Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005

Aamulehdessä oli taas juttua, että ihmisen karvoitusta ei osata selittää kunnolla. Tiede ei pysty selittämään ihmisen karvoitusta kattavasti. -> Jumala on.

Sivut

Kommentit (20)

Aika harvassa ovat karvattomat ihmiset olleet. Toki tutkimusaineistoni voi olla liian rajallinen. Jonkulaista karvaa ja haiventa tuntuu kuitenkin suurimmalla osalla kasvavan siellä sun täällä ympäri kehoa.

Karvaisemmat ihmiset ovat tutkitusti älykkäämpiä. Mensasta on vaikea löytää karvatonta äijää.

Tietyllä tavalla periaatteessa voisi asian kuvitella niin, että akat ovat enemmän karvattomien gigolojen perään ja karvaiset äijät sitten ovat mieltyneet enemmän tieteeseen. Älymystöllä on yleensä vähemmän lapsia, kun taas köyhillä rumpaleilla niitä riittää joka viikonpäivälle.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005
CE-hyväksytty
Aamulehdessä oli taas juttua, että ihmisen karvoitusta ei osata selittää kunnolla. Tiede ei pysty selittämään ihmisen karvoitusta kattavasti. -> Jumala on.Näinhän se menee, jos jotain asiaa ei tiedetä, Jumala on olemassa. M.O.T.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Ihmisellä on enemmän karvoja kuin simpanssilla. Karvamme vain ovat hyvin ohuita.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sahrah
En tiennyt, että CE-hyväksytty on hihhuli.

Kannattaa vaihtaa vanha avatar takaisin.


Taitaa kylläkin olla sarkastinen velmu.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9287
Liittynyt18.8.2008
tiäremiäs
Amisviiksillä saa ainakin huomiota naikkosilta, ilmeisesti se viestittää jotain älykkyyttä ja todellisuuden rajamailla olemista.

Täytyypä kokeilla. Mihin ne "amisviikset" pitää kasvattaa.

tiäremiäs
Amisviiksillä saa ainakin huomiota naikkosilta, ilmeisesti se viestittää jotain älykkyyttä ja todellisuuden rajamailla olemista.Siis nimenomaan ei saa! Amisviikset ovat naisten inhokki.

Tiede on näillä keskustelupalstoilla todella alkeellista luokkaa, jos se on sitä, että "karvaiset ihmiset ovat älykkäämpiä". Huh huh.

bobby
Tiede on näillä keskustelupalstoilla todella alkeellista luokkaa, jos se on sitä, että "karvaiset ihmiset ovat älykkäämpiä". Huh huh.
No todista ettei ole, herra Tiedän-kaiken-karvoista.

(Ja tervetuloa Tiedettä-palstalle!)

On tarkasteltu mm. mensan ja muiden "älyliigojen" koostumusta ja on havaittu, että ylivoimainen enemmistö niiden jäsenistä on pääsääntöisesti vähintään erittäin karvaisia. Ei tarkoiteta partaa, sehän kasvaa yleensä kaikille, vaan koko vartalon kaikkia karvoja yleensä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat