Seuraa 
Viestejä13176

Näin tässä eräässä liikkeessä täytetyn tiikerin, onko ne laittomia. Saako sellaisella koristella asuntoja.

Tiikereitä ei ollut kuin yksi kappale. Eikös tiikeri ole harvinainen eläin. Toki jos on luonnollisen kuoleman kokenu niin on se tietenkin hyvä täyttää. Ja pitää muistona.

Eli Varmaan eläintarhassakin kuolleet kissapedot menee täyttöön, koska eihän se ole kannattavaa minusta niitä hävittää.

Halpojahan ei varmasti ole isot täytetyt eläimet, koska pienetkin hyvin täytety ovat kalliita.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

tiäremiäs
Toki jos on luonnollisen kuoleman kokenu niin on se tietenkin hyvä täyttää. Ja pitää muistona.

Tiikereillä käytävä kauppa on lisääntynyt Kauko-Idän maissa, ja avointa kauppaa käydään ainakin Indonesiassa, Kamputseassa, Vietnamissa, Myanmarissa ja Laosissa. Tiikereiden tunnetuista kahdeksasta alalajista kolme on kuollut sukupuuttoon viimeisten 60-vuoden aikana. Mm. CITES ja WWF tekevät töitä, että laiton kauppa ja tiikerin metsästys saataisiin loppumaan. Eläintarhoissa kuolleet tiikerit eivät käsittääkseni ainakaan Länsimaissa joudu kaupattaviksi, koska kaikenlainen tiikerin elimillä ja turkilla käytävä kauppa pitää saada loppumaan.

CITES (Convention on international trade in endangered species of wild flora and fauna) on yleissopimus, joka säätelee noin 30 000 uhanalaisen kasvi- ja eläinlajin, niiden osien tai niistä valmistettujen tuotteiden (nk. yksilöt) kauppaa. CITES-sopimuksen (1973) on allekirjoittanut yli 160 maata. Se astui voimaan Suomessa 1976.

Lähetin tämän kysymyksen Tiede-lehden "kysy asiantintijalta" -palstalle. Samalla kysyin, mihin esimerkiksi Korkeasaari vie eläinten lannan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On ne hävyttömiä kun metsästävät tiikereitä. Luulevat kaikenlaista että niillä oli jotain erikoisia parannus vaikutuksia. Kaikki tiikerin metsästäjät pitäisi pistää kuritushuoneeseen loppu elämäksi

Kartanossani on perimätiedon mukaan 4 täyttetyä tiikeriä ja 13 tiikerinnahkaa. Käsittääkseni suurin osa nuista kalliista valioyksilöiden jäännöksistä on jaavantiikeriä ja balintiikeriä. Yksi täytetyistä taisi olla sumatrantiikeri ja toinen kaspiantiikeri. Tällä hetkellä intohimoni kohdistuvat kiinantiikeriin, jota on äärimmäisen vaikea saada hyväkuntoisena.

Occupe-toi de tes affaires!

Viitaten tiäremiähen antamaan kuvaan.

Joko olet täysi idiootti tai et muutenvain tiedä, että kuvasi on eläinmuseosta.

Niin siis tietenkin olettaen, että tuo kuva viittaa tarkoittamaasi tiikeriin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat