Seuraa 
Viestejä13176

On niin laatutavaraa nykyään et ei saa halvalla, nuoriso myy paljon huumehia Aamulehden mukaan.

Ilmeisesti työttömyys ja helpporaha houkuttaa.

On niin korkealaatuista että on bisnes saanut jonkin aikaa rehottaa, kuin ovat oppineet hyviä satoja samaan. Minusta korkealaatu kertoo siitä, että poliisi ei saa huumelordeja kiinni mansesterissa.

Kommentit (3)

Vierailija

Aikamoista. Samaa hintaa vaaditaan pk-seudullakin kukinnosta. "Peltiä" eli kovaa persulätkää saa halvemmallakin, mutta se on paskaa ja huumekuninkaiden valuuttaa. Kukka maksaa kun poliisit on kovin nuivia kasvattajia kohtaan.

planetisti
Seuraa 
Viestejä463

Hankalia tommoset summat, kun tarttee kaks seteliä. Varsinkin asianomainen ostotapahtuma on toivottavasti mahdollisimman sulava ja huomaamaton, joten turhaa häsläystä pitäisi välttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dreamfuel
Seuraa 
Viestejä49

Laatutavaraa tai ei, kyllä sitä ostetaan. Helppoa rahaahan se on ku vaatekomeroon pistää kukkimaan parit rikkaruohot.

Kun osaa pitää ns. "low profile" ja hoitaa hommat tarkkaan niin ei siitä jää edes kiinni. Tottakai media tuo esiin nämä tapaukset, joissa esim. tullut vesivahinkoja ku ei tehty asioita huolella tai teinit tyyliin myy keskustassa lähes tuntemattomille. Ja kun yksi teini jää kiinni ni voi vaan veikata paljon se laulaa niille poliisisedille.

planetisti
Hankalia tommoset summat, kun tarttee kaks seteliä. Varsinkin asianomainen ostotapahtuma on toivottavasti mahdollisimman sulava ja huomaamaton, joten turhaa häsläystä pitäisi välttää.Aika jenkkileffan tyylilta kuulostaa, mutta totta tuokin. Eiköhän ne "fiksut" hoida asiat kavereiden luona sisätiloissa, joissa tod. näk. nämä tuotteet kasvatetaankin, eikä missään R-kioskin edessä huppu päässä salaisilla kädenpuristuksilla.

"Seems like everyone sleepwalk into their wake state and wakewalk into their dreams."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat