Seuraa 
Viestejä45973

Tulin hiljattain kaveri porukan kanssa Bulgariasta, siellä kenellekkään ei tullut sellaista kunnon krapulaa ja kaikki valittivat nähneensä painajaisia joka yö. Suomeen tultua jokainen näki vielä yhden yön painajaisia ja täällä ryypätessä kaikki valittivat hirveää krapulaa vaikka eivät edes paöjoa juoneet. Myös humala tuntuu täällä aivan erilaiselta. Mistä mahtaa johtua? Ilmastostako?

Viisaammat valaiskoot.

Kommentit (13)

Mielenkiintoinen juttu, olen nimittäin huomannut saman itsekin monta, monta kertaa. Että siis ulkomailla ei sellaista "normaalia" krapulaa tule lainkaan. Ja ei, en ole ulkomailla koko ajan kännissä.

Itsekin ajattelin että olenko ainut mutta kun kaverit rupes valittamaan samaa. Viime kerrasta kun kävin etelässä on jo yli 10 vuotta aikaa, joten siitä reissusta en juuri muista. Mutta tämä hiljattainen reissu oli kyllä mielenkiintoinen kokemus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hmm... Kyllä ne viinalta maistu ja meni päähän ja jotkut snapsitkin oli niin vahvoja että jäi juomatta. Tosin olen kyllä samaa vodkaa juonut täälläkin ja ihan ehtaa tavaraa. Ei tule painajaisia ja rapula on semmonen kun Suomessa yleensäkin.

Asiaa täytyy tutkia. Ensin matkustat takaisin Bulgariaan kotimaiset eväät mukana ja vertailet niistä aiheutuvaa krapulaa paikallisten juomien tuottamaan kohmeloon. Kannattaa toistaa useaan otteeseen.

Sen jälkeen takaisin Suomeen tuontiviinat repussa, sama homma. Muista kokeilla myös eri määriä, taajuuksia ja intensiteettiä.

Matkustustavoissa voi olla eroja, joten retkiä tulee suorittaa myös esim. junalla ja linja-autolla. Entä jos ryyppää matkalla sinne ja takaisin?

Tällaisen tutkimustyön parissa voi kulua koko loppuelämä.

Eli samasta pullosta olen juonut minkä avasin jo siellä, bulgarialaista savoy vodkaa. Molemmissa maissa toimii niin kuin pitääkin. Minnesotalle tiedoksi että bulgariaan ei saa jostain syysta viedä mitään syötävää, juotavaa tai rehuja. Tullissa takavarikoivat kaikki...

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Lentomatkustaminen aiheuttaa nestehukkaa=krapulaa ja myös tehostaa alkoholin vaikutusta. Johtunee koneessa vallitsevasta matalapaineesta. Vastaavan vaikutuksen tekee myös hyvin usein suomalaista ruokaa voimakkaammin suolattu ja maustettu ruoka.

Ehkä Suomen valtio pakottaa alkoholijuomien valmistajat lisäämään juomiin jotain krapulaa aiheuttavaa ainetta, jotta suomalaiset joisivat vähemmän. Jos kunnon krapulaa ei tulisi, porukka olisi enemmän kännissä keskellä viikkoakin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat