Seuraa 
Viestejä45973

Olen alkanut ottamaan nopeita jääkylmiä suihkuja. Aika pirunmoinen koettelemus joka kerta, mutta hieno olo tulee jälkeenpäin. Vaikka kylmä suihku ei lihaksistoa rasitakaan, niin se tekee verenkierrolle hyvää. Samoin avantouinti. Mitä mieltä on tietäväisemmät, onko kylmä suihku tai avantouinti jollakin mittarilla terveydelle yhtä hyviä kuin esim. 5km lenkki?

Mietin, että elämme aikakautta, jossa liikkumista ei tarvita elannon hankkimiseksi kuin hyvin vähän. Jääkylmäsuihku voisi olla aika hyvä terveyden ylläpitomuoto monelle.

Kommentit (5)

Otan kylmän suihkun aina saunan ja urheilun jälkeen. Eikä mitään nopeeta vaan siellä pitää olla vähintään minuutti. Sen jälkeen veri kohisee suonissa, ei tule jälkihikeä ja palautuu nopeammin.

Ei se 5km:n lenkkiä vastaa vaan se tehdään lenkin päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tietää
Talvella voi kieriä hangessa. Puree varmasti hyvin. Tulista chiliä vielä suuhun.

Hanki on liian kylmää. Siellä ei voi olla kovin pitkään. Tulee paleltumia. Kylmyys ei ennätä mennä lihaksiin.

tietää
Onhan se talvilenkkeily paidatta.

Se on hankalaa, kun pitää juosta niin hiljaa ettei tule hiki. Ja siinähän on jaloissa lämpimät vaatteet. Ajattelin kyllä kokeilla ens syksynä...

Teekkari
Seuraa 
Viestejä2347

Edellisen joulun aikaan olin kuin uudestisyntynyt. Rapsakassa 20 ja yli pakkasissa sauna+avanto+hanki+sauna jne. Kyllä tuli uni silmään illalla.

Kannattaa kokeilla hankea avannon jälkeen, mukavasti tarttuu märkään ihoon pakkaslumi.

Everything you know, is about to change.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat