Seuraa 
Viestejä45973

Aihettahan tämän palstan ulkopuolella on käynyt hoitelemaan kokoomukselle palveluksia tekevä konsultti. Ja mikä erittäin kuvottavaa ja erittäin epätodellista, hän on peilannut Sauli Niinistössä Antti Rokkaa, kansanmiestä, joka toki voidaan käsittää hyväksi suojeluskuntalaiseksi, ja melkein Mannerheimin ristin ritariksi. Sauli Niinistö vyöryttämässä vihollisen taisteluhautaa, opastamassa alokasta, pitämässä juttustelullaan mielialaa yllä, ja riitelemässäs herrojen ansaa, joihin ihan kuuluu Sauli Niinistö. Voiko olla suurempaa väärentämistä?
Kokoomus on suuri tosiasiain kumoamisen ja väärentämisen puolue.

Niinistön luonnollinen vastine Tuntemattomassa on Rahikainen. Niinistö tekemässä kauppaa, sijoituksia, jopa tytöillä. Kähveltämässä isänmaan puolustajille kiljupöntön. Niin kiero, että luotikaan ei osu. Sellainen on
Sauli Niinistö.

Matti Vanhasen esittäminen Jalovaaraksi, joka ei nääs ota huomioon Niinistön huomautuksia. Ja nääs sokurit Niinistön mallissa pysyvät kuivina, kun nojataan Yhdysvaltoihin. Eli oikeastaan Niinistö on asiassa Jalovaara, Vanhanen lähempänä päinvastoin Rokkaa. Vanhasessa voidaan löytää yhtymäkohtia Kariluotoon, ja varttuneena johtajana Sarastiehen.
Mutta ennen muuta Vanhanen muistuttaa Hietasta. Seitsemän hehtaaria huonoa perittävää maata, semmoinen kapitalisti Vanhanenkin on.

Kokoomuskonsultin mukaan Tarja Halonen on kuin Lammio. Lammio
on pätevä aktiiviupseeri, mutta omaa vittumaisen luonteen. Ja tämmöinen luonne on Heidi Hautalalla, lallallaa lallallaa laa. Hautala vittuilee myös Vladimir Putinille. Minullakin on kyllä Pikku-Valtun suuruudesta omat käsitykseni. Mutta en silti kävisi vittuilemaan sillä tavoin kuin Heidi Hautala tekee. Heidi Hautala on huonompi kuin Lammio. Lammio ei ota varsinaisesti kantaa suurpolitiikkaan, hän vain ammttiupseerina on siinä mukana ja seuraa. - Lammio: eteenpäin sinne, minne marskin miekka viittaa tien. Artto Lahti on ilmoittautunut suunnannäyttäjäksi. Yhteensä siis kaksi Lammiota, siis AL ja HH.

Henry Lax, siis Nato-Lax, laulamassa Lippua korkealle. Hän on se, jota Koskela vetää, ja kuuluukin vetää, turpiin.

Timo Soiniahan vastaan pohjalainen sotamies Salo. Mutta häntä vastaa
myös toinen pohjalainen Mäkilä. Miten joku voi noin rakastaa rätei ja lumpui? Kyllä minunkin mielestäni EUsta voitaisiin erota sopivassa tilanteessa. En kuitenkaan julistaisi sitä Soinin tavoin. Tai ehkä Soini soveltuisi myös lähetti Mielosen rooliin. " Hyökkeemään, pojat!"

Bjarne Kalliksessa on yhtymäkohtia Tuntemattoman papillisiin. Vaan jos
pappi menettä malttinsa, hän voi olla kuin Lehto tai Karjula.

Riitaoja, joka pelkää, ja enenn kaatumistaankin huutaa: " Älkää, älkää!"
Vasemmistoliitto ja yleensä kaikki nääs vasemmistolaiset pelkäsivät ja pelkäävät pressaehdokkaan asettamista. " Älkää, älkää!". Ja kun sais ne riittävät palkankorotukset. Vaan noista monet ovat osoittaneet ihmeen rohkeaa mieltä minua vastaan. Ihan hirttämisenkin arvoisesti.

Tarja Halonen, laimeasti vasemmistolainen, toisaalta palvelee, kuten ennen sotaa jo uiton kymppi Vilho Koskela, riistäjien isänmaata.
No, jos kuvittelisimme Tarjan nauttineeksi kiljua, hän voisi ihan hyvin kuvitella marssivan koentokorsulle ja käyvän näyttämään upseereille nääs kavereille " Taivaan merkkejä" ( lukekaa viesteisstäni, mitä ne tarjkoittivat joskus). Toisaalta, nimenomana tätä vartenhan Tarjalla olisi käytösös miehensä Pena. - Kokoomuskonsultti sisi on hyvin loukaantunut mahdollisuudesta, että Tarja, tai puolestaan Pena, vetäisi jotakuta heikäläistä turpiin.

Määttä ei ole ehdokkaiden joukossa. Minä jotenkin olisin vastannut Määttää.

Rokka, hän tietysti oli vahva ihan sankariksikin kelpaava ( vaikka sankariksii ei tarjotunut) kansanmies ja etulinjataistelija, voimiltaankin vahva. Ei sinänsä tyyppiäni. Vaan viestitoiminnaassa, voidaan saada paljon enemmän tuhoa viholliselle ja suojata omia, kuin jalkaväkitaistelun etulinjassa. Viestiväki, ainakin tuossa menneessä sodassa, ensimmäisenä heräsi purkamaan vanhoja yhteyksiä ja rakentamaan uusia.
Ja viestiverkossahan sitä puhutaan toiminnan ollessa käynnissä varsin ahkerasti. Eli, minä oikeastaan olen varsin lähellä Rokan roolia. Ja siten myös varsin ahkerasti riidellyt palstan herrasväen kanssa. - Vaan minä en ole pressaehdokas. Nääsvasemmistolaiset, pelko sielussa ja ihan housuissakin, eivät asettaneet omaakaan pressaehdokastaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat