Seuraa 
Viestejä45973

Onko perverssiä, jos terve mies vonkaa nuorta naista ?

Ei ole rikos eikä väärin. Kanerva ei liene edes naimisissa joten siitä vaan !

Hakeutuisin itse hoitoon jos alkaisin vonkaamaan 50+ naisia.

Kommentit (7)

On se aika kipeätä hommaa kun käytännössä eläkeikäinen vaari vonkaa kouluikäistä tyttöä. Laillista kyllä, mutta varsin outoa ja säälittävää. Näyttää äijäparalla olevan jonkinlainen pakonomainen tarve todistella tuota heterouttaan tuolla vonkausmaniallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Antaa mennä vain, Kanerva! Vaikka epäilen kuitenkin, että tytönhupakon motiivit asian tiimoilta saattoivat olla hieman toisenlaiset ja keskittyä lähinnä rikkaan miehen rahojen kuppaamiseen - huonoa kaupankäyntiä, kun raha vaihtaa omistajaa, mutta tavaran ei ollut tarkoituskaan.

Vonkaaminen, sikäli kun sitä edes tapahtui, on täysin sallittua, jos sen kohde on yli 16-vuotias. Sehän on tietysti selvää, että turhanpäiväistä moralisointia sekä sen kaapuun puettua poliittista opportunismia tällainen saa aina pintaan nousemaan - varsin mitätön tapaus, mutta hei, kyllähän paskapaperimediankin täytyy jostakin kaapia voittonsa.

En äänestä Kanervaa, mutta jos äänestäisin, niin kyseinen tapaus ei vaikuttaisi päätökseeni.

U.Boltin jänis kirjoitti:

Onko perverssiä, jos terve mies vonkaa nuorta naista ?
Voi se olla, mutta jos onkin, niin korkeintaan hyvällä tavalla.

Hakeutuisin itse hoitoon jos alkaisin vonkaamaan 50+ naisia.
Sanot, että epäilet potevasi nekrofiliaa, ja pyydät päästä lanttumaakarin konsultoitavaksi.

iileskotti
On se aika kipeätä hommaa kun käytännössä eläkeikäinen vaari vonkaa kouluikäistä tyttöä. Laillista kyllä, mutta varsin outoa ja säälittävää. Näyttää äijäparalla olevan jonkinlainen pakonomainen tarve todistella tuota heterouttaan tuolla vonkausmaniallaan.Minkähäntyyppistä ammattiauttajaa se Ike meinaa... Kulemma joukut naispuoliset kyselleetkin...

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1773

Eikös se pimu ite hakeutunu Iken naamakirja kaveriksi, päivänselvää mitä se lähti hakemaan alusta asti. En ihmettelis vaikka olisivat Seiskan kanssa suunnitelleet koko jutun.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Mr. Bauglir
Eikös se pimu ite hakeutunu Iken naamakirja kaveriksi, päivänselvää mitä se lähti hakemaan alusta asti. En ihmettelis vaikka olisivat Seiskan kanssa suunnitelleet koko jutun.Se ei o ennen ollut hirveenkeuheen kamalaa jos julkisesti heittää vaikka paksumpaakin legendaa, vaan sellainen kaikenlainen salakähmäinen tuppautuminen ja kysymättä vielä on se varsinaisesti paha...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat