Seuraa 
Viestejä13176

Mihin perustuu että ei lama-aikana tai muutenkaan kannata palkata ihmisiä.

Ja
Mihin inflaatio perustuu kun syö rahan arvoa?

Nykyään 100 euroa on vuoden 2002 rahassa 90 euroa

vuoden 2002 100 euroa on nykyään 2010 nykyrahassa 110 euroa.

Mihin tämä perustuu?

Kommentit (2)

Jos työntekijä ei pysty elättämään itseään sekä yritystä ja sen omistajia ja muita osingonsaajia ja alihankkijoita ja viranomaisia ja sosiaalihuoltoa ja armeijaa ja muita, niin työntekijää ei kannata palkata.

Inflaatio taas tulee siitä, kun varallisuus tiivistyy yhä harvemmille ja kun työntekijät haluavat yhä suurempaa palkkaa, mutta palkankorotus siirtyy hintoihin.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä33261
tiäremiäs
Mihin perustuu että ei lama-aikana tai muutenkaan kannata palkata ihmisiä.Siihen, että koska firman tuotteet eivät käy lama-aikana kaupaksi, ei niiden tuotantoa kannata kasvattaa. Toki joidenkin firmojen myynti kasvaa lama-aikoinakin ja ne rekrytoivat normaalisti. Jos vain firman kantti kestää, lama-aikana on erittäin hyvä rekrytoida. Siinä voi saada hyvää halvalla, kun muut firmat potkivat kokenutta ja osaavaa työvoimaa ulos, eikä osaavakaan työntekijä voi olla varma seuraavasta työpaikasta.

Mihin inflaatio perustuu kun syö rahan arvoa?Siihen, että kauppiaan nostavat syystä tai toisesta hintojaan. Se nostaa välillisesti myyjienkin kuluja, ja positiivinen takaisinkytkentä on valmis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat