Seuraa 
Viestejä45973

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... 06/1144132

Puuttumatta nyt enempää vielä uutisen 100 prosenttiseen todenmukaisuuteen, niin aika järkyttävää, että moinen voi tapahtua noin lyhyellä aikaskaalalla.
Menettivätkö kanatkin lentokykynsä kesyttämisen ja syöttämisen seurauksena?
Voidaanko samanlainen johtopäätös vetää muistakin lentokyvyttömistä lajeista? Onko sellaisia?

Kommentit (5)

Hampurilaisessa on 300kcal kohti noin 16 grammaa proteiinia. Viidessä hampurilaisessa on siten 80 grammaa proteiinia, ja kun niiden sisältämään 1500kcal energiamäärään lisätään neljäsosa lisää energiasaantoa, tulee proteiinisaannosta riittävä ihmiselle.

Ranskalaisissa proteiinia ei sitten tietenkään ole kuin jäämät, mutta eipä kukaan nyt muuta roskaruokaloista tilaakaan kun euron juustohamppareita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei tietenkään, mutta ihmiset syövät yleensä koko hampurilaisen. Lintuja se ei tietenkään koske, mutta tietyllä tavalla totesin sen, ettei yhdenkään ihmisen tarvitse Tuon Takia lopettaa roskaruoan syömistä.

Obscured evolutionist2
Menettivätkö kanatkin lentokykynsä kesyttämisen ja syöttämisen seurauksena?Punaviidakkokanaa pidetään kesyn kanan kantamuotona joka on kesykanan tapaan pelkästään lyhyisiin pyrähdyksiin kykenevä lintu: http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Junglefowl

Ongelma tuossa roskaruoassa on se, että se ei sisällä juuri mitään ravintoaineita, eikä varsinkaan niitä ravintoaineita mitä linnut tarvitsisivat, ja siksi lintujen kehitys häiriintyy.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat