilmeisestikään kestä 'sylkykuppina' oloa, mutta Mauri suorastaan kaipaa haasteita ja 'kuppina' oloa...
Valitaan sitten kumpi tahansa... Ei se herkkua tule olemaan siitä pitävät oppositiopuolueet huolen - oletan?

Keijo Kinnunen
Lappeenranta

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

rosewater
Myönnettäköön, että olen varsin kursorisesti seurannut näitä Suomen pääministerivaaleja, joissa saavat äänestää vain keskustan puolukokouksessa läsnä olevat keskustan jäsenetKiinasta haettu oppia tähän, ihan niin kuin Masakin toivoi.

taucalm
kuvan perusteella ei näytä kovin älykkäältä. .Aivan totta. Arhinmäki, Sinnemäki, Urpilainen ja Katainen sitä vastoin ovat hyvin älykkäitä erityisesti naamakuviensa perusteella.

Muistelisin Soininkin tässä hiljakkoin jossain haastattelussa maalailleen asteittain siirtyvänsä taemmas ja siirtävän vetovastuuta nuoremmalle perspolvelle.

Toteemipaaluja kansalle sano.

dot4
Onks se muka valittu jo? Eikös vasta illalla?

Ei ole, mutta on kokousedustajien kesken tehdyn gallupin voittaja niin suurella kaulalla että ei ole muilla nyt enää zänssiä. Kannatus oli tyyppiä enemmän kuin muilla yhteensä.

Luuttu
Niin. Tässä odotellaan Googelia.

Googeli on vetäytynyt maakorsuun harmittelemaan uudistusvoimien (joilla ei pitänyt olla minkäänlaista kannatausta) sambaamista ja äänestää salaa Persuja seuraavassa vaalissa kuten moni muukin Kepujäärä. Nuori hkiläinen akateeminen liberaalinainen ei nyt vain käy.

K.K.
Matti Vanhanen saa väistyä... Kovia kokenut ja paljon puhuttu Matti jota välillä haukuttiin värittömäksi ja harmaaksi asian puurtajaksi muuttui värilliseksi ja kaikkeen juurtuneeksi politiikoksi ihan pikkuhiljaa....

Siis mitä hän "puursi"? Minusta pursi oli koko ajan aivan tuuliajolla, silloin valtatyhjiön juuri kaappaavat Korhosen kaltaiset toimijat, on mahdoton ajatella että joku Väyrynen olisi antanut Korhosen huseerata ilman kontrollia.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Tämä on siis se tyyppi, jonka syyksi laitetaan valtiovelka, konkurssivaltioiden rahoitus ja muu mukava, kun herra "Anteeksi" saa lähteä?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Mirepoix" kirjoitti:

Googeli on vetäytynyt maakorsuun harmittelemaan uudistusvoimien (joilla ei pitänyt olla minkäänlaista kannatausta) sambaamista ja äänestää salaa Persuja seuraavassa vaalissa kuten moni muukin Kepujäärä. Nuori hkiläinen akateeminen liberaalinainen ei nyt vain käy.
niinpä niin mutta onko se valta todella puheenjohtajalla? Siis tällä uudella? Puolusihteerin valinta kertoo aika paljon sitten vallan sijainista keskustassa....

toisaalta ei väivaiheen puheenjohtajalta paljoa voi vaatiakkaan.

Puolueiden imagokisan saralla politiikan barely legal -osastoa tahoillaan edustaa Lohela ja Räsänen, joista ao. putiikkien imagonrakentamisesta kiinnostuneiden kuvittelisin unelmoivan potentiaalisesti haavekuviensa mittaan kasvavia täsmäohjuksia.

Image is not everything, mutta helkkarin paljon näinä päivinä kuitenkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat