Seuraa 
Viestejä45973

Terveydys kaikille! Tosiaankin, saako vaimoa pettää?
mitä jos vaimo ei anna silloin kun itse haluaa!
tai jos toistuvasti vedotaan vuotoon tai muuhun vastaavaan?

Sivut

Kommentit (110)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Nyrkkikyllikin nimestä voi jättää sen kyllikin pois, jolloin siitä tulee hyväksytympää.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
jck
entäs jos nyrkkikyllikki on jo turhan tuttu! entäs sitten?
Oisko vaikka vasen käsi nimeltä Helena? Mielikuvitus riittää. No ei vaa...

Meiän ukkojen on melko hankala ymmärtää niitä vuotoja, mutta kai ne ikäviä on kun ne tekee naisista semmosia kuin ne on.

Miten teillä muuten menee?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

no siis muuten menee kohtullisesti. tekis vaan niiin vitustu enemmän mitä vaimo antaaa?tutttvissa olis ehdokkaita(siis ihan vapaaehtosia) meneltä sais onko ok?

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

No, olet ilmeisesti pohtinut myös sitä, miltä itsestäsi tuntuisi jos vaimo kävisi miehissä?

Paha mennä sanomaan, onko ok vai ei. Se riippuu niin paljon kaikesta. Kovasti on mietityttänyt muitakin. Vaikkapa tuolla: http://keskustelu.plaza.fi/sinkut/sarky ... a-koskaan/

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Javert
Totta kai, kuka meistä on määrittelemään, mitä ihmiset saavat tehdä ja mitä eivät saa, varsinkaan, kun kyse ei ole muusta kuin seksistä.Mitäs jos käy pettämässä ja tartuttaa sen jälkeen vaimoonsa AIDS:in tai vaikka klamydian, mikä naisilla voi aiheuttaa lapsettomuutta.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Ei kai siihen mitään vasta-argumenttia voi pistää. Ei "pettäminen" tee ihmisestä yhtään sen huonompaa. Suurempi huolenaihe on, jos kumppani muuttuu "uskovaiseksi" tai muuten kadottaa todellisuudentajun. Naimisiin meno on jo itessään hölmöä touhua.

Mitä hiton lupaa sinä odotat täältä saavasi? Sinun valintasihan se on. Sanotaan, että kaikkea saa tehdä, kun ei jää kiinni. Katsoin jokin aika sitten dokumenttia Matti (Volvo) Markkasesta, jonka isänsä oli juuri näin opettanut. Mies oli sittemmin tullut toisiin ajatuksiin, kannattaisi katsoa, jos löydät. Ei ollut kuitenkaan pitemmän päälle hyvä ajatus, mielestään.

Itse en petä, enkä pettäisi, yksinkertaisesti siksi, etten halua itseänikään petettävän. Jos haluaa olla vapaa ja panna ketä haluaa, mikä estää? Reilua on lopettaa pelleily olevansa sitoutunut jos on pakottava tarve sählätä. Sen kun lähdet ja toteutat villeimmätkin unelmasi, mutta miksi olisi pakko loukata sillä toista?

Onhan niitäkin pareja, jotka sopivat keskenään, että saa sohia.

Tämä tosiaan vain minun näkökulmastani, sinä teet, kuin teet. Niin se kaikilla menee.

jck
Terveydys kaikille! Tosiaankin, saako vaimoa pettää?
mitä jos vaimo ei anna silloin kun itse haluaa!
tai jos toistuvasti vedotaan vuotoon tai muuhun vastaavaan?Eihän vaimo mikään esine ole, jota voi käyttää hyväksi silloin kun huvittaa.
Jos on runsasta, pahanhajuista valkovuotoa, ei ole ihme jos ei vaimosi halua sinun tietävän minkälaista visvaa valuu p..usta.
Tuskin muutenkaan tarvetta on hänellä olla aina valmiina, silloin kun sinä satut tarvitsemaan piirakkaa.
Torttu voi myös olla tulehduksen takia arka, eikä kostu normaalisti kun sinä painostat seksiin vaikka ei valmis siihen juuri sillä hetkellä ole hän.
Kuinkas on oman hygieniasi kanssa, käytkö suihkussa, ennen kun alat vonkaamaan.
Aika typerää meininkiä sinulla, heti pitäisi lähteä vieraisiin kun ei hommat suju.
Kannattaisi aluksi selvittää mistä se johtuu, ehkä hän on kyllästynyt sinuun tai olet muuten vain vastenmielinen.
Oletko esimerkiksi lihonnut naimisiin menon jälkeen 50 kiloa,

--> Emättimessä on aina jonkin verran valkovuotoa. Emättimen limakalvot erittävät nestettä, kohdunkaula erittää limaa, ja limakalvojen pinnasta irtoaa kuolleita soluja. Valkovuodon määrä vaihtelee kuukautiskierron vaiheen mukaan.
Kuukautisierron puolivälissä se on erityisen runsasta, samalla lima muuttuu kirkkaammaksi ja venyväksi. Lievän valkovuodon ilmaantuminen on ensimmäisiä merkkejä käynnistyvästä munasarjojen toiminnasta murrosiässä. Vaihdevuosien jälkeen valkovuoto vähenee. Emättimessä on aina jonkin verran bakteereita, runsas maitohappobakteerikanta on hyödyllinen limakalvojen toiminnalle. Runsas valkovuoto viittaa emättimen tulehdukseen.

Emätintulehduksen oireita ovat lisääntynyt valkovuoto ilman alavatsakipuja, joskus voi olla lievää virtsaputken suulla tuntuvaa kirvelyä. Kutina ja kirvely viittaavat hiivasienen aiheuttamaan emätintulehdukseen. Märkäinen, kellervä tai harmahtava vuoto, jossa on hajua, viittaa bakteeritulehdukseen. Kupliva, vihertävä valkovuoto viittaa trikomonastulehdukseen; se on nykyisin varsin harvinainen. Mikäli valkovuoto on verensekaista tai siihen liittyy kuumetta tai alavatsakipua, tulehdus on yleensä levinnyt kohtuun tai munanjohtimiin.

Valkovuodosta voidaan ottaa tulehdusnäytteet, Ns. fluornatiivitutkimuksessa valkovuotonäyte tutkitaan mikroskoopilla. Valkovuotoviljelyssä tutkitaan hiiva ja trikomonas. Papa-koe on hyödyllinen, varsinkin jos sitä ei ole viimeisen vuoden aikana otettu. Papassa voidaan nähdä tavallisimmat emätintulehduksen aiheuttajat. Sukupuolitaudin mahdollisuus on syytä tutkia ottamalla klamydia ja mahdollisesti tippurinäyte

Hygieniasta huolehtiminen on tärkeää, mutta liiallista peseytymistä ja saippuaa on vältettävä. Pikkuhousunsuojia ei ole hyvä käyttää jatkuvasti normaalin valkovuodon vuoksi, sillä ne saattavat ärsyttää ulkosynnyttimiä. Jos valkovuodon syynä ei ole tulehdus, voi joillekin olla apua maitohappobakteereja sisältävistä emätinpuikoista, jotka normaalistavat emättimen pH:ta ja bakteerikantaa. Hiivatulehdukseen on saatavissa apteekista ilman reseptiä 1–3 päivän emätinpuikkokuureja. Jos oireet ovat selkeät, lääkehoitoa voi kokeilla kerran ilman tutkimusnäytteiden ottoa.

Tutkimuksiin on syytä hakeutua aina, jos epäilee sukupuoliteitse tarttuvaa tulehdusta. Tutkimukset ovat myös aiheelliset, jos oire on ilmaantunut äkkiä. Samoin alavatsakivut, verensekainen vuoto tai muut yleisoireet ovat aina syy lääkärikäynnille.
http://www.terveysportti.fi/terveyskirj ... Valkovuoto

jck
Terveydys kaikille! Tosiaankin, saako vaimoa pettää?
mitä jos vaimo ei anna silloin kun itse haluaa!
tai jos toistuvasti vedotaan vuotoon tai muuhun vastaavaan?Tottakai. Vaimosi pettää jck-tyyppiä Riäpäleen kanssa.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31327

Jos pariskunnan haluissa on iso ero, on hyvin todennäköistä, etteivät ne koskaan tule kohtaamaan. Luultavasti seksi tulee olemaan teille aina asia, jota sinä vonkaat ja vaimo painostettuna säännöstelee, ja yhteinen nautinto jää hyvin vajavaiseksi. Joskus naiset "löytävät seksuaalisuutensa" keski-iän koittaessa, mutta se on harvinaista ja miehenä painostamalla voit vain hidastaa kehitystä.

Joudut siis miettimään itse, miten tärkeää seksi sinulle on ja mitä muuta suhteenne sinulle antaa. Yleensä ihmiset eivät tule onnellisiksi halujaan toteuttamalla, vaan tottuvat pian uuteen tilanteeseen ja haluavat lisää. Tai mitä sitten jos saat itseäsi halukkaamman naisen? Alussa se varmaan on unelmien täyttymys, mutta pitemmän päälle voit kyllästyä koko seksiin ja sitten suhteenne on helisemässä naisen taholta. Toisaalta hyvällä tuurilla voit saada puolison, jonka kanssa seksi ja muu elämä sujuu. Kukaan ei tietysti voi sanoa sinulle, mikä on oikein, mutta parisuhdeterapiasta voi olla apua.

Pettäminen ei ole oikein tai johda mihinkään hyvään, se on varmaa, mutta jos koet tilanteen kestämättömäksi, rehellinen ero voi kaikesta tuskasta ja kustannuksista huolimatta olla molemmille parempi kuin vuosikausien katkeroittava valtataistelu. Niin myös lasten kannalta, jos teillä sellaisia on. Jos lähdet pettämään, tee ennen mitään toimia suunnitelma sen varalle, mitä tapahtuu, kun jäät kiinni. Jäät varmasti kiinni ennen pitkää ja annat sitä kautta vaimollesi valttikortit kaikenlaiseen kiristykseen ja paskaan. Parempi lähteä rehellisesti, ja hoitaa ero siististi, jos siltä tuntuu. Pettäminen tuskin auttaa puutteeseenkaan. Ei sitä kuitenkaan voi päivittäin tehdä ilman että jää kiinni heti kättelyssä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat