Seuraa 
Viestejä45973

Venäjä on jostain syystä päättänyt romahduttaa luotettavuutensa asekauppiaana. Syytä tähän voidaan vain arvailla.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/middle ... 298071.stm

On hyvin epätodennäköistä, että Venäjän johdossa joka alemman luokan virkamies tai byrokraatti teki päätöksen myydä S-300 asejärjestelmän Iranille ilman Kremlin siunausta. Kremlin oli luultavasti tietoinen asejärjestelmän myynnistä. Tästä ei voi olla minkäänlaista epäselvyyttä!

Kysymys siis kuuluu;miksi Kremlin yhtä-äkkiä perui kaupat noin 3-vuoden viivyttelyn jälkeen?

Kremlin olisi voinut aina kysyä Amerikkalaisten mielipidettä ennen kauppojen lyömistä lukkoon. Mutta pohjimmiltaan tässä ei ole kyse siitä.

Venäjän ulkopolitiikka on ollut Eurooppakeskeistä ja sen pienille Eurooppalaisille naapureille vihamielistä aina Talvisodasta lähtien(joka tosin tapahtui yhteisymmärryksessä Natsisaksan kanssa) Tässä täytyy painoittaa sanaa EUROOPPAKESKEINEN aika paljon!

Tämä osin auttaa myös selittämään välirikkoa kommunisti Kiinan kanssa 1960-luvulla, jonka virallinen tekosyy oli rajaselkkaus Ussur joella muistaakseni, tai jotain sen suuntaista

http://en.wikipedia.org/wiki/Sino-Soviet_split

Tosiasiassa taustalla oli Kiinan syventyvä ymmärrys Venäjän de facto "reaalipolitiikasta" Mao alkoi ymmärtää, että Venäjälle Eurooppa on KAIKKI KAIKESSA! Eli toisin sanoen;Venäjä uhraisi mm asekaupat Kiinassa mielyttääkseen USA:aa ja viivyttääkseen uusien asejärjestelmien saapumista Eurooppaan. Bukarestin(Unkari)teurastaja Hrutsev myös esiintyi Kuuban "pelastajana" vaikka koko Kuuban fiaskon pääasiallinen syy oli saada Amerikkalaiset vetämään Polaris ohjuksensa Euroopasta, joka myöhemmin salaa tapahtuikin ns Kuuban kriisin yhteydessä

http://en.wikipedia.org/wiki/Cuban_Missile_Crisis

Pienillä Vietnamin kaltaisilla kehitysmailla ei tietenkään vielä tuolloin ollut mistä valita, mutta tosiasiassa koko Vietnamin sodan päätarkoitus oli testata Venäjän uusinta ohjuspuolutusta Amerikkalaisia ilmavoimia vastaan, jotka lopulta pommitettiin paskaksi ns "linebacker" pommituskamppanijan yhteydessä

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Linebacker

Kiinalaiset olivat vain yksinkertaisesti ensimmäisiä jotka huomasivat, että Kremlin johto kirjaimellisesti kohteli heitä ns "keltaisina neekereinä" jotka olivat valmiina uhraamaan välittömästi tilaisuuden tullen lännelle(mahdollisesti isosta lohkosta Itä-Eurooppaa johon esim kuuluisi Suomi) Tämä johti Kiinan ns "itsenäistymiseen" Venäjästä ja entistä itsenäisempään ulkopolitiikkaan sekä asejärjestelmien kehittelyyn.

Venäjän epäluotettavuuden taustalla oli toki monia eri syitä. Talous oli kirjaimellisesti kuralla. Taustalla oli ennenkaikkea maatalouden heikko suorituskyky Stalinin kollektivosintiohjelmien takia, jotka toisaalta olivat välttämättömiä että Neuvostoliitto saataisiin teollistettua. Vuonna 1975(noin 40-vuotta niiden täyttöönpanosta)ne johtivat koko Neuvostoliitossa lopulta laajaan nälänhätään, pakottaen Neuvostoliiton ostamaan etenevässä määrin viljaa ja lihaa ulkomailta. Tämä selittää kuvat tyhjistä ruokakaupoista, joissa kaalikäärilettä sai jonottaa joskus jopa useita tunteja!

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of ... viet_Union

10-vuotta myöhemmin Neuvostoliitto oli valmis ns Glasnost-Perestroika reformiin, joka tosiasiassa merkitsi maan myyntiä lännelle ja ROMAHDUSTA!

http://en.wikipedia.org/wiki/Glasnost

Pääsyy Venäjän epäluotettavuudelle oli Talvisota ja sen seuraukset. Talvisota loi Neuvosto-Venäjällä hyvin Eurooppakeskeisen politiikan, jossa Euroopa oli aina kaikki kaikessa ja pääsotanäyttämö. Tämä sai Venäjän mm lopettamaan sen varsin voittoisat rajasodat Japanin kanssa....

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Lake_Khasan

http://en.wikipedia.org/wiki/Battles_of_Khalkhin_Gol

Odottamaan sodan päättymistä Euroopassa selkäänpuukottaakseen Japania tilaisuuden tullen, mikä ei oleellisesti mitenkään eronnut Neuvostoliiton käytöksestä Talvisodan yhteydessä.

http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet%E2% ... ality_Pact

Neuvostoliitto oli alusta asti heikompi Supervalta, jonka osallistuminen Japanin sotaan ei millään muotoa ollut välttämätön, paitsi lievyttämään Japanilaisen siviilien kärsimyksiä, koska sotilasjohto oli haluton antautumaan pelkästään USA:n sotilasmahdin edessä. Tosiasiassa Japani oli jo lyöty siinä vaiheessa kun Neuvostoliitto päättu julistaa maalle sodan

http://en.wikipedia.org/wiki/Atomic_bom ... d_Nagasaki

Neuvostoliitto oli tosiasiassa aina ollut epäluotettava kauppakumppani, ja vuoden 1985 jälkeen sen lännen mielistely käytännössä lopetti sen minkäänlaisen vaikutusvallan ns kehitysmaissa

Venäjä palasi takaisin maailman näyttämälle Putinin aikakaudella vuoden 2000 jälkeen. Pääsyy tälle oli, että USA:n uusi kuningas yrö puska oli päättänyt rakentaa Eurooppaan ns ohjuspuolutus järjestelmän. Ensimmäinen osa tästä oli USA:n yksipuolinen lähteminen käytännössä jo kuolleesta rakista eli AMB sopimuksesta

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/1707812.stm

Tästä aloi sitten Putininen USA:lle ärhentely ja muu toiminta. Uuden "kylmän sodan hengessä" Putin päätti sitten alkaa myydä uusia ohjuksia Venezuelaan ja niin edelleen.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8251969.stm

Karu tosiasia kuitenkin oli, että Venäjä tulisi vain käyttämään Venezuelaa pelinappulana, aivan kuten Kuubaa aiemmin. Tietenkin kannattaa aina ostaa Venäläistä kuin sellaista saadaan, mutta loppupeleissä kyse oli vain yksinkertaisesti Venäjän epätoivoisesta halusta välttää Amerikkalaisohjuksia hinnalla millä hyvänsä!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/7561926.stm

Ongelma Venäjän kanssa liittoutumisessa on se, että Venäjä on aina loppupeleissä Eurooppalainen suurvalta, tai oikeammin sen raakile. Eli kun olet Venäjän liittolainen, niin sitten tuet myös sen typerää etupiiripolitiikkaa Euroopassa. Eikä mennyt kovin aikaa tämän ns "glasnostin" jälkeen niin johan saatiin jo uusi proxy sota Eurooppaan!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7550804.stm

Venäjän ainainen sekoilu Euroopassa on tehnyt siitä varsin epäluotettavan liittolaisen. Sen mielipuolinen johto on aina valmis näihin tempauksiin. Sitten perääntymään viimehetkellä, ja lopuksi se sitten alkaa tehdä "diilejä" että älä nyt tuo noita ohjuksia sittenkään Puolaan, niin me vaikka perutaan ohjuskaupat Iraniin, vaikka kaupat on jo allekirjoitettu. Ihan niinkuin joku juopunut rakki!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/10162394.stm

Karu tosiasia on että Venäjä PELKÄÄ Amerikkaa ja on AINA pelännyt! Stalin ehkä tiesi tästä ns "Hiroshima pommista" mutta on se silti hieman eri asia että Neuvostoliitto vaan hyökkää Japanilaisia varustuksia vastaan Mantsuriassa samaan aikaan kun USA puolestaan yksipuolisesti TEURASTAA satojatuhansia Japanilaisiviilejä! Se oli voimanäyttö joka sai Stalinin hoputtamaan atomipommin valmistusta Venäjällä.

Loppupeleissä Venäjä on kumminkin aina pelännyt USA:aa! Hysteerisen Nato pelon taustalla ovat Venäjän karut kokemukset Saksasta vuoden 1941 Barbarossa kamppanijan yhteydessä

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Barbarossa

Venäjän Neuvostoaikainen johto oli kokenut tämän sodan aivan liian hyvin liian läheltä. Heidän ratkaisunsa ongelman välttämiseksi oli aluksi USA:n maanittelu ja myöhemmin uhittelu epätoivoisena yrityksenä saada USA poistamaan ohjuksensa Euroopasta. Näin ei lopulta tapahtunut, ja Neuvostoliitto joutui nöyryyttävästi perääntymään, joka samaan aikaan yhdessä sen talouden vaikeuksien kanssa aikaansai totaalisen ROMAHDUKSEN!

http://en.wikipedia.org/wiki/Able_Archer_83

Putinin ajan köyhä, heikko juoppo öykkäri on sitten yritellyt taas kaikenlaista. Venäjän ulkopolitiikan pääongelma on nykyään, että nämä mongolien raiskaamat Viikingit kuvittelevat yhä olevansa jonkinmoinen Eurooppalainen "suurvalta" Venäjä kokee Aasialaiset yhä jonkinlaisiksi ali-ihmisiksi, joiden kanssa se on vain liittoutunut tilapäisesti. Kunhan USA vain saadaan ymmärtämään, että Venäjä on yhä tärkeä kumppani, niin sitten päästäänkin takaisin sinne menetetylle paalupaikalle EU:n ja Nato:n ns "kovaan ytimeen"

Tätä taustaa vasten Venäjän Iran asekauppojen äkkiperuminen ei juuri yllätä. Tällaistä käytöstä voisi hyvin odottaa Kremliltä. Kyseessä ei hyvin suurella todennäköisyydellä ollut "vahinko" alunperin myydä ohjuksia Iranille. USA mahdollisesti päätti viivyttää uusia ohjuksia tai sitten Naton sotaharjoituksia Euroopassa parilla vuodella, ja se riitti Venäläisille.

Venäjän asekauppa fiasko huipentuu komeasti Venäjän kiistellyihin yrityksiin ostaa Mistal helikopteritukialus Ranskasta. Vaikka kansainvälinen lehdistö on vuosien saatossa jo pitkään rummuttanut kauppaa, paljastui myöhemmin, että Venäjä oli nimen omaan kiinnostunut kyseisen lentotukialuksen kehittyneestä Nato tutkasta ja muista asejärjestelmistä, ei itse tukialuksesta itsestään, joka olisi ollut tarjolla. No, kun "karhu Putin" sai kuulla, etteivät kehittyneet Nato turkajärjestelmät suinkaan olleet tarjolla Veli Venäläiselle, niin eihän niitä kauppoja sitten luonnollisesti tullut.

http://www.spacewar.com/reports/Putin_v ... w_999.html

Ai ai! Onko nyt jääkarhulla mieli mustana ?

Venäjän väestö putoaa nykyään ennätystahtia. Koko Federaatio luultavasti tulee jollakin tavoin hajoamaan jo seuraavan 10-vuoden sisällä. Venäjä on epäilemättä myös tämän ns Shanghain koplan heikoin lenkki, joka on "turvallisyysyistä" myös päättänyt olla kehittämättä uuden sukupolven aseita Kiinan kanssa, hakien kumppania sen sijaan Intiasta, joka edes ole koko koplan jäsen

http://en.wikipedia.org/wiki/BrahMos

http://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_PAK_FA

On ilmiselvää, että Venäjällä nyt pidetään jopa Kiinaa uhkana, koska maa on entistä enemmän kehittelemässä itsenäisiä asejärjestelmiä sen sijaan että olisi Venäjän nännissä kiinni!

http://www.spacewar.com/reports/Russia_ ... s_999.html

On varsin ikävää, että Venäjällä on yhä niin vähän ystäviä Euroopassa, ja vielä ikävämpää, että sillä on niin vähän ystäviä Aasiassa. Mutta toisaalta, maa see mitä se ansaitsee. Ei ole ollenkaan mahdotonta että CIA ja Israel olivat myös ainakin jollakin lailla osallisia Venäjän uusimmassa terrori-iskussa, joka muistutti hyvin paljon kohtausta eräästä Amerikkalaisesta tietokonepelistä. Mikäli tämä todella pitää paikkansa, en ollenkaan ihmettele, että Venäjä ei uskalla kostaa. Pelkureita kun ovat. Nämäkin ohjukset ovat pelkkää silmänlumetta. Tosipaikan tullen Venäjä ei tee niillä yhtään mitään.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7160082.stm

No, Iranilla on nyt vaihtoehtoja jupolle karhulle ja sen "ystävyydelle" Veljeilkööt Venäjä Nato kanssa jos siltä tuntuu

http://www.time.com/time/world/article/ ... 69,00.html

http://www.upi.com/Business_News/Securi ... 1272037022

Kommentit (11)

Toope
Seuraa 
Viestejä25557

Hyviä ilmoja pitänyt täälläkin...

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Unohdin muuten vielä lisätä tähän viestiketjuun kuinka SÄÄLITTÄVIÄ nuo ry...siis Venäläiset ovat Pelkää niin paljon Kiinaa, ettei uskalla enää myydä sille kuin vanhaa kamaa, vaikka Kiinalaisilla on siitä jo olemassa paljon parempi versio

http://www.spacewar.com/reports/Analysi ... e_999.html

Siis, Kiinalaisilla ON JO tämä asejärjestelmä, mutta sitten Venäläiset myyvät sen heille UUDESTAAN kattakseen kauppataseensa alijäämää. Siis, Venäjä ei enää myy Kiinalle kuin ROMUJA, niin ei ole mikään ihmekään ettei kukaan halua enää tehdä heidän kanssaan kauppaa. Taitaa olla Rochildien hallussa koko putiikki, mikä osittain auttaa myös selittämään nuo Moskovan "mystiset räjähdykdet" Saisi Putin säälittävän nukkensa kanssa jo EROTA! Tässä siis taas Venäjä myy Kiinalle VANHOJA ROMUJAAN!!!

http://current.com/news/92359328_russia ... -china.htm

Katso nyt kuinka ne vikisevät, kun Kiina kehittää parempia versioita Venäjän Rochild asejärjestelmistä. Oi tuota tuskan vikinää

http://www.spacewar.com/reports/Russia_ ... s_999.html

Tämä muistuttaa myös Venäjän vikinää kun USA on Afghanistanissa kasvattamassa heroiinia. Sitten Veli Venäläinen vikisee että;"Lopeta! Lopeta heroiinin tuominen meille USA-CIA tai me!!! Tai me!!! Me..protestoimme sitä lähettiläämme välityksellä Washigtonista!"

http://news.yahoo.com/s/ap/20100606/ap_ ... ssia_drugs

Ja kun USA-CIA iskee Venäjällä tappaen siviilejä Venäjän PÄÄKAUPUNGISSA niin Venäjä vaan vikisee hiljaa

http://www.time.com/time/world/article/ ... 50,00.html

HAJOA VENÄJÄ! HAJOA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No, kuten Tom Clancy jo aikoinaan ennusti, Venäjällä on vielä yksi tärkeä rooli pelattavana maailmanhistoriassa...toimia alusmaana Kiinalaisille siirtolaisille, kun nämä lopulta saapuvat hakemaan omaansa takaisin. Ja ottaen huomioon että te ette ole mitään muuta kuin Aasialaisten Mongolien raiskaamia viikinkejä, on vain oikeus ja kohtuus että joku viimeistelee työn, joka aloitettiin noin 700-vuotta sitten. Te ette ole oikeita Eurooppalaisia! Te ette ole oikeita Aasialaisia. Te oletta säälittäviä SEKASIKIÖITÄ!!!

http://www.nytimes.com/2010/06/10/busin ... ruble.html

Ette te LUUSERIT mitään osaa itse enää edes rakentaa! Rakettitekonologianne on VUOSIKYMMENIÄ vanhaa! Kehittelette sitäkin yhdessä Intialaisten kanssa. Noiden "neekereiden" joita niin kovasti halveksitte Te luuserit myisitte vaikka oman mummonne, jos Rochild Israel hetken väläyttäisi edessänne paria kulunutta Illuminaattiseteliä. Russia...you are a Rochild whore! Please kill yourself! Ja lopettakaa jo nuo naurettavat ns "border wars" rajanaapureidenne kanssa! Kun Georgia ja Venäjä kumminkin ostavat aseensa samasta lähteestä, niin mitä mieltä noille "sodilla" edes on, paitsi tuoda lisää rahaa Rochildien kukkaroon!

http://en.rian.ru/russia/20090410/121045416.html

Toivottavasti joudutte vielä Naton RAISKAAMIKSI !

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8035130.stm

http://en.rian.ru/world/20100606/159323745.html

Huh huh. Vedetäänpä vähän henkeä välillä.

JonesHenry

Venäjän ulkopolitiikka on ollut Eurooppakeskeistä ja sen pienille Eurooppalaisille naapureille vihamielistä aina Talvisodasta lähtien(joka tosin tapahtui yhteisymmärryksessä Natsisaksan kanssa) Tässä täytyy painoittaa sanaa EUROOPPAKESKEINEN aika paljon!
välittömästi tilaisuuden tullen lännelle(mahdollisesti isosta lohkosta Itä-Eurooppaa johon esim kuuluisi Suomi) Tämä johti Kiinan ns "itsenäistymiseen" Venäjästä ja entistä itsenäisempään ulkopolitiikkaan sekä asejärjestelmien kehittelyyn.
Kiinaa tuskin Eurooppa kiinnosti vähimmässäkään määrin (saati Suomi). Edelleenkin kyseessä oli Kiinan pyrkimys maailmanvaltaan ja aseteknologian hallintaan.

JonesHenry

10-vuotta myöhemmin Neuvostoliitto oli valmis ns Glasnost-Perestroika reformiin, joka tosiasiassa merkitsi maan myyntiä lännelle ja ROMAHDUSTA!

http://en.wikipedia.org/wiki/Glasnost

Pääsyy Venäjän epäluotettavuudelle oli Talvisota ja sen seuraukset. Talvisota loi Neuvosto-Venäjällä hyvin Eurooppakeskeisen politiikan, jossa Euroopa oli aina kaikki kaikessa ja pääsotanäyttämö. Tämä sai Venäjän mm lopettamaan sen varsin voittoisat rajasodat Japanin kanssa....

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Lake_Khasan

http://en.wikipedia.org/wiki/Battles_of_Khalkhin_Gol

Odottamaan sodan päättymistä Euroopassa selkäänpuukottaakseen Japania tilaisuuden tullen, mikä ei oleellisesti mitenkään eronnut Neuvostoliiton käytöksestä Talvisodan yhteydessä.

http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet%E2% ... ality_Pact

Neuvostoliitto oli alusta asti heikompi Supervalta, jonka osallistuminen Japanin sotaan ei millään muotoa ollut välttämätön, paitsi lievyttämään Japanilaisen siviilien kärsimyksiä, koska sotilasjohto oli haluton antautumaan pelkästään USA:n sotilasmahdin edessä. Tosiasiassa Japani oli jo lyöty siinä vaiheessa kun Neuvostoliitto päättu julistaa maalle sodan

http://en.wikipedia.org/wiki/Atomic_bom ... d_Nagasaki
Taas kerran talvisodalla tai jatkosodalla ei ollut mitään merkitystä Aasian toisella laidalla. Japani aloitti 30-luvulla maa-alueensa laajentamisen Matsuriassa, mikä johti sen Venäjän rajanaapuriksi. Matsurianhan he kaappasivat Kiinalta. Japanin laajennussota johti sen suoraan konfliktiin Britannian ja Yhdysvaltojen kanssa, mikä taas johti Japanin tappioon. Venäjä julisti viime tipassa sodan Japania vastaan saadakseen joitakin merkityksettömiä saaria Japanin pohjoispuolelta, mutta mitään maailmanpoliittista merkitystä niillä ei ollut eikä vieläkään ole. Japanin antautuminen yhdysvalloille johtui ydinpommista eikä mistään, millä olisi ollut yhteyttä Venäjään. Stalin tuli sodan alkuaikoina oikein hyvin toimeen Japanin kanssa - tunnetaan anekdootti siitä, miten Stalin ryyppäsi Japanin lähettilään kanssa ja lopulta he kaulailivat rautatieasemalla ja lauloivat yhdessä venäläisiä kansanlauluja.

JonesHenry

Loppupeleissä Venäjä on kumminkin aina pelännyt USA:aa! Hysteerisen Nato pelon taustalla ovat Venäjän karut kokemukset Saksasta vuoden 1941 Barbarossa kamppanijan yhteydessä

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Barbarossa
Toisen maailmansodan aikana Venäjä ja Yhdysvallat sekä Britannia olivat .liittolaisia ja Venäjään toimitetut varusteet Murmanskin ja Vladivostokin kautta todennäköisesti pelastivat Neuvostoliiton romahdukselta, kunnes se sai miesvoimansa mukaan peliin. Kuorma-autot "Made in USA" toimittivat tarpeellista tavaraa Stalingradiin.

JonesHenry

Venäjän väestö putoaa nykyään ennätystahtia. Koko Federaatio luultavasti tulee jollakin tavoin hajoamaan jo seuraavan 10-vuoden sisällä.
Federaatio hajosi jo kohta 20 vuotta sitten. Väestön väheneminen on fakta.

JonesHenry

On ilmiselvää, että Venäjällä nyt pidetään jopa Kiinaa uhkana, koska maa on entistä enemmän kehittelemässä itsenäisiä asejärjestelmiä sen sijaan että olisi Venäjän nännissä kiinni!

Yhteistyö Kiinan kanssa lakkasi jo vuosikymmeniä sitten.

Yhteistyö Kiinan kanssa lakkasi jo vuosikymmeniä sitten.
En jaksa enää vastata tähän viestiketjuun. Ryssät ovat Mongolien raiskaamia viikinkejä, jotka yhä teeskentelevät olevansa jonkinmoinen "suurvalta" Asiasta vältteleminen antaisi heille arvoa, jota he eivät ansaitse. Venäjä on viivytelyt tätä asekauppaa jo viimeiset 3-vuotta! Ja jos Amerikkalaiset kerran ovat heidän "slave master" niin kai he olisivat voineet kysyä Zionisti herroiltaan;"saanko kaupata puhtaasti puolustuksellisia aseita Iranille?" Kieltäydyn uskomasta sitä selitystä, että joku juopunut sekarotuinen karhunpenikka siellä Kremlissä onnistui vaan lyömään tämän tason asekaupan läpi kysymättä sitä ennen mm Putinin mieltä asiasta. Ja jos Putin kerran on USA:n orja, niin olisi voinut kysyä sieltä neuvoa typeryyteensä. Nyt se on vaan PELLE!

Selityksiä! Aina vaan lisää selityksiä! Et sinä Venäjältä käsin ikinä kuule mitään muuta! Samoja ohjuksia ovat jo myyneet Kiinaan(kuten linkki osoittaa)ja Intian kansa kehitelleet mm Barhmos ohjuksia ja Sukhoi 50 "stealth" hävittäjiä. Kremlin oli löynyt kaupat Iranin kanssa lukkoon(Iran oli maksanut ohjukset) mutta päätti sitten alkaa viivyttelemään kauppojen täytäntöönpanoa toivoen saavansa länneltä myönnytyksiä, mikäli kaupat purettaisiin. Epävirallinen "tekosyy" johon törmää Pravda forumilla on, ettei Iran tunnustanut niitä kahta hiton Neuvosotasavaltaa, jonka ne nyt ovat perustaneet Georgiaan. No ei tunnustanut Israelkaan, mutta eipä tuo tuntunut estävän Venäjän ja Israelin välisiä asekauppoja!

Selityksiä! Aivan vaan lisää selityksiä, kun ulkoministeri väittää tuota, ja pääministeri tätä! Karu tosiasia on, että ohjuskaupat on nyt haudattu! Venäjä vaan haluaa pelastaa maineensa asekauppiaana. Jo pari vuotta sitten ilmoitti, että ohjukset toimitetaan Iraniin mikäli "poliittinen tilanne sen sallii" MITÄ HITTOA!? Ne "poliittiset suuntaukset" olisi pitänyt tarkistaa jo ENNEN KAUPPOJEN TEKOA!?

Venäjä vittuilee nyt myös Kiinalle, koska he ovat alkaneet kopioida Venäläisiä aseita, eli MIG hävittäjiä ja ilmapuolustusjärjestelmiä, niinkuin linkkini myös osoittivat. Tuo Georgian sota ei käy kovin hyväksi tekosyyksi Venäjän SEKOILULLE, mutta tässä pitää muistaa se seikka, jonka jo aiemmin mainitsin Talvisodasta.

Jos ostat Venäjältä aseita, niin nuo hiton sekarotuiset Mongoloidit haluavat aina sinun nimellisen tukesi YK:ssa kaikille mielipuolisille hankkeilleen, jotka nimen omaan alkoivat tästä ns "Talvisodasta" Tämä Georgian sota on vaan niiden uusin tempaus. Eli jos ostat niiden aseita, niin sitten äänestät myös niiden puolesta mitä ikinä Moskova on mieltä! Tämä Georgian konflikti on nyt sitten se "virallinen" tekosyy miksi Venäjä ei voi toimittaa Iraniin sovittuja asejärjestelmiä, kun Iran ei "tukenut" Venäjää kylliksi! Hiton sekarotuiset valehtelevat jupot! Venäjää vain pelottaa, kun Kiina ja Intia ovat jo kovaa vauhtia korvaamassa sitä asejärjestelmien valmistajina. Minua ei kiinnosta mitä "diilejä" ne ovat USA:n Zionistien kanssa tehneet. Venäjä ei enää ole luotettava asekauppias, jos se sitä on ikinä ollutkaan! Tuo Kiinalle urputus on yksi hyvä osoitus siitä. Antaa sen mädätä rauhassa Georgiassa Naton kanssa proxy sodissaan. En aio enää uhrata yhtään uutta sanaa tälle aiheelle!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat